Chicken Little 420 Posted August 15, 2002 Report Posted August 15, 2002 Mlad kikindski Thrash Metal sastav. Ako neko organizuje svirke, preporucujem vam da ih kontaktirate radi saradnje. Sviraju pravi Thrash Metal (Sodom, Kreator, Sepultura, Metallica...) a imaju i par svojih, prilicno dobrih pesama. Ovakav bend treba podrzati a svi koji dodju 18.08.2002. na Refuse/Resist Feat u Kikindi, moci ce to i da provere... Quote
Kolosus Posted August 15, 2002 Report Posted August 15, 2002 Imaju moju podrsku. Zvuce dobro, samo bi trebali vise da porade na kvantitetu autorskog materijala. Jedva cekam Refuse/resist fest. Quote
exorcist Posted August 16, 2002 Report Posted August 16, 2002 Poslusacu ih na R/R FEST-u. Hteo bih da cujem i Amentes. Samo pazite se... FOLLOWER vas prati!!!! ...a PHILOSOPHY mnogo kenjaju... Quote
Chicken Little 420 Posted August 19, 2002 Author Report Posted August 19, 2002 I sta kazete za Anesteziju? Videli ste ih u Kikindi... Quote
exorcist Posted August 19, 2002 Report Posted August 19, 2002 I sta kazete za Anesteziju? Videli ste ih u Kikindi... LUDILO! Pozdravite ih S-V-E! Ja nisam TOLIKI ljubitelj trash-a, ali su me naterali skacem k'o lud... Autorske stvari- odlicne!!! 8) In Belgrade soon? P.S. Imali su dobre gostujuce vokale! Quote
Satanic Witch Posted August 20, 2002 Report Posted August 20, 2002 Ma momci su odlicni,slusala sam ih na R/R festu..imaju dobru muziku..stvarno su uspeli da podignu publiku..da,da imali su i dobre gostujuce vokale... Nadam se da ce doci i u Beograd.. 8) Quote
Chicken Little 420 Posted August 20, 2002 Author Report Posted August 20, 2002 Prosek godina im je oko 17. Svirali su 2 svoje stvari: Why? i I Don't Wanna Live, zatim Sodom (Remember The Fallen), Metallica (The Four Horsemen), Kreator (Phobia), Sepultura (Refuse/Resist sa gostujucim vokalima tj. urednicima Theory of Chaos fanzina)... Cujem da vam se svidja kako smo je otpevali... Ako pravite svirku u Beogradu, pozovite Anesteziju a mozete i Amentes, pa dolazi ekipa... Kontaktirajte mene na e-mail... KEEP THRASHIN' P.S. Boshko kad ces ti uraditi The Vault no.2??? Quote
Chicken Little 420 Posted August 23, 2002 Author Report Posted August 23, 2002 Ma, taj procesor je maznuo tonac, mada se ni ti Bloodline ne secas gde si ostavio torbu... Ljudi uskoro cemo izbaciti 'Anestezija live promo' sa dve pesme koji ce sluziti za promotivne svrhe! Sve informacije oko nabavke ovog 'piratskog' izdanja mozete dobiti na e-mail: [email protected] Bloodline, idemo veceras ispred 'Zelenog'? Ceka nas Dule sa 2 prsta... Quote
Nesha Posted September 7, 2002 Report Posted September 7, 2002 Gledao sam ih ovde u Vrscu pre koju godinu na gitarijadi zajedno sa Enjoy Sarmom. Quote
Bloodline Posted September 7, 2002 Report Posted September 7, 2002 Gledao sam ih ovde u Vrscu pre koju godinu na gitarijadi zajedno sa Enjoy Sarmom. TO NISMO BILI MI, TI SI NESTO POBRKAO Quote
Nesha Posted September 7, 2002 Report Posted September 7, 2002 Za ime sam apsolutno siguran,ali OK.Nadam se da ste bolji od onih sto sam ih ja gledao. Quote
Bloodline Posted September 8, 2002 Report Posted September 8, 2002 Za ime sam apsolutno siguran,ali OK.Nadam se da ste bolji od onih sto sam ih ja gledao. KOJE PESME SU SVIRALI ? Quote
Nesha Posted September 8, 2002 Report Posted September 8, 2002 Svirali su Sepulturu,Metallicu i tako neke malo cvrsce obrade.Secam se da je gitarista pevao i imao nekog sivog Ibaneza(mislim da je rg u pitanju).Inace to je bilo na vrsackoj gitarijadi tokom tradicionalne manifestacije "Grozdjebal".Svirali su u revijalnom delu sa Enjoy Sarmom.Inace,moj tadasnji bend Kosmopolit je bio pobednik na toj gitarijadi.Najverovatnije je to bila neka druga Anestezija,a ne ova o kojoj se ovde diskutuje. Quote
Chicken Little 420 Posted September 9, 2002 Author Report Posted September 9, 2002 Mislim da se tu radi o bendu koji se zove Rock Anestezija iz mesta Vojvoda Stepa. Ipak mozda i nije... Quote
Nesha Posted September 12, 2002 Report Posted September 12, 2002 Nije!Radi se o bendu ANESTEZIJA i sigurno nisu iz tog mesta,ali ko zna da li uopste i postoje. Quote
Chicken Little 420 Posted September 16, 2002 Author Report Posted September 16, 2002 Treba da vidite kakav je omot uradila Anestezija... Uskoro ce biti recenzije na BL-Metal-u... Ako neko zeli da pomogne bendu, neka uradi intervju sa njima... Dobice i besplatan promo live CD... Pisite na: [email protected] Quote
Chicken Little 420 Posted September 23, 2002 Author Report Posted September 23, 2002 Cujem da ste kupili 2 'zoom'-a 505 2... Anestezija back to action... Quote
Bloodline Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Cujem da ste kupili 2 'zoom'-a 505 2...Anestezija back to action... TAKO JE, A I LAKI JE DANAS KUPIO POJA Quote
Chicken Little 420 Posted September 23, 2002 Author Report Posted September 23, 2002 Cuo sam preko telefona... Sta Misha iz Amentesa ima nesto crno ispod ociju? Alkohol brate... Quote
Bloodline Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Cuo sam preko telefona... Sta Misha iz Amentesa ima nesto crno ispod ociju? Alkohol brate... KO VAMPIR !!! DAO NAM JE PO PIVO Quote
Chicken Little 420 Posted October 6, 2002 Author Report Posted October 6, 2002 ARE YOU READY FOR THE TOTAL THRASH? ANESTEZIJA LIVE! Solo koncert benda Anestezija ce se odrzati 12.10.2002. u caffe-u Garfield sa pocetkom u 22:30... Bice deljeni promo CD-ovi... Quote
Recommended Posts