METAL Man Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Vreme se pogoršava do kraja dana, a sutra bi moglo da bude još gore. No, nije vreme ono što će dati pečat ovom skupu. Prognoziraju kisu jos od utorka mamu im jebem smrdljivu, a samo je juce padala i to mozda nekih sat ipo.. Quote
Bata Trokrilni Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Au jbt, ja nista ne kapiram na sta ti mislis?! Pa da znaš da ni ja svojevremeno nisam mogao da skapiram šta me je snašlo. Quote
WIZARD OF GORE Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Au jbt, ja nista ne kapiram na sta ti mislis?! mnogo ti sporo kapiraš za svoje godine @princ smorio si više sa tim najavama smaka sveta i nadolazeće kataklizme čak mi je pomalo žao što neću doći i videti tu komendiju Quote
Bata Trokrilni Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Kako nećeš doći? Blefiraš, sto posto. Quote
WIZARD OF GORE Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 ipak ću doći, ali samo ako dolazi i cotoha prebiću tog balijskog svirača kurcu Quote
Bata Trokrilni Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Uz to, ti ne treba da gledaš, nego da budeš glavni muški protagonista komendije. Ja ću da gledam, a obavezno nosim i aparat. Quote
#METALGOD Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 ej ljudi sada sam kupio kartu za laibach i iskreno ne verujem da cu stvarno moci da ostanem drugi dan,a i ako mogu da ostanem onda moram da resim jednacinu sta je bitnije koncert darka rundeka ili skup??? postoje odredjene sanse da stvarno dodjem na skup a one nisu male koga pa to interesuje! Quote
Brynhildr Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 (edited) ipak ću doći, ali samo ako dolazi i cotoha prebiću tog balijskog svirača kurcu Što ti on smeta? Edited May 1, 2009 by Brynhildr Quote
Lunar Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Danas je na Kosmaju pao pljusak , ali kako vidim u BGu nije pala ni kap. Quote
WIZARD OF GORE Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Što ti on smeta? zašto mi smeta balija? Quote
Brynhildr Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 A, dobro je. Pomislih da ste se pokačili nešto. :) Dobar je on dečko. Quote
Brynhildr Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 (edited) Edited May 1, 2009 by Brynhildr Quote
oʞɾoƃ Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Na weather2umbrella nema ni traga od kiše za danas. Quote
Brynhildr Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Pošto je to napisala, a ne rekla - onda nema. Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 I dont think you can SAY anything over the internet, I believe u can only type it. Ja dolazim na okup, nema sta da me spreci da dodjem. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Ja kad dobijem pitanje "Are you coming", uvek imam istu asocijaciju. I dont think you can SAY anything over the internet, I believe u can only type it. Ja dolazim na okup, nema sta da me spreci da dodjem. Možeš i da kažeš, ako imaš Skype. Ako te već ništa drugo ne sprečava, moraćeš da požuriš, da ne zakasniš na bus. Osim... ako već nisi ovde. Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 nemoj ti nista da brines sta cu ja i gde cu da radim gledaj svoja posla i znam kada imam bus Hell of fun ce biti vidim ja. nadam se da necete mene da zezate gospodjsa smorock. Quote
Recommended Posts