WIZARD OF GORE Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Ti si taj koji se loži. Nastavi i dalje, dobro ti ide. Ja na okupe više neću dolaziti. :cry: :cry: :cry: Quote
Zen Posted May 5, 2009 Author Report Posted May 5, 2009 Ti si taj koji se loži. Nastavi i dalje, dobro ti ide. Ja na okupe više neću dolaziti. Bezveze. Ja bas volim kad ti dodjesh. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Meni nije jasno sto se raspravljate preko foruma? Zasto to niste 'raspravili' ako ste imali sta i ako ste imali muda kad ste ste jedan pored drugog uz pivo ili sok? Ne kapiram. Quote
AstralliS Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Да, до клупе на којој смо седели. Просто ми је невероватно како се нико не брине о томе. Центар града, мајку му. Боље да их нису постављали. Ja skoro bio do Beograda nešto, svratio do parka malo, i tako sedim ti ja tamo i osetim taj miomiris. Sad, za rođene Beograđance kontam da nije problem da udišu to, kao i smoga Ja se nisam navikao. Quote
WIZARD OF GORE Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Meni nije jasno sto se raspravljate preko foruma? ne vredi raspravljati se preko tastature, samo uživo hail and kill Quote
AstralliS Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 A ček, fora je da se iznabadaju ili šta? Quote
:matija Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 (edited) Ma nema fore, mnogo je glupo sto se raspravljaju i to jos oko gluposti. Edited May 5, 2009 by Ash Quote
METAL Man Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 koje ste zene.. ja mislim da treba i ovo zatvoriti. Quote
Grobodan Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Ti si taj koji se loži. Nastavi i dalje, dobro ti ide. Ja na okupe više neću dolaziti. Eto mene onda sledeći put, samo nemoj da slažeš i da dođeš. Quote
Bata Trokrilni Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Eto mene onda sledeći put, samo nemoj da slažeš i da dođeš. E vidiš, i o tebi (i još nekim ljudima koji ne dolaze na okupe) sam razmišljao, pre nego što sam doneo ovu odluku. Sada su mi jasni razlozi zbog kojih neki izbegavaju okupe, pa sam zaključio da za mene ne bi bilo loše da i ja krenem njihovim putem. Quote
AstralliS Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Pa realno ti okupi smaraju Al' ajd sad, ko voli i ako mu je lepo, slobodan je. Ja bih da zadržim svoju mističnu stranu za sebe Quote
Bata Trokrilni Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Eto, ljudi sami sve kažu, ne moram ništa ja da objašnjavam. Sreća pa na ove okupe dolaze ljudi koji ne kriju antipatije prema meni. Da nije tako, možda bih čak i poverovao onima koji se pretvaraju da sam im OK. Quote
METAL Man Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Pa realno ti okupi smaraju Ja bih da zadržim svoju mističnu stranu za sebe pa sta onda trazis na ovoj temi ako te ne zanimaju okupi? Eto, ljudi sami sve kažu, ne moram ništa ja da objašnjavam. Sreća pa na ove okupe dolaze ljudi koji ne kriju antipatije prema meni. Da nije tako, možda bih čak i poverovao onima koji se pretvaraju da sam im OK. Si dobila pa si tako neraspolozena? Quote
AstralliS Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 pa sta onda trazis na ovoj temi ako te ne zanimaju okupi? :) Pišem disertaciju na temu "(A)socijalizacija među YUM populacijom" Quote
Grobodan Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Jel ima sutra neki okup povodom Djurdjevdana? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Ne. Ima u petak povodom petka. Quote
Night's Blood Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 EMO JE GAY! Toliko puta sam ovo procitala, ali svaki put mi je smesno. Quote
Lunatje Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 nisam izvinila sam se, :'(( izvinite nisam ja kriva, ja sam dosla u beograd da vas sve vidim nemoj da mi nabacujes tu sada krivicu, dosta. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 Mala, sto si tako pateticna? Quote
Recommended Posts