Axeanosilas Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 (edited) Аксеаосилас је цар. Да сам женско, јамачно бих приопштила са њим. Edited May 3, 2009 by Axeanosilas Quote
vudun Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 (edited) Не знам ја шта ти се мућка по вугла. Мој најбољи друг је малтене фанатични верник док сам ја агностик. Ух, шта ли па ја мудросеришем у ове ситне сате... Приспава ми се нешто грозно... Ај' лаку ноћ ви будни блудници! едит: ускочи Секираносилас. Edited May 3, 2009 by Вуду шнеле Неле Quote
Axeanosilas Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Да, да, да, скоро заборавих.... Ко жели спознати паклене муке, смрад сумпора и слично, и видети шта га чека јер слуша метал, нек оде на пишкење у "тои тои" изнад Студентаког парка. Гојко и ја јесмо. На личну несрећу, ја сам то урадио три пута. Ох, муке моје... Оно је најнесноснији смрад који сам осетио током последње деценије. Quote
Brynhildr Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Moram da priznam da je Aks dosta gotivan lik, bez obzira što je hrišćanin I Natasha! je isto gotivna. Quote
AstralliS Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Оно је најнесноснији смрад који сам осетио током последње деценије. Taj smrad se proširio kroz ceo park... Quote
Axeanosilas Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Taj smrad se proširio kroz ceo park... Да, до клупе на којој смо седели. Просто ми је невероватно како се нико не брине о томе. Центар града, мајку му. Боље да их нису постављали. Quote
oʞɾoƃ Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Да, да, да, скоро заборавих.... Ко жели спознати паклене муке, смрад сумпора и слично, и видети шта га чека јер слуша метал, нек оде на пишкење у "тои тои" изнад Студентаког парка. Гојко и ја јесмо. На личну несрећу, ја сам то урадио три пута. Ох, муке моје... Оно је најнесноснији смрад који сам осетио током последње деценије. I njegova izjava nakon tog iskustva: "Brate, ako ikad budem imao gore bend, nazvaću ga Toi Toi." Ja sam onda, normalno, umro od smeha, zbog čega sam se naudisao onog smrada do najudaljenijih alveola. Morao sam da se hiperventilišem 15 minuta da se povratim u normalu. Quote
Axeanosilas Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 I njegova izjava nakon tog iskustva: "Brate, ako ikad budem imao gore bend, nazvaću ga Toi Toi." Ja sam onda, normalno, umro od smeha, zbog čega sam se naudisao onog smrada do najudaljenijih alveola. Morao sam da se hiperventilišem 15 minuta da se povratim u normalu. Да, да, то сам заборавио... :) :) Quote
METAL Man Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Да, до клупе на којој смо седели. Просто ми је невероватно како се нико не брине о томе. Центар града, мајку му. Боље да их нису постављали. da ono se stvarno oseti, i to dosta.. Jos kad se pomesa sa mirisom axovih kubanki.. Quote
kuruz Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Ко жели спознати паклене муке, смрад сумпора и слично, и видети шта га чека јер слуша метал, нек оде на пишкење у "тои тои" изнад Студентаког парка. Гојко и ја јесмо. На личну несрећу, ја сам то урадио три пута. Ох, муке моје... Оно је најнесноснији смрад који сам осетио током последње деценије. А хорор на ЈНА? Quote
Axeanosilas Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 А хорор на ЈНА? ЈНА је ваздушна бања за оно... Quote
kuruz Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 На последњем дербију другар и ја у полувремену купимо по чашу Кока Коле, а онда одемо у 00 на умивање. Сипам ону жуту воду у чашу и попијем, а около ме 30 људи забезекнуто гледа. Рек'о: "То је од Кока Коле, обојила је воду", а они ми рекоше да је увек таква. :) Ништа ми се није десило, за дивно чудо. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Да, да, да, скоро заборавих.... Ко жели спознати паклене муке, смрад сумпора и слично, и видети шта га чека јер слуша метал, нек оде на пишкење у "тои тои" изнад Студентаког парка. Гојко и ја јесмо. На личну несрећу, ја сам то урадио три пута. Ох, муке моје... Оно је најнесноснији смрад који сам осетио током последње деценије. Zato smo Smorock, Brynh i ja isle u civilizovani, mirisljavi WC sa ogledalima . Quote
Теша Тешановић Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Okup najkultniji do sada. Bio manje-više krem foruma Najbolji trenuci: 1) Kad me je Teša pitao da li sam nekad probao svoju spermu i prateća diskusija. 2) Kad me je Teša pitao da li sam nekad prilikom drkanja štrcnuo sebi spermu u oko i prateća diskusija. pa ja sam pitao mnoge ljude dali su probali svoju spermu u zivotu i iz nekog razlofa muskarcima je tesko to da priznaju Gojko, addicted to yumetal, odmah obavestavas I da li si ribi rekao da ima oci boje sperme? Sve se vrti oko sperme. pa toj ribi sam to rekao sa razlogom,ne govorim ja takve stvari ljudima ako ne zasluzuju.i da sve se vrti oko sperme I Kirk lici na vevericu a ja na cvrcka Elem, definitivno najkultniji okup do sada. Teša je legenda. Mislim da ćemo Gojko i ja do kraja života pamtiti neke Tešine izjave. . hvala hvala Ах, тај плавокоси песник је превазишао Милана Младеновића. Следећи хит ће бити ''Очи боје сперме'' као пандам на ''Очи боје меда''. Очекујемо бритко перо на унлоцкед ''Црна жено'' теми. cim budem imao vremena cu da sednem da napisem tu pesmu,sada nemam nesto vremena jer pisem sa faksa Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Pa, jesi cvrcak Gde su slike one? Quote
Теша Тешановић Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 QUOTE (Вуду шнеле Неле @ 3. 5. 2009, 13:36) Исти Дејв Мастејн из млађих дана. К'о да га је правио у току снимања ''So Far, So Good...So What!'' - тамо далеке '88. pa to je bio dobar album samo da ne krenem i ja sada kao on posle tog albuma da se drogiram QUOTE (bdonkey @ 3. 5. 2009, 14:05) Dve zene sa desne strane znam, ko su dve zene sa leve? pa jedna od tih sa levo je moderatorka na nasem forumu,necu da kazem koja QUOTE (voodoo_ @ 3. 5. 2009, 14:45) Trebalo je da dođem da napravim kontrast ovim metalcima. Ah, drugi put... realno princ je bio jedini truuu metalac na skupu Quote
-Mare Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 pa jedna od tih sa levo je moderatorka na nasem forumu,necu da kazem koja Vec su nam rekli ko je to. Quote
Теша Тешановић Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Veronika je bas secer na onim slikama a hoces i nju da karas Bacam peškir, priznajem poraz. Nisam više zanimljiv. Teša će uvek biti ispred mene, jer ima muda da okači sliku penisa na forum i da na okupu priča o štrcanju u oko. O njemu će se uvek imati šta zanimljivo pričati. Na drugoj strani, ja ću ostati to što jesam - kreten po sopstvenom izboru, neko kome je lako da se proserava na forumu, a uživo je pička... Jebeš sve kad ni u kretenizmu ne možeš da budeš No 1. Odsad ću biti ozbiljniji, pa makar bio anonimus. Naravno, treba li da ti prevedem na neki drugi jezik? Dosadilo mi je, jer nisam dobar glumac i ne mogu da dobijem bitku protiv nekoga ko ne glumi, već je prirodno takav. daj bre princ ti previse ozbiljno shvatas sve ovo.ti si sasvim ok lik cenim te na neki nacin,ali trebas da shvatis da je ovo forum,ono zezancija.da ovde ovo nista ne trebas da shvatas ozbiljno i da mozda bi trebalo da smanjis lozenje na ovaj forum jer to lose utice na tebe.ja se uopste ne trudim da budem neki forumski kult niti mi je stalo do toga.jebes uopste ovaj forum,ovo je sve nebitno.previse se tripujes oko ovoga.znaci ono kreni manje da razmisljas o forumu uopste Za razliku od nekih, Teša se ne trudi da bude zanimljiv i sve to što je navedeno - on prosto jeste takav. I ja ne znam kako ga neko ne može voleti, u njegovom društvu je uvek zanimljivo. hvala opet,pa ja ne volim da se foliram to je dosadno Teša je legenda i to je opšte poznata stvar. Nego, ko se to trudi biti zanimljiv po svaku cenu ? hvala hvala,ja sam pre svega go tvrd kurac i nista vishe Међутим, ти и Теша сте били и остали једини искрени форумски кретени Moram da priznam da je Aks dosta gotivan lik, bez obzira što je hrišćanin jeste I Natasha! je isto gotivna. slazem se Pa, jesi cvrcak Gde su slike one? slike dobijate tek u subotu Quote
Bata Trokrilni Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 (edited) daj bre princ ti previse ozbiljno shvatas sve ovo.ti si sasvim ok lik cenim te na neki nacin,ali trebas da shvatis da je ovo forum,ono zezancija.da ovde ovo nista ne trebas da shvatas ozbiljno i da mozda bi trebalo da smanjis lozenje na ovaj forum jer to lose utice na tebe.ja se uopste ne trudim da budem neki forumski kult niti mi je stalo do toga.jebes uopste ovaj forum,ovo je sve nebitno.previse se tripujes oko ovoga.znaci ono kreni manje da razmisljas o forumu uopste Upravo to i radim. Shvatam da je sve zezancija i, pošto očigledno ne umem da se zezam, rešio sam da se uozbiljim. Jednog dana bih mogao da zateknem ljubavnika sa ženom u krevetu. Ona bi mi tada mogla reći "Daj bre, to mi je ortak sa foruma, mi se samo zezamo". Ja bih to podneo krajnje mirno, ali bih se, naravno, razveo od nje, uz obrazloženje da ne umem da se zezam dovoljno dobro, kao što to radi njen ljubavnik. Edited May 4, 2009 by Prince of Darkness Quote
-Mare Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 (edited) I jos ostaje onaj deo gde ti sve ovo previse licno shvatas. Kako to objasnjavas? EDIT: Vidim opet si u elementu, pa sam morao da pitam. Edited May 4, 2009 by bdonkey Quote
WIZARD OF GORE Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 @Princ ne znam zašto, ali setio sam se onog vica: "ma doktore, ja sam došao da pitam hoće li da mi škode tolike kafe" Quote
Bata Trokrilni Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Nije ništa lično, gde. Nije ni moja stvar, ja sam ionako samo u prolazu, ušao joj do balčaka, ili ne. Quote
Теша Тешановић Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Upravo to i radim. Shvatam da je sve zezancija i, pošto očigledno ne umem da se zezam, rešio sam da se uozbiljim. Jednog dana bih mogao da zateknem ljubavnika sa ženom u krevetu. Ona bi mi tada mogla reći "Daj bre, to mi je ortak sa foruma, mi se samo zezamo". Ja bih to podneo krajnje mirno, ali bih se, naravno, razveo od nje, uz obrazloženje da ne umem da se zezam dovoljno dobro, kao što to radi njen ljubavnik. pokusao sam da ti objasnim,ali izgleda da si stvarno retard pa ne vredi.ok radi sta god hoces,lozi se koliko god hoces na ovaj virtualni svet koga i briga na kraju Quote
Bata Trokrilni Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Ti si taj koji se loži. Nastavi i dalje, dobro ti ide. Ja na okupe više neću dolaziti. Quote
Recommended Posts