Теша Тешановић Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Ti si taj koji se loži. Nastavi i dalje, dobro ti ide. Ja na okupe više neću dolaziti. uredu kako ti zelis Meni nije jasno sto se raspravljate preko foruma? Zasto to niste 'raspravili' ako ste imali sta i ako ste imali muda kad ste ste jedan pored drugog uz pivo ili sok? Ne kapiram. pa ja i nemam uopste sta da raspravljam sa njim,samo sam malo pre bio pokusao da mu pomognem ali vidim ne vredi i digao sam ruke Ja skoro bio do Beograda nešto, svratio do parka malo, i tako sedim ti ja tamo i osetim taj miomiris. Sad, za rođene Beograđance kontam da nije problem da udišu to, kao i smoga Ja se nisam navikao. beogradski vazduh je odvratan Čekamo Tešine slike. slike dolaze sutra Jel ima sutra neki okup povodom Djurdjevdana? sutra je djurdjevdan? Mala, sto si tako pateticna? to radi jel zeli paznju svih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 :) Pišem disertaciju na temu "(A)socijalizacija među YUM populacijom" Ala si izabrao temu za rad svaka ti cast. EMO JE GAY! Toliko puta sam ovo procitala, ali svaki put mi je smesno. Presudan je tajming. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 sutra je djurdjevdan? danas je djurdjevdan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Ala si izabrao temu za rad svaka ti cast. A negde mora da se preseče Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Lepe su vam slicice )))) nisam izvinila sam se, :'(( izvinite nisam ja kriva, ja sam dosla u beograd da vas sve vidim nemoj da mi nabacujes tu sada krivicu, dosta. Mislim da si postigla jedini logičan rezultat - da ti više niko ni u šta ne veruje, pa čak ni ja. Krajnje je vreme da prestaneš da glumiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Sad sam tek procitao ovo: ne vredi raspravljati se preko tastature, samo uživo hail and kill Hahahahahahahahahaahaha :) Hail and kill,nego sta (respect) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts