lemmy sixx Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 Poslednjih par dana bavim se efektivnim igranje ove igre.Zaista je sjajna,mnogo bolja nego prvi deo,iako se meni i prvi bas dopao.U odnosu na prvi,ima zaista mnogo napretka:svaki reket je drugaciji (za razliku od prvog dela gde je ovaj segment upravo bio najveca mana igre),sve familije uzvracaju i napadaju tebe takodjer,ne odvija se sve u jednom gradu,mozes potkupljivati sudije,sindikalce,drzavne tuzioce,senatore...vec pocinjes kao don,i sam sebi biras ekipu i unapredjujes ih,u borbe ne ides sam vec sa svojim timom...uglavnom,osvezenja su itekako evidentna.Odlicna igra,obavezno probati.
Sinstrel Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Da, da i meni je bolji ovaj nastavak od prvog dela. Ja sad treba da pobijam sve druge porodice ali ne kontam kako. Treba da im prvo otmem sav posao ili da idem od compounda do compounda ili sta? Malo me sad to smorilo pa sam se vratio debilnom Wheelman-u!
lemmy sixx Posted April 20, 2009 Author Report Posted April 20, 2009 Compund ti se otkljuca tek kada im sjebes sve poslove.Ja licno,prvo poubijam sve njihove made man-ove:soldiere,capoe i underboss-ove (na taj nacin smanjujem opasnost po svoje poslove).Gde se ti made man-ovi nalaze ces otkriti tako sto ces ciniti usluge obicnim ljudima po gradu (setkaju se,i iznad njih ima neki kljuc.Porazgovaraj sa njima),i zauzvrat ti oni otkriju gde se clanovi ostalih familija nalaze.Pa ih odes skenjati.I onda kada ih skenjas sve,ili barem vecinu,napadaj im poslove.
Sinstrel Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Ma znam bre presao je bas dosta od igre. Ja kontam da sam vec negde pri kraju.
lemmy sixx Posted April 20, 2009 Author Report Posted April 20, 2009 Meni ostali samo oni Almeide na Kubi.
lemmy sixx Posted April 22, 2009 Author Report Posted April 22, 2009 I ja isto.Sjajna igra. Mafia 2 cim izadje.
Recommended Posts