Bloodline Posted October 3, 2003 Report Posted October 3, 2003 Svirka : AnestezijA + Jos neki bend iz Novog Sada Cetvrtak, 23 oktobar Caffe "DVORISTE" Novi Sad Quote
Bloodline Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 Mala ispravka: Club ''Ns Riders'' ako vam je tako lakse !!! Quote
Max Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 Nisam siguran ali mislim da je postojala ili josh postoji thrash metal grupa istog naziva u Hrvatskoj..... Quote
Bloodline Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Svirka: 06. Nov. Club “NS Riders” AnestezijA ( KI ) Dead End ( NS ) Quote
Bloodline Posted October 26, 2003 Report Posted October 26, 2003 Nisam siguran ali mislim da je postojala ili josh postoji thrash metal grupa istog naziva u Hrvatskoj..... Ja isto nisam znao, slusao sam ih, Hrvatski bend, nisam sigran da li jos postoje ali nemamo nikakve veze sa tim posto smo ime benda nadenli jedno 2 godine pre nego sto smo cli za hrvatski bend !!! :| :| :| Quote
Bloodline Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 Ljudi da li ste bili na svirci u klubu NS Riders 20. XI ??? Iznesite malo vase utiske !!!! :? :? :? :? :| :| :| :| Quote
SlaughtererFaca Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 Ne mogu da verujem da ima pedercica koji se guze u neki pravac metala, a da ne znaju ni njegovo ime da napisu. Mali smrdljivi pedercici. Quote
Burn My Eyes Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 Ne mogu da verujem da ima pedercica koji se guze u neki pravac metala, a da ne znaju ni njegovo ime da napisu. Mali smrdljivi pedercici. A ti si sav pametan... Quote
Chicken Little 420 Posted February 7, 2004 Author Report Posted February 7, 2004 28/02/2004 Enter, Novi Sad DARK CLOUDS - Deathrash/Core Metal - Madjarska DEFILEMENT - Brutal Death Metal - Novi Sad ANESTEZIJA - Agressive Thrash Metal - Kikinda Quote
RNA Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Nisam siguran ali mislim da je postojala ili josh postoji thrash metal grupa istog naziva u Hrvatskoj..... Ja isto nisam znao, slusao sam ih, Hrvatski bend, nisam sigran da li jos postoje ali nemamo nikakve veze sa tim posto smo ime benda nadenli jedno 2 godine pre nego sto smo cli za hrvatski bend !!! :| :| :| U Hrvatskoj je postojao bend Anesthesia, a i u Nemačkoj. Quote
Max Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 kako su ljudi neodgovorni.nisu ni proverili da li postoji band sa tim nazivom....nece oni daleko dogurati Quote
Bloodline Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Kao prvo, ne pise se isto, kao drugo zabole nas kurac sto postoji jos neko sa slicnim nazivom-razlicitim idejama-razlicitim shvatanjima, ako ti gledas bendove po nazivima onda ti neces daleko dogurati u sustini boli nas kurac sta ti mislis o tome !!! :| :| :| :| :| Quote
Ubica nevinih ljudi Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Cucu ih u Novom Sadu pa cu oceniti. Quote
scavenger Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Svirka: 06. Nov. Club “NS Riders” AnestezijA ( KI ) Dead End ( NS ) sta je bre ovo!!! gde je NO REGRETS! UA! UAAAAAA BRE! Quote
scavenger Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Ali dobri ste, samo za ovo... C C C !!!!!!!!!! Quote
Bloodline Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Svirka: 06. Nov. Club “NS Riders” AnestezijA ( KI ) Dead End ( NS ) sta je bre ovo!!! gde je NO REGRETS! UA! UAAAAAA BRE! HA HA HA HA , tu si znaci lesinaru jedan, samo kad si vec poceo da zajebavas, izvini ali tad stvarno nisam bio siguran kako se zove vas bend !!! OK ??? Pozdrav care za tebe i svu HC ekipu !!!!!!!!!!!! Quote
scavenger Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 He he, videces ti ko se zajebava kada vam na plakatu za Dark clouds bude pisalo "Anastazija" ili nesto tako ili kada ti dodje HC ekipa (xTOUGH GUYSx)!!! Shala! Za ono, ma boli me uvo, nego ti nacrtaj u enteru u petak...da vidis sta te ceka... Quote
Bloodline Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Vazi vazi, nego, koliko ce biti upad, , i jel postoji neki popust za nas studente iz provincije ??? Quote
scavenger Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Ti mene na guest za 28. ja tebe na guest za 20. Ma sta bre, to sto Darko ulazi free, jesmo drugari, al' brate vecj mi je 50 njih uslo (bez preterivanja, ako dodju beogradjani). Quote
Chicken Little 420 Posted February 23, 2004 Author Report Posted February 23, 2004 Darko je tamo bio poslom... Imam nekoliko slikica sa svirke... Inace, zajebao si ljude za FullsizE pa si mi uvalio Thrash Union koji sam gledao i sledeceg dana... ccc... Salim se, bilo je ok... I nauci Troops Of Doom... Quote
scavenger Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 Pa i ja dolazim poslom!!! A jao, taj Troops je treba Karchi da odpeva. Nemam Shizophreniju kod kucje pa nisam mogao da sklopim text, yebiga. Sledeca zeljica mi je Mass hypnosis. Quote
Burn My Eyes Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 Ej, zivotinje kad ce te da platite one skrljane semafore a? Nakacio sam se finaly. OTVORICU VAM ALI NEMOJTE DA STISKATE Quote
Recommended Posts