Jump to content

StudenCki domovi

Grobodan

Recommended Posts

Другарице које су у дому немају ни прикључак за телефон. Изем ти дом. У Београду имаш мензу куд год кренеш, а на к'о у НС.

А и новосадски факултети су спрдња.

@tuoLarips

Zile...onaj bucmasti dobar ?! :) :) Legenda...dodje da popravi neku sitnicu, ponudis ga pivom...on popije celu gajbu !! :) :)

Buba nije bilo prosle godine...dok nisu uleteli bugkiller-i !! Em sto predsoblje smrdi par dana kao gasna komora...em sto navuku zohare opet u kuhinju !! Idioti...jebalo ih zaprasivanje :violent:

Kad sam bio prva...vrvilo je sve od njih...no. skupljali smo ih u tegle i palili !! :)

a evo jos jedne price oko menjanja tih prozora, drugarica mi pricala... Dosli ti likovi kod nje u sobu, skinuli stare prozore, i kao i vi, ostale su tako bez prozora na par sati.. Medjutim pogledala ona u zid, kad ono u supljini neka 'loptica' velicine skupljene sake.. Pokusa da je uzme, kad ono loptica pocela da se pomera.... Nije imala pojma sta je, pa je otisla po komsiju, i covek uzeo to, bacio na pod, kad ono od loptice se stvorio slepi mis.. :lol: nije mogla da veruje.. I dobro, nista, otisao komsija.. I kad je bolje pogledala, ono jos 5-6 slepih miseva.. Kaze svi se nekako uvuku u pukotine, i sklupcaju se... Da ne verujes... :lol:

Svasta su ljudi tada nalazili ... ali slepi misevi ... ahaha :lol:

Btw...jos jedna čar Bajica je bila mreza u domu...mnogo jaka stvar !! Tu si mogao naci sve za fakultet, svakakve filmove, serije, muzike...no posle renoviranja su nam posekli kablove, uveli u sobe prikljucke za net i kablovsku...i od toga naravno nista !! Trebalo je kao da bude zainteresovano 80% stanara da to radi...no nema sanse nakupiti tolike mase !! Btw...kome treba, moze da na'vata wireless s' FTN-a ili s' neke okolne zgrade !!

@Kuruz

Ne seri...u NS-u je bas dobro sto su fakulteti na jednom mestu !! A o kvalitetu studija ne zelim da komentarisem...jednostavno, lupio si tesku glupost !!

Ko није прву годину провео у Патрису, није студирао. :rockdevil:

@НС екипа

Не бих да улазим у расправу, имам већ довољно људи који су тамо и који ме убеђују да сам погрешио што сам уписао у Београду.

Ne znam, verujem da je dobro zezanje u domovima, ali za moj ukus studiranje na gajbi bez matoraca sa cimerima je vrh. narocito ako znas jos takvih ljudi :)

Sto rece Nazgul, ima i nas osobenjaka kojima guzva ne prija ;)

Sto rece Nazgul, ima i nas osobenjaka kojima guzva ne prija ;)

Taj rad. Evo već drugu godinu živim u iznajmljenom stanu i super mi je, u domu nikada ne bih mogao. Navikao sam na određenu privatnost.

I meni guzva ne prija, nikad nisam kao Kuruz okupljao po 50 ljudi u sobi, ali sve sto sam trazio od cimera je par sati mira dnevno. Prednost je to sto ti ni u jednom jedinom momentu nije dosadno - uvek negde nekog ima ako hoces da se zezas, ako hoces da ucis ides u citaonicu, ako hoces mir zamolis cimera da te iskulira...milina.

@tuoLarips

Zile...onaj bucmasti dobar ?! :):) Legenda...dodje da popravi neku sitnicu, ponudis ga pivom...on popije celu gajbu !! :):)

Buba nije bilo prosle godine...dok nisu uleteli bugkiller-i !! Em sto predsoblje smrdi par dana kao gasna komora...em sto navuku zohare opet u kuhinju !! Idioti...jebalo ih zaprasivanje :violent:

Kad sam bio prva...vrvilo je sve od njih...no. skupljali smo ih u tegle i palili !! :)

Svasta su ljudi tada nalazili ... ali slepi misevi ... ahaha :lol:

Btw...jos jedna čar Bajica je bila mreza u domu...mnogo jaka stvar !! Tu si mogao naci sve za fakultet, svakakve filmove, serije, muzike...no posle renoviranja su nam posekli kablove, uveli u sobe prikljucke za net i kablovsku...i od toga naravno nista !! Trebalo je kao da bude zainteresovano 80% stanara da to radi...no nema sanse nakupiti tolike mase !! Btw...kome treba, moze da na'vata wireless s' FTN-a ili s' neke okolne zgrade !!

Da, da, Zile.. :lol: Covek dodje, i ne zna da ode... Pre neki dan je kosio travu oko 9h ujutru.. Sve nas je probudio...

A sto se tice buba, haha, skroz si u pravu... Bolje da ne prskaju...

Cula sam za tu mrezu.. Bzvz sto su isekli kablove.. To je bas steta... Mi smo se snasli za net.. Moji docimeri i mi smo prikljuceni tako sto smo stavili antenu na krov, i sproveli kablove.. Upravnik prvo nije dao, al' posle je dozvolio..

I meni guzva ne prija, nikad nisam kao Kuruz okupljao po 50 ljudi u sobi, ali sve sto sam trazio od cimera je par sati mira dnevno. Prednost je to sto ti ni u jednom jedinom momentu nije dosadno - uvek negde nekog ima ako hoces da se zezas, ako hoces da ucis ides u citaonicu, ako hoces mir zamolis cimera da te iskulira...milina.

Нисам их звао, сами су долазили. :)

Код мене је била гужва само у првом семестру, после сам се ја окупљао по туђим собама.

Реално, најлепши моменти у дому су недељом увече кад се неко враћа од куће, па носи пуне бисаге.

Ne znam, verujem da je dobro zezanje u domovima, ali za moj ukus studiranje na gajbi bez matoraca sa cimerima je vrh.

Студирање без родитеља са 30 цимера је врх. :twisted:

Једном се потрефило да смо ја и још неколико људи са којима сам проводио дане дошли од куће истог дана. Ја донео суво месо и сланину са тавана, принцес крофне, кевин кечап, кифле са надевом за пицу и пуну кесу лука, један другар босанску питу са сиром, пирошке, пола торте, други печено пиле, још мало сланине, трећи уштипке, пршуту и домаћи кајмак, па све заливено са 10 литара Кока Коле коју и даље уништавамо без милости. Алкохол скоро да и не пијемо, само овај отров... :rockdevil:

Скупило се нас 20 у соби, ждеремо цело вече, лук штипа за очи, сви подригују и прде к'о свиње, кад неко куца. Две девојке отварају врата и углас ће: "Је л' ту... јао ал' смрди!" и одоше. Ми се погледамо на пола секунде и онда крене најгоре вриштање од смеха које сам ја икада чуо. :) :) :)

'Оћу опет у Патрис...

Guest Razbijač-NAAĆI

Jebo leba,kakvi su bili to dani,pjan i napušen ko mrcina.noću smo zapišavali onu zastavinu prodavnicu,kad se vraćamo iz grada.

Ja vala imam svoj prazan stanchic, bez cimera(ne daju glavni i odgovorni parents). Bude dosadno kad po tri dana progovoris samo sa prodavacicom u prodavnici, al makar mogu se prave male zurke kad god ocu. Cisto da se setim sto preferiram samocu...

A za dom ne znam - cujem i dosta dobrih a i dosta losih stvari. Ocigledna prednost je druzenje a ocigledna mana manjak privatnosti. Gde bih turio komp i onda drko na miru? Dal bi mogao da odvrnem rumunski blek?

Ako predjem na budzet razmislicu ali zasad nesto me i ne privlaci. Dajte malo drugu stranu medalju da znam dal da idem

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...