kuruz Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 By the way,kosarka sucks,bolje da igramo fudbal Добар је баскет, ал' не знам 'де ћемо да играмо. Звездини терени су пуни, а да вијамо нешто наоколо је глупо. Боље да сиђемо испод тврђаве према реци и тамо на ливади опичимо дбалфу. gadite mi se Mного нас курац боли. Quote
Lunar Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Sta ste se dogovorili? Basket ili fudbal? Gde na kalishu imaju tereni za basket? Quote
METAL Man Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Jbg.. ja zato i pitam gde bi mogli da igramo.. :/ @Princ: ahaha.. jel imala bar 18 ta mala sto si je jurio? Quote
Lunar Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Ako ste za sportski okup, najbolje neshto ranije na Adi. Ranije zato sto su uvek tereni zauzeti ili josh bolje ko sto ja radim sa ortacima kada igramo fudbal, svi zajedno skupimo pare i iznajmimo teren. Quote
Zen Posted April 24, 2009 Author Report Posted April 24, 2009 Znam ja vas, igracete do prvog piva. Quote
WIZARD OF GORE Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 nećemo stići ni do prvog piva odustaćemo mnogo ranije Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 E ozbiljno, je l' hoce neko odbojku? Da znam zbog autfita Quote
Lunar Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Prvo beshe ovo trebao biti rostilj, pa sada kosarka , ko zna sta ce od ovoga biti. Quote
Bata Trokrilni Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 @Princ: ahaha.. jel imala bar 18 ta mala sto si je jurio? Nije, to me i frikovalo kroz ceo san. Trčkarala je okolo i tražila da je pojurim, a ja se ustručavao, jer ko zna, možda neki pandur vreba odnekud i reći će da je ja stvarno jurim, a ona beži. Zajeban je to bio san. Bitno da sam u basketu poveo 1:0 Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Stvarno, je l' hoce neko odbojku? Quote
kuruz Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 nećemo stići ni do prvog piva odustaćemo mnogo ranije Не долазим ако нема спорта. Quote
Brynhildr Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Biće sigurno, ali je pitanje da li ćemo se baviti sportom ili ćemo piti. A možda i pričati o istoriji. E, kak'i ste... Btw, ima li tamo gde da se igra odbojka? Bolje je da ovo bude regularan okup, sa možda nešto košarke ili čega već, a sledeći da organizujemo negde na Adi, koji će biti baš sportski. Al' kako već hoćete. Quote
Zen Posted April 24, 2009 Author Report Posted April 24, 2009 Sto ste svi zahtevni... Ako ko ponese loptu za fudbal/kosarku/odbojku sigurno ce ljudi cimati da se bakcju tim, a kao da nam treba pa neki narocit teren za odbojku i fudbal.... Quote
kuruz Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Sto ste svi zahtevni... Ako ko ponese loptu za fudbal/kosarku/odbojku sigurno ce ljudi cimati da se bakcju tim, a kao da nam treba pa neki narocit teren za odbojku i fudbal.... За кошарку нам треба кош, без њега нема баш никаквог смисла. Остало још и може из зезања... Quote
WIZARD OF GORE Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 a šta kažete da batalimo sve ovo? jebeš okupljanja (i metalska i sportska) kad tu nema izvorne narodne muzike Quote
WIZARD OF GORE Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 ko ti je sad taj Teša? pa još i drugi Quote
Recommended Posts