Bata Trokrilni Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Nije isključeno da će me onesposobiti. Quote
Lunar Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Ja sam skroz neupucen. Ajde Prinche objasni mi o chemu se radi. Ako neces ovde prosledi mi PM. Quote
Bata Trokrilni Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Pogledajte 12. stranu i biće vam jasnije. Quote
Теша Тешановић Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 ej ljudi sada sam kupio kartu za laibach i iskreno ne verujem da cu stvarno moci da ostanem drugi dan,a i ako mogu da ostanem onda moram da resim jednacinu sta je bitnije koncert darka rundeka ili skup??? postoje odredjene sanse da stvarno dodjem na skup a one nisu male Quote
:matija Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Ma bice ljudi, dovoljno je i nas 10 da nam bude lepo. Quote
WIZARD OF GORE Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Kuruz je sportista, neće da se druži sa metalcima/narkomanima/padavičarima/dodatipoželji Quote
kuruz Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 (edited) @Kuruz - wtf? :S Колоквијуми следеће недеље, све паре дадох за телефон, видим да неће бити спорта... Kuruz je sportista, neće da se druži sa metalcima/narkomanima/padavičarima/dodatipoželji Edited April 30, 2009 by Scouse Buster Quote
Zen Posted April 30, 2009 Author Report Posted April 30, 2009 (edited) Kakav smor od kishe, ako tako bude i u subotu nista od Klaishe, moracemo da smislimo plan B... Samo da neko vidi jel radi Burence tad. Edit - radi. Dakle u slucaju elementarnih nepogoda od Terazijske cesme se spustamo dole u Burence.... Ipak, nadam se da kisa nece padati, ne sedi mi se u zatvorenom . Edited April 30, 2009 by Smorock Quote
Brynhildr Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 A zašto u Burence? Mali je to prostor za sve nas... Bolje negde gde ima mesta... Znam da sam nekad bila u nekoj pivnici u Knez Mihajlovoj. :S Mada se nadam da neće padati kiša. Quote
oʞɾoƃ Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Ne bi valjalo da propustiš. Ipak će ovo biti istorijski okup, ali stvarno. Sherie? Quote
Brynhildr Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 (edited) Ne znam zašto Prince toliko iščekuje Sherie. Edited April 30, 2009 by Brynhildr... Quote
:matija Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Ja nisam ni znao da iscekuje sherie. U svakom slucaju ce biti zanimljivo. :) Quote
Bata Trokrilni Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 (edited) Ne znam zašto Prince toliko iščekuje Sherie. Ne, ona neće više da se druži sa mnom. Sada iščekujem da vidim nekog drugog kako se druži s njom. P.S. Sherie, nemoj da se ljutiš, nisam te prvi pomenuo - ovo je bila samo replika. Ćutim kao zaliven od sada. Edited April 30, 2009 by Prince of Darkness Quote
WIZARD OF GORE Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 A zašto u Burence? Mali je to prostor za sve nas... Bolje negde gde ima mesta... Znam da sam nekad bila u nekoj pivnici u Knez Mihajlovoj. :S Mada se nadam da neće padati kiša. pitaš se zašto u Burence? ta pivnica u knezu je zlo tamo ni u ludilu ne bih otišao nadam se da neće biti kiše Quote
Bata Trokrilni Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 pitaš se zašto u Burence? ta pivnica u knezu je zlo tamo ni u ludilu ne bih otišao nadam se da neće biti kiše Ta pivnica u Knez Mihajlovoj je dno dna. Quote
Brynhildr Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Ma, palo mi je na pamet. xD Valjda će biti lepo vreme. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Ta pivnica u knezu se zove Exlusive i ono je bas sumorno mesto jos je i u podrumu Ne znam dal je jos uvek u funkciji,zadnji put sam visio tamo kada sam bio brucos Quote
METAL Man Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Ta pivnica u knezu se zove Exlusive i ono je bas sumorno mesto jos je i u podrumu Ne znam dal je jos uvek u funkciji,zadnji put sam visio tamo kada sam bio brucos Ekskluziv je majka! Ja sam se par puta posteno odrao tamo za male pare. Cak moze i parce hleba (10kinti) da se naruci uz pivo. Quote
Bata Trokrilni Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Vreme se pogoršava do kraja dana, a sutra bi moglo da bude još gore. No, nije vreme ono što će dati pečat ovom skupu. Quote
:matija Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Au jbt, ja nista ne kapiram na sta ti mislis?! Quote
Recommended Posts