METAL Man Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Ne kontam, a kako neko da igra redovno kad je tek krenulo toplo vreme? Jedino onaj ko trenira pika zimi basket. Jedno glupo pitanje, a gde cemo igrati basket? Zar nisu privatni tereni tamo na kalisu? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Odustajem Kako sad da opravdam reputaciju, majku mu Quote
voodoo_ Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Što ne igrate na Adi? Imaju tereni tamo odma pored fudbalskog, dođete prepodne da zauzmete i rokaj. Quote
Grob Bez Dna Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Зајебите ви који не играте редовно, који ћете нам курац? едит: Неле, шта да ти кажем, и ја први пут идем и одма' организујем спорт. Нема ту пива на улици и осталих металских хобија. kuruze, sport je jedan od metalskih hobija. :) Quote
kuruz Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Ne kontam, a kako neko da igra redovno kad je tek krenulo toplo vreme? Jedino onaj ko trenira pika zimi basket. Изнајмљују се сале, пријатељу. Quote
Маузер Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 A znas ti koliko mi imamo sala u Sremskoj Mitrovici? A ne treba meni redovna plejada, samo se malo vise oznojim. Quote
Grob Bez Dna Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 vise od svega bi voleo da vezem 3-4 dvojke preko kuruza da se malo samiri. Quote
kuruz Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Опа, већ падају изазови. Нека, ја причам на терену. Quote
Маузер Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 (edited) JA sam mali ali zato sam svojevremeno pre 2 godine bio kralj sa 3 poena. Uostalom, videcemo. Edited April 23, 2009 by Grishnackh... Quote
WIZARD OF GORE Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 ja basket nisam igrao ima već jedno dve godine ali nema veze, jedva čekam to okupljanje posebno okršaj sa hvalisavcima forumaškim a posebno volem ove "velike" - kad padnu digne se veća prašina Quote
METAL Man Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Изнајмљују се сале, пријатељу. Koje bre crne sale?! Ja iz sela. Quote
Brynhildr Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 vise od svega bi voleo da vezem 3-4 dvojke preko kuruza da se malo samiri. 'ladno pročitah devojke. :) Samo nemojte sve vreme igrati basket, biće smor onda. Quote
kuruz Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Koje bre crne sale?! Ja iz sela. И ја, али већ годинама имамо термин средом. Додуше, то плаћају матори ветерани, ал' пошто играју само на једном кошу, нама лепо.. 'ladno pročitah devojke. :) Што је баби мило... Quote
LazaGNR Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Ja dolazim da vidim pivo Ako je ovo sportski okup, ja ne dolazim. Pusi kurac,dodji onda bar d asudis Isto vazi i za Tesu (posto mu je slomljena ruka). By the way,kosarka sucks,bolje da igramo fudbal Quote
Bata Trokrilni Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 I ja kažem bolje fudbal - manje skakanja, manje umora. Quote
LazaGNR Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Hehe,imam ja kuci tu ragbi-loptu Doneo mi brat iz Melburna,on se lozi na to Quote
Маузер Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Moju probusile komsije. Stoka. Aj bre opicimo, ja cu da budem onaj sto trci. Quote
Bata Trokrilni Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Ja sam jutros sanjao da igram basket - ja jedan protiv jedne klinke i nekog grmalja. I poveo sam 1:0, kad se lopta ispumpala. Uzmem ja pumpu da to regulišem, ali nešto neće, izobličava se, pretvara u balon. E jebeš ga, pomislih kad sam se probudio - bolje da sam tu klinku pumpao umesto lopte. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Ja sam jutros sanjao da igram basket - ja jedan protiv jedne klinke i nekog grmalja. I poveo sam 1:0, kad se lopta ispumpala. Uzmem ja pumpu da to regulišem, ali nešto neće, izobličava se, pretvara u balon. E jebeš ga, pomislih kad sam se probudio - bolje da sam tu klinku pumpao umesto lopte. misliš da bi dala da je pumpas? a inace,kakav je ukus bijo? Quote
Bata Trokrilni Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 misliš da bi dala da je pumpas? a inace,kakav je ukus bijo? Pa trčkarali smo malo ulicama, dok nismo stigli do parkića gde su koševi. I onda našla nekog grmalja da drži ravnotežu, jer nije fer da ja protiv nje igram basket. Možda tu ima neke simbolike, ko zna... Quote
Recommended Posts