Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Nisam siguran ali mislim da je postojala ili josh postoji thrash metal grupa istog naziva u Hrvatskoj.....
Ja isto nisam znao, slusao sam ih, Hrvatski bend, nisam sigran da li jos postoje ali nemamo nikakve veze sa tim posto smo ime benda nadenli jedno 2 godine pre nego sto smo cli za hrvatski bend !!! :| :| :|
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Nisam siguran ali mislim da je postojala ili josh postoji thrash metal grupa istog naziva u Hrvatskoj.....
Ja isto nisam znao, slusao sam ih, Hrvatski bend, nisam sigran da li jos postoje ali nemamo nikakve veze sa tim posto smo ime benda nadenli jedno 2 godine pre nego sto smo cli za hrvatski bend !!! :| :| :|

U Hrvatskoj je postojao bend Anesthesia, a i u Nemačkoj.

Posted

Kao prvo, ne pise se isto, kao drugo zabole nas kurac sto postoji jos neko sa slicnim nazivom-razlicitim idejama-razlicitim shvatanjima, ako ti gledas bendove po nazivima onda ti neces daleko dogurati u sustini boli nas kurac sta ti mislis o tome !!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif :| :| :| :| :|

Posted

Svirka: 06. Nov.

Club “NS Riders”

AnestezijA ( KI )

Dead End ( NS )

sta je bre ovo!!! gde je NO REGRETS! UA! UAAAAAA BRE!

Posted

Svirka: 06. Nov.

Club “NS Riders”

AnestezijA ( KI )

Dead End ( NS )

sta je bre ovo!!! gde je NO REGRETS! UA! UAAAAAA BRE!

HA HA HA HA , tu si znaci lesinaru jedan, samo kad si vec poceo da zajebavas, izvini ali tad stvarno nisam bio siguran kako se zove vas bend !!! OK ??? Pozdrav care za tebe i svu HC ekipu !!!!!!!!!!!! smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif:wink::wink::wink:
Posted

He he, videces ti ko se zajebava kada vam na plakatu za Dark clouds bude pisalo "Anastazija" ili nesto tako ili kada ti dodje HC ekipa (xTOUGH GUYSx)!!!

Shala!

Za ono, ma boli me uvo, nego ti nacrtaj u enteru u petak...da vidis sta te ceka...

Posted

Ti mene na guest za 28. ja tebe na guest za 20.

Ma sta bre, to sto Darko ulazi free, jesmo drugari, al' brate vecj mi je 50 njih uslo (bez preterivanja, ako dodju beogradjani).

Posted

Pa i ja dolazim poslom!!!

A jao, taj Troops je treba Karchi da odpeva. Nemam Shizophreniju kod kucje pa nisam mogao da sklopim text, yebiga. Sledeca zeljica mi je Mass hypnosis.

• 4 months later...