Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Ja dolazim na vreme. Usput, u busu na putu do Terazija, slušam Crimson Glory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 evo ja prvi neću doći na vreme ako dođem do 21h biće dobro Pa dobro, javi se kad dođeš na Kališ, pa ćemo te naći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Ja ako svratim necu doci na vreme tako da ce neko ljubazan da me saceka negde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatje Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 ja polazim sad na bus, i bicu tamo oko pola 7.molim boga da nadjem nekoga od vas na kalemegdanu. cao svii nemojte da me dirate kada dodjem tamo :') Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 evo ja prvi neću doći na vreme ako dođem do 21h biće dobro Može li se znati razlog? Vidim ja da ste se ti i Sherie nešto separatno dogovorili. Pa dobro golupčići, izblejite negde do 21, pa vas čekamo na Kališu. Al' nemojte da nas ispalite. Ja ako svratim necu doci na vreme tako da ce neko ljubazan da me saceka negde Zar ti sama dolaziš? Ja sam uvek ljubazan, samo ne znam koliko ti odgovara da te ja čekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Pa dobro, javi se kad dođeš na Kališ, pa ćemo te naći. hmmm daaa....baš me nešto privlači jurnjava po kališu Može li se znati razlog? Vidim ja da ste se ti i Sherie nešto separatno dogovorili. Pa dobro golupčići, izblejite negde do 21, pa vas čekamo na Kališu. Al' nemojte da nas ispalite. al' se ti izlupeta na ovoj temi čoveče....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 @Nikola - pa ti čekaš na nekom mestu, neko dođe da te odvede tamo gde su ostali. @Veronika - Ako imaš nečiji broj, dogovori se sa njima, ako ne, mogu ja, samo mi ostaviš broj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 2, 2009 Author Report Share Posted May 2, 2009 Vidimo se u citulji. pardon, na Kalishu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 al' se ti izlupeta na ovoj temi čoveče....... Ja nikad ne lupetam bez pokrića. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Damn, nema sanse da stignem, nisam spavao uopste sinoc. Koji kvlt okup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 @Princ - Vrlo si ljubazan, ali preskocicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Ja bi trebao tek oko 19h ili 19:30 da krenem odavde, kada stignem u grad, poslacu poruku nekom od clanova da mi kaze tachnu lokaciju gde ste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 @Princ - Vrlo si ljubazan, ali preskocicu Ništa, ja sam se u startu i ogradio rekavši da ne znam koliko ti odgovara da te ja čekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Damn, nema sanse da stignem, nisam spavao uopste sinoc. Koji kvlt okup. Bolje ti je da spavaš sada, pa dođeš oko 9-10-kad hoćeš. Valjda će biti ljubaznih ljudi koji će blejati sa mnom do pola 4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Bolje ti je da spavaš sada, pa dođeš oko 9-10-kad hoćeš. Valjda će biti ljubaznih ljudi koji će blejati sa mnom do pola 4. Toliko već ljubazan nisam, a i da jesam, ne bi ti mnogo značilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Nisam ni mislila na tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Nisam ni mislila na tebe. Znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Bolje ti je da spavaš sada, pa dođeš oko 9-10-kad hoćeš. Valjda će biti ljubaznih ljudi koji će blejati sa mnom do pola 4. Ako budem dolazio, blejim na Zeleznickoj do 4, do prvog 601a. Zao mi da spavam, lep je dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Nemate pojma koliko je lepo biti neprivlačan i nezanimljiv. Nijedna cura me ne smara da je negde sačekujem i nekuda ispraćam. Osim Sherie jedno vreme, ali se i ona razočarala i odustala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Go, Prince, go. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Teski si jadnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Teski si jadnik. Ti si jadnik. Nikad nisi bio kao ja, pa nemaš predstavu kakvo je to uživanje, u stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Ako budem dolazio, blejim na Zeleznickoj do 4, do prvog 601a. Zao mi da spavam, lep je dan. Eto, taman... Biću i ja tu, verovatno još par ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 (edited) Teski si jadnik. Batali. Eto, taman... Biću i ja tu, verovatno još par ljudi. Ne mogu da ti obecam da cu doci. Moram sutra da strebam. Pitanje je sad. Edited May 2, 2009 by bdonkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Ti si jadnik. Nikad nisi bio kao ja, pa nemaš predstavu kakvo je to uživanje, u stvari. Drago mi je sto je tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts