Jump to content

Okup 02.05. *Kalemegdan* Okup povodom istorije vol 05

Recommended Posts

Posted
  Теша Тешановић said:
ja cu taj dan da apstiniram od drkanja

Evo i ja ću. Neka od sada drugi maj bude proglašen zvaničnim danom yumetalske apstinencije od samozadovoljavanja.

Seks je dozvoljen, doduše, mada kontam da većini to i ne znači puno.

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
  Gojko... said:
Evo i ja ću. Neka od sada drugi maj bude proglašen zvaničnim danom yumetalske apstinencije od samozadovoljavanja.

Seks je dozvoljen, doduše, mada kontam da većini to i ne znači puno.

hehe verujem da vecini i ne znaci to puno,da im znaci nebi ovako po forumu balavili na sve sto je zensko.drugi maj treba da bude zvanicni dan yumetalske apstinencije od drkanja.sada cu pokusati da ga ubacim u kalendar ali pretpostavljam da nece moderatori dozvoliti to da stoji

Posted
  Gojko... said:
1. Neka od sada drugi maj bude proglašen zvaničnim danom yumetalske apstinencije od samozadovoljavanja.

2. Seks je dozvoljen, doduše, mada kontam da većini to i ne znači puno.

1. Predlog se usvaja (jednoglasno) :da:

2. Ne znači nam nimalo :da:

Posted

Subota

May 2 Max: 22˚ C

Min: 9˚ C Kratkotrajni pljuskovi

Izlazak sunca: 5:28

Vetar: 6 km/h

Vlažnost: 51%

Verovat. padavina: 30%

Povremeni pljuskovi

Zalazak sunca: 7:43

Vetar: 3 km/h

Vlažnost: 55%

Verovat. padavina: 30%

hmmm... :S

A na drugom mestu nađoh da će u petak padati kiša, a u subotu će biti pretežno sunčano.

Posted

Ja ne dolazim-prvog maja imam isplanirano ovde kuci tako da svakako necu biti u Bg sledeceg dana

Lepo se provedite i budite dobri :D

Inace najavljuju kisu kako za prvi tako i za drugi maj,doduse ima nade i da nece pasti-vala ima da padne rostilj makar lozio vatru na sred sobe usled kisnog vremena :)

Posted

sad procitah ovu temu - ne bas celu, al delove i zamalo da se upiskim od smeha! :) bukvalno! :blush::) jedva sam otisla do wc-a! :)

u svakom slucaju, lepo se provedite i srecno sa tom kisom... :zeleni:

Posted (edited)

hvala na pozivu, vec su me zvali ali jos bih malo blejala na forumu pre toga. jako malo ljudi o kojima znam jos nesto, sto ne napisu u postovima... cekam da osovjim srca jos mnogih! :blush::)

edit: drugarski :zeleni:

Edited by DarkMiss
Posted

:) :) gej... :lol:

ovaj put ne mogu ni da hocu, jer imam svirku u skc, mala sala, thrash/death, odlicno ce biti, znam clanove dva benda - drugovi moji, to pocinje tek u 10h, posle idemo na afterperty! :) :) to je 1.maja a drugog idem kod decka cim se osvestim ujutru... mada sledeci okup necu propustiti, evo obecavam... :zeleni: