oʞɾoƃ Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Hell of fun ce biti vidim ja. Normalno... Samo hell... Nikad heaven... Quote
Sisus Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Ja sam sinoc sreo Demonic_Alliance-a, bas smo se ispricali. Lepo se provedite veceras. Quote
Zen Posted May 2, 2009 Author Report Posted May 2, 2009 (edited) Hell of a fun I say. @ Sis Znaci matori ne dolazi? Edited May 2, 2009 by Smorock Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Ja se samo nadam da necete da me pojedete tamo jer ste mnogo opasni svi. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 nadam se da necete mene da zezate gospodjsa smorock. Za tebe bi čak bilo najbolje kad bi te JEDINO gospođa Smorock zezala. Sasvim dobronamerno kažem ovo. P.S. Mogao sam ja da "gledam svoja posla" u nekim ranijim situacijama, ali sam bio dobar, pa nisam. Ovako za inat zadržavam za sebe pravo da ih gledam kad ja hoću i kako hoću. Quote
Talvi Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Ja se samo nadam da necete da me pojedete tamo jer ste mnogo opasni svi. Izbegavaj upotrebu ovakvih recenica, Princeva pokvarena masta samo ceka na tako nesto. :) Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Izbegavaj upotrebu ovakvih recenica, Princeva pokvarena masta samo ceka na tako nesto. :) Odmah je proradila moja mašta, ali u ovom slučaju mislim da ipak nije primereno da idem toliko daleko. Imam i ja dušu. Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Izbegavaj upotrebu ovakvih recenica, Princeva pokvarena masta samo ceka na tako nesto. Kamo srece on na neki okup da ne dodje Quote
Brynhildr Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Kako će ovo biti legendarni okup. Elem, ja stižem oko 18h u BG, pa dok se dovučem do dogovorenog mesta... Malo ćete čekati. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Kamo srece on na neki okup da ne dodje Pa ja sam ti ponudio da ne dođem, ako će ti tako biti lakše. Ali ti si rekla da dođem slobodno, drugi pu neću da nudim. If I'm not there, there won't be anyone to protect you from being "eaten". Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Ova Sherie mi se sve više sviđa gojko posto sam ja sarena ajde da obucemo iste boje ti mozes zeleno mogu i ja onda posto ja ne nosim crno, da ne smeta metalcima, da se ne izdvajam, mozemo da budemo tim Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Šta li će Wizard da obuče? I da li uopšte dolazi? Bez njega je sve uzalud... Quote
Zen Posted May 2, 2009 Author Report Posted May 2, 2009 Sinod mora da razmotri ulazenje u takvu koaliciju, ipak sta bi na to rekao Rogati Kopitar.... Quote
oʞɾoƃ Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 gojko posto sam ja sarena ajde da obucemo iste boje ti mozes zeleno mogu i ja onda posto ja ne nosim crno, da ne smeta metalcima, da se ne izdvajam, mozemo da budemo tim E, ne mogu više zeleno, majke mi Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Sinod mora da razmotri ulazenje u takvu koaliciju, ipak sta bi na to rekao Rogati Kopitar.... Rogati kopitar bi trebalo samog Gojka da ekskomunicira zbog zelene dukserice. Quote
Zen Posted May 2, 2009 Author Report Posted May 2, 2009 Rogati kopitar bi trebalo samog Gojka da ekskomunicira zbog zelene dukserice. Ne bih se slozila, zelena boja je u periodu rucnog bojenja crno belog filma predstavljala trulez, raspad, i samo zlo, mnoge horor scene su tada bojene zeleno Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 E, ne mogu više zeleno, majke mi Onda da izaberes nesto i da mi javis za najvise 15 minuta, samo dobro, ja nemam fancy stvari ko ti, ali imam na cvetice xD i na leptirice. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Moguće. I da, foto aparat nosim obavezno. Ako dobro pamtim, Sherie ne voli da je drugi slikaju. 'Aj da vidimo šta će sada. Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Nemojte da se pobijete samo. hoces ja i ti malo da se pobijemo? ni sa kim necu hocu samo s tobom da se tucem Quote
Zen Posted May 2, 2009 Author Report Posted May 2, 2009 ni sa kim necu hocu samo s tobom da se tucam Fixed. Quote
Recommended Posts