Chlan 787 Posted November 28, 2002 Report Posted November 28, 2002 LJUDI,JA MORAM VECERAS DA SAZNAM SVIRATE LI ILI NE!!!!Sutra pre podne idem da radim plakate. Quote
venatoris Posted December 1, 2002 Report Posted December 1, 2002 TOЦ KO СУ MANDRAKE?ДА ЛИ СУ ТО МОМЦИ ИЗ БАТАСВИНЈАЦ?ХЕЈ УЗЕО САМ ФАНЗИН ОД ОНОГ ТОНИЈА.САЛЈЕМ ТИ ГА УСКОРО. Quote
Kolosus Posted December 3, 2002 Report Posted December 3, 2002 AD ASTRA FEST Odlicna prilika da vidite ANESTEZIJU, AMENTES i MANDRAKE uzivo na svom terenu! Petak, 6. decembar 2002. 22h Kikinda, EGYSEG Madjarski Dom Pa vidimo se... Quote
Bloodline Posted December 10, 2002 Report Posted December 10, 2002 IAKO OZVUCENJE I KOMPLETNA ORGANIZACIJA ZVUKA I NISU BAS ZA POHVALU, BILO JE OK, DOBAR PROVOD I DOBRA ATMOSVERA!!!! 103 ULAZNICE WOW!!! :? :roll: Quote
Chlan 787 Posted December 13, 2002 Report Posted December 13, 2002 Svirka u BG-u:198 ulaznica + 40-tak njih koji sviraju u bendovima ili su se provukli.Trebalo je da dodjete... Quote
Chicken Little 420 Posted December 13, 2002 Author Report Posted December 13, 2002 Svaka cast za skoro 200 ulaznica, ali mi smo ipak odrzali cist Metal koncert, sto naravno, svi mi najvise volimo... A i prostor nije mogao da primi vise od stotinu ljudi... A pivo je samo 30 dinara!!! Quote
Bloodline Posted December 28, 2002 Report Posted December 28, 2002 LJUDI, USKORO CE SVIRKA NA KIKINDSKOM TRGU, NARAVNO ZA NOVOGODISNJU NOC!!! :| a: :ne: :roll: :x :oops: 8) :? 8O Quote
venatoris Posted January 13, 2003 Report Posted January 13, 2003 ETO ISPOSTOVAO SAM I VAS PA SAM PRISUSTVOVAO.KLINCI VI STE DOBRI JOS MALO PA ODLICNI OCENA (4.49).AU STO SMO SE DAKI I JA SMRZLI KAD SMO SE SKINULI!MISLIM DA SMO VAM MI BILI NAJZESCA PUBLIKA OD OSTALIH STOTINAK(????) LJUDI KUJI SU ZARILI SUTKOM NA VASU TRASH CEPACINU.MISLITE DA SAM MALO PRETERAO U OPISU ILI JE TAKO BILO A JA SAM BIO MORTUS PIJAN PA MISLIM DA JE BILO CAK I VISE LJUDI.ALI SVAKA CAST BASISTI PODSECA MALO NA FEMALE ALI MISLIM DA CE GA TO PROCI KAD DODJE KOD MENE NA ODSLUZENJE VJ ROKA.HA,HA,HAAAAA Quote
RNA Posted January 16, 2003 Report Posted January 16, 2003 A je l' ima šanse da ja to i dobijem u skorije vreme da čujem? Quote
Bloodline Posted January 27, 2003 Report Posted January 27, 2003 Nisam bas siguran na koji snimak mislis, ako mislis na to sa nove godine, to nije snimljeno. Ako mislis na promo, to mozes dobiti uskoro!!! :? :? :? Quote
Kolosus Posted January 29, 2003 Report Posted January 29, 2003 Zelim momcima da ove godine skupe lovu i zabeleze svoj rad u studijskim uslovima. 8) Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 29, 2003 Report Posted January 29, 2003 pa nek navrate do krusevca pa da vidimo to cudo Quote
Bloodline Posted March 2, 2003 Report Posted March 2, 2003 Postoji jedno malo iznenadjenje u bendu. Kakvo?, videcete na prvoj svirci!!!!!!!!!!!!!!! a: a: a: a: a: Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 2, 2003 Report Posted March 2, 2003 najzad tharshhhhhhhhhhhhhh ahgr puno srce momci Quote
Bloodline Posted April 9, 2003 Report Posted April 9, 2003 Pa sta ti mislis, onako, po tebi, ko bi mogao biti lider??? :? :? Quote
Kolosus Posted April 9, 2003 Report Posted April 9, 2003 JOCIC! JOCIC! JOCIC! Ma, salim se! Ne mozete uzeti Jocica za pevaca, posto je on sada taksista. DARKWOOD je covek za vas! a: a: a: Quote
Apeiron Posted April 9, 2003 Report Posted April 9, 2003 Gadan thrash metal Nikad nisam voleo taj pravac, ali nas je bend, pa sam uz njih naravno !!! p.s. ako ima ovde koga iz benda (ili ti Darko) saljite biografiju, da ih stavljam na sajt. Quote
Bloodline Posted April 9, 2003 Report Posted April 9, 2003 JOCIC LIDER, HA HA , FRONTMEN , "JA SAM DIVLJA KOZA, JA SAM PECINSKI COVEK" Quote
Guest Mr.Death Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 Now we've got ourselfs some new fuckin' thoughts, and new songs! 6 song so far, so good, so fuckin' what. I'll tell you what a new fuckin sound, a new creation of noise!!! a: a: :? a: a: Quote
DARKEYES Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 Da li DARKWOOD pocrveni kad peva da li se suvise napinje,mali je opak dajte mu priliku mozda vas bend predje i u neki zesci pravac metala npr. DEATH METAL...... Quote
Bloodline Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 Pre svega, bend nikada ne bi zeleo da predje u neki takav pravac, cenimo i postujemo takvu vrstu muzike, ali nismo stvoreni da sviramo taj pravac niti uopste zelimo! ! :| :| :| Quote
DARKEYES Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 Zasto onda bas uvek svirate SEPULTURU?Tako sam cuo da li je to tacno? Quote
Chicken Little 420 Posted April 13, 2003 Author Report Posted April 13, 2003 Da li DARKWOOD pocrveni kad peva da li se suvise napinje,mali je opak dajte mu priliku mozda vas bend predje i u neki zesci pravac metala npr. DEATH METAL...... Da li se mi poznajemo? Quote
venatoris Posted April 13, 2003 Report Posted April 13, 2003 PA NEKADA SMO ISLI ZAJEDNO U OSNOVNU ,A SADA SAM U NOVOM ZELANDU...DA LI ME SE SECAS.... Quote
Recommended Posts