Zen Posted May 2, 2009 Author Report Posted May 2, 2009 Kad vidim koga sve ovde ima place mi se za Dray Quote
Brynhildr Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 @Kirk - E, 'ajde da idemo zajedno, pošto ću ići s ćaletom do Pančeva. A i ja znam gde je Terazijska česma. @Gojko - A, neee, moraš opet zeleni duks, nije fora. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 mislim da nisam prva pocela nego ovde neko uvek prvi pocinje ali ne brinite vi nista. cika sisus. i moja noga je pain in the ass a i s' prednje strane. Zaboravila si da mi evnusi nemamo jaja. Quote
Sisus Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 mislim da nisam prva pocela nego ovde neko uvek prvi pocinje ali ne brinite vi nista. cika sisus. i moja noga je pain in the ass a i s' prednje strane. Pa ti si meni prva rekla da ce neko da me seksa u glavu, ja se tebi do tada nisam ni obratio, niti sam te spomenuo. Nemam ja obicaj da prozivam druge, samo zato sto ih svi prozivaju. Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Pa ti si meni prva rekla da ce neko da me seksa u glavu, ja se tebi do tada nisam ni obratio, niti sam te spomenuo. Nemam ja obicaj da prozivam druge, samo zato sto ih svi prozivaju. tebi treba par sisa. Quote
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Eto, opet. gde treba da dodjem na kalemegdanu? Quote
:matija Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 gde treba da dodjem na kalemegdanu? U 6. kod terazijske cesme, to je pored hotela Moskva. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 (edited) gde treba da dodjem na kalemegdanu? Eto, najavljuje dolazak na okup, a ne zna ni gde, ni kako, ni šta. Skupljamo se u 19 kod Terazijske česme, pa posle idemo na Kališ. Terazijska česma, to ti je ono kod hotela Moskva, preko puta onog McDonalds-a gde si pila šejk i gde te startovao onaj zli Tunižanin. @Ash, otkud u 6, zar nije 7? Edited May 2, 2009 by Prince of Darkness Quote
Zen Posted May 2, 2009 Author Report Posted May 2, 2009 Kalemegdan OVDE (mesto A) Otreznite se od prvomajskog trasha i dodjite da nastavimo dalje. Evo u tradiciji starih yum okupljanja dodjite na tvrdjavu i ponesite picje u 19h. Edit Kako Demonic lepo podseti, nalazenje je kod Terazijske cesme u 18h i odatle se ide na Kalemegdan. Quote
:matija Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Edituj princeov post da ne stvara konfuziju. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 To označeno mesto na Kalemegdanu ni meni nije jasno, a kamoli nekome ko slabije poznaje Kališ. Koliko vidim, to je negde iznad onog parkinga, ali mi nije jasno što baš tu. Quote
METAL Man Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 a to je terazijska cesma? Jbg. X) OKi, znaci do kurca, kako ja da od Vuka dodjem do tamo? Ide mi 65 do zelenjaka, pa mogu da se popnem do cesme.. Quote
Lunar Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 (edited) To mesto na Kalishu je kod onog Observatorijuma u gornjem gradu? Edited May 2, 2009 by Lunar Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 (edited) a to je terazijska cesma? Jbg. X) OKi, znaci do kurca, kako ja da od Vuka dodjem do tamo? Ide mi 65 do zelenjaka, pa mogu da se popnem do cesme.. Pa popni se, to je bar lako. @Lunar, po onoj mapi, pre bih rekao da je negde kod crkve Ružice, Svete Petke i Kalemegdanske terase. Edited May 2, 2009 by Prince of Darkness Quote
Zen Posted May 2, 2009 Author Report Posted May 2, 2009 (edited) Igramo se tradicije, zato tu. @ Lunar Da, malo posle toga. Edited May 2, 2009 by Smorock Quote
Brynhildr Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Pa nek dođu onda kod Terazijske česme. Ukoliko neko dolazi kasnije, nek uzme nečiji broj telefona, pa ćemo se lako naći. Quote
METAL Man Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 jebacu vas lose ako mi pobegnete! de da vas jurim po kalisu, i cesmu cu jedva naci. X) Quote
Zen Posted May 2, 2009 Author Report Posted May 2, 2009 Kupite pice usput, na Kalishu ima par trafika al su preskupe. Quote
Brynhildr Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 jebacu vas lose ako mi pobegnete! de da vas jurim po kalisu, i cesmu cu jedva naci. X) Jebote, ceo život visiš u BG-u i ne znaš gde je česma? Javiš lepo kada dolaziš, pa ćemo te čekati. Quote
:matija Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Ma bre blejacemo kod cesme sigurno do 6 i15, pola 7 , nece svi doci na vreme. Quote
WIZARD OF GORE Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 evo ja prvi neću doći na vreme ako dođem do 21h biće dobro Quote
Recommended Posts