Bata Trokrilni Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Laku noć svima, idem da odspavam koju partiju, pa da vidim šta se u stvari zbilo, tj. nije zbilo. Quote
Маузер Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Zao mi sto ne bih. Da sam imao teleport, mozda bi i bilo teoretske sanse da dodjem. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Bio je Satan wub.gif icon_smile.gif I video sam tebe Haha bilo je ok ali steta sto sam morao da odem na probu i sto je bilo hladno.Sledeci okup na nekom kvltnijem mestu kad bude toplije (Ada npr) Quote
Brynhildr Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 I video sam tebe Haha bilo je ok ali steta sto sam morao da odem na probu i sto je bilo hladno.Sledeci okup na nekom kvltnijem mestu kad bude toplije (Ada npr) A... mene? Elem, definitivno najkultniji okup do sada. Teša je legenda. Hvala Axe-u, Wizardu i Teši što su blejali sa mnom. Slike ćete dobiti sutra. Mislim da ćemo Gojko i ja do kraja života pamtiti neke Tešine izjave. I, kao i uvek, najbolji deo okupa je kada 95% ljudi ode kući i ostane samo najkultnija ekipa. Svi ostali su gej. Quote
Axeanosilas Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 (edited) Bio manje-više krem foruma Крем де ла крем... @Брунхилда Молим. Edited May 3, 2009 by Axeanosilas Quote
:matija Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Ja do sinoc nisam znao da se satan zajebava na forumu, mislio sam da je ozbiljan. Quote
vudun Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 I da li si ribi rekao da ima oci boje sperme? Ах, тај плавокоси песник је превазишао Милана Младеновића. Следећи хит ће бити ''Очи боје сперме'' као пандам на ''Очи боје меда''. Очекујемо бритко перо на унлоцкед ''Црна жено'' теми. Za početak najbolja fotka: Свака част и осталим младим дамама, али Брунхилдр је изразито фотогенична. Quote
Zen Posted May 3, 2009 Author Report Posted May 3, 2009 Ahahah joj jes vala ja sam prilicno fotodegenericna vazda bila Sta da vam kazem ljudi, zao mi je ali nisam mogla da budem u gradu celu noc... Slatko sam se naspavala kuci Quote
RaVeN Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Za početak najbolja fotka: Ko je ova riba u sredini (mnogo bre slatka ) ? Quote
Zen Posted May 3, 2009 Author Report Posted May 3, 2009 (edited) Smorock vidimo se kad budem isla po pasosh :) ionako moram da svratim do Cetinja da vidim rodbinu ... osim ako me nisi pomesao sa Veronikom, ondaK nista :) Edited May 3, 2009 by Smorock Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 A... mene? sad.gif I, kao i uvek, najbolji deo okupa je kada 95% ljudi ode kući i ostane samo najkultnija ekipa. Svi ostali su gej. Tebe gledam redovnije pa te nisam spomenuo.Znas da se to racuna Morao sam da odem,jbga sl nedelje mini turneja,ali na sl okupu ostajem definitivno Quote
In The Flesh Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Nemoj da zeznes da se ne javis Veronika,lijepa cura... Brynhildr,ditto.... Smorock Quote
oʞɾoƃ Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Pošto su Smorock i Brunhilda koliko vidim u vođstvu, evo ja ću da napišem Veronika Quote
Axeanosilas Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 (edited) Охохо, модернизовали се и јужњаци... Нема више приласка рендом риби са плаже уз причу "Окле си, таке су ође ријетке..." Сад се шиљу њубови... Лепо, лепо, виђу прогреса... Edited May 3, 2009 by Axeanosilas Quote
Zen Posted May 3, 2009 Author Report Posted May 3, 2009 (edited) Sledeci put slikamo Gojka, Asha i Divljeg Tigra, ja finansiram lizalice :) (posto su Tesha, Satan i Princ van konkurencije ) jbt 27-18-19 da nije bio Axe tu, bila bih najstarija od sve dece Edited May 3, 2009 by Smorock Quote
Bata Trokrilni Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Ko je ova riba u sredini (mnogo bre slatka ) ? Meni su Veronika i Smorock daleko slađe od Brunhilde. Quote
WIZARD OF GORE Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 bili smo posle u bridz pabu jesi li stigao na bus? I, kao i uvek, najbolji deo okupa je kada 95% ljudi ode kući i ostane samo najkultnija ekipa. Svi ostali su gej. jašta dabome kako me smlatilo ono pivo posle stomaklije svi ostali su gej? slažem se inače...meni je skup u početku bio smor (pešačenje ), al posle dva unučeta stomaklije sve je lepše susret u bridž pabu i tako....svega se sećam kao da je juče bilo i kad je pobegla na voz bez pozdrava Quote
Mita Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 (edited) @Vizard ma opusteno stigao sam nego jbt kada ste se vi vratili :) Edited May 3, 2009 by Mita Quote
In The Flesh Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Охохо, модернизовали се и јужњаци... Нема више приласка рендом риби са плаже уз причу "Окле си, таке су ође ријетке..." Сад се шиљу њубови... Лепо, лепо, виђу прогреса... Pricas gluposti..O'kle ti znas kako cu ja da pridjem Smorock kad je vidim na plazi? : p Quote
Recommended Posts