Sisus Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 (edited) Hell of a fun I say. @ Sis Znaci matori ne dolazi? Pa nemam pojma. Sinoc sam ga sreo u Rumi i pojma nije imao za okup. Edit: vidim, bice seksa. Edited May 2, 2009 by Sisus Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Fixed. gospodja smorock!! gospode boze me sacuvaj. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 hoces ja i ti malo da se pobijemo? ni sa kim necu hocu samo s tobom da se tucem Bolje upotrebi srpski latinični font i napiši "tučem", inače bi ti se moglo omaći da umesto "e" napišeš "a". Inače, koji ćeš jezik da koristiš na okupu? Sa mnom si progovorila srpski svega par rečenica, ali si tad bila ubedljivo najslađa. Tako da, ako hoćeš da se dopadneš društvu sa yuma, preporučujem ti da govoriš srpski. Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Ja rekoh - pazi. cika talvi, pazim se ja, oni nek paze sebe od mene Pa nemam pojma. Sinoc sam ga sreo u Rumi i pojma nije imao za okup. Edit: vidim, bice seksa. Hoce cika sisus tebe ce neko da sexa u glavu Quote
WIZARD OF GORE Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Šta li će Wizard da obuče? I da li uopšte dolazi? Bez njega je sve uzalud... princ misli na mene ovo je veliki dan u mom životu Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 princ misli na mene ovo je veliki dan u mom životu Ja sam držač sveće, nisi znao to? Quote
Zen Posted May 2, 2009 Author Report Posted May 2, 2009 Price to se zove KANDELIJER - profesionalni drzac svece Quote
WIZARD OF GORE Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 realno, ni to ne znaš da radiš kako treba Quote
METAL Man Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 de se nalazite na kraju? Tamo kod cesme? to mu dodje ona kod filoloskog? X) Jbg Pancevac sam. Ja imam probu do 18h, stizem oko 18:30h. Quote
Sisus Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Hoce cika sisus tebe ce neko da sexa u glavu Sad mi je jasno zasto te pola foruma zajebava. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 realno, ni to ne znaš da radiš kako treba Jebi ga, šta da radim... Quote
Zen Posted May 2, 2009 Author Report Posted May 2, 2009 Kirk pobogu imas mapu na prvom postu cccc Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Sad mi je jasno zasto te pola foruma zajebava. pola foruma moze da skoci u dunav i udavi se. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Brate,Prince ti si stvarno opterecen covek Svaki drugi-treci post u poslednje vreme je o maloj Sherie-da se nisi mozda zaljubiska gledajuci one slike na yum profilu? Ako je to slucaj moj savet je da trazis nesto drugo jer gledajuci njen broj godina(video si verovatno i to )jos malo pa skoro i otac mozes da joj budes,a i ti imas zenu koliko znam i koliko sam video Quote
Sisus Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 pola foruma moze da skoci u dunav i udavi se. Pa skoci. Mislim, u Dunav. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Brate,Prince ti si stvarno opterecen covek Svaki drugi-treci post u poslednje vreme je o maloj Sherie-da se nisi mozda zaljubiska gledajuci one slike na yum profilu? Ako je to slucaj moj savet je da trazis nesto drugo jer gledajuci njen broj godina(video si verovatno i to )jos malo pa skoro i otac mozes da joj budes,a i ti imas zenu koliko znam i koliko sam video Jok brate, ako sam se zaljubiška u Sherie, to se desilo pre par meseci kada sam je uživo gledao... ali možda. Godine nisu bitne, ženu nemam - to kod mene kratko traje, žene dođu i odu - a da joj budem otac, teško, tim pre što ni onaj postojeći nije uspeo da je vaspita kako treba. Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Pa skoci. Mislim, u Dunav. ja nisam pola foruma Quote
Sisus Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 ja nisam pola foruma Nisi, ali si pain in the ass. Salim se. Niste se jos ni nasli, a vec ste se svi posvadjali. Ovo ce stvarno da bude kultni okup, sad mi je zao sto necu prisustvovati. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Niste se jos ni nasli, a vec ste se svi posvadjali. Ovo ce stvarno da bude kultni okup, sad mi je zao sto necu prisustvovati. Ko se posvađao? Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Nisi, ali si pain in the ass. Salim se. Niste se jos ni nasli, a vec ste se svi posvadjali. Ovo ce stvarno da bude kultni okup, sad mi je zao sto necu prisustvovati. mislim da nisam prva pocela nego ovde neko uvek prvi pocinje ali ne brinite vi nista. cika sisus. i moja noga je pain in the ass a i s' prednje strane. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Биће Жике и Милана. Скакаће у Дунав. Važi. Ja ću da budem Žika. Quote
Recommended Posts