Axeanosilas Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 (edited) Teski si jadnik. Ti si jadnik. Обојица сте јадници. Иначе - "ћу дођем, што да не дођем..." Што се тебе, Брунхилдо, тиче, не обећаше ли ти Демоников пољски кревет прошлог пута? Капирам да понуда и дљље важи... Што би се мрзла по станици... :) Edited May 2, 2009 by Axeanosilas Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Обојица сте јадници. Može i tako, meni ne smeta. Quote
Axeanosilas Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Može i tako, meni ne smeta. :) Бејах инспирисан једним графитом из НС-а... РЕД ФИРМ смрде смрдите обојица Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Idem ja polako da se pripremam za ovo čudo, da ne zaboravim nešto. Quote
vudun Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Idem ja polako da se pripremam za ovo čudo, da ne zaboravim nešto. Кримсон Глори диск! Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Ja samo što nisam krenuo, pa ću da se prošetam, ima vremena. Quote
oʞɾoƃ Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 (edited) Okup najkultniji do sada. Bio manje-više krem foruma Najbolji trenuci: 1) Kad me je Teša pitao da li sam nekad probao svoju spermu i prateća diskusija. 2) Kad me je Teša pitao da li sam nekad prilikom drkanja štrcnuo sebi spermu u oko i prateća diskusija. Edited May 2, 2009 by Gojk O))) Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 (edited) Gojko, addicted to yumetal, odmah obavestavas I da li si ribi rekao da ima oci boje sperme? Sve se vrti oko sperme. Edited May 2, 2009 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Quote
oʞɾoƃ Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 I da li si ribi rekao da ima oci boje sperme? Jao da, to sam zaboravio. Quote
:matija Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Hahaha. Da, definitivno najkultniji okup do sad. Zaboravili ste "Ja volim matjke!" Quote
Zen Posted May 2, 2009 Author Report Posted May 2, 2009 Ahahaha da secam se kvltna rasprava @ Veronika 'fala za lizalice Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Ja sam se smrzao kao kurac van gaća u Sibiru. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Kvltnost okupa bila je bitno narušena izostankom Sherie. Očekujemo objašnjenje iste zbog čega. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Kvltnost okupa bila je bitno narušena izostankom Sherie. Očekujemo objašnjenje iste zbog čega. Mi ti nismo bile dovoljne? :P @Smorock - Quote
Маузер Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 E ja nisam dosao, bio u Mandjelosu, u obijenoj vikendici i jebeno su neki manijaci vilenili oko vikendice. Zao mi je sto nisam bio, vidim da je bilo prcanje. Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 (edited) Još malo fotki: Edited May 2, 2009 by Prince of Darkness Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Omg, nisu bas sve slike za javnost, ciljam na onu sa lizalicama Inace, bilo je kul, mada sam kratko bila Bio je Satan I Kirk lici na vevericu Quote
Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Omg, nisu bas sve slike za javnost, ciljam na onu sa lizalicama Baš te su za javnost, ostale manje-više. Ponavljam, šteta što Sherie nije bila, imam jednu njenu sliku sa lizalicom, siguran sam da bi se i ona fino uklopila. Quote
Recommended Posts