Jump to content

StudenCki domovi

Grobodan

Recommended Posts

Ako imaš pare za stan - stan. Ako nemaš, onda dom.

Испод мене је живео човек чији је отац лекар у Пазару, пара к'о блата; најбољи друг у дому је професионални кошаркаш који је играо за Ергоном и Здравље; преко је био човек чији је отац неки курац у Телекому, а ни ја немам проблем са новцем. Ствар је у томе што људи воле дом. Девојка из Лесковца која има неколико станова тамо је прошле године живела у стану у центру Београда, али је стално била код нас пошто јој се много допало, па је ове године прешла у дом.

Idi u dom bre. Sto da bacas pare na stan.

Мени је станарина сад 860 динара. :) :)

A za dom ne znam - cujem i dosta dobrih a i dosta losih stvari. Ocigledna prednost je druzenje a ocigledna mana manjak privatnosti. Gde bih turio komp i onda drko na miru? Dal bi mogao da odvrnem rumunski blek?

Имају цимери предавања и вежбе. :twisted:

Ja se dvoumim izmedju doma i stana...

Najbitnije je kakav si karakter.

Ako mozes da se naterash da ucis uprkos ljudima oko tebe koje mrzi, onda idi u Dom bice ti ok. Ako si pak povodljiv, onda bez od doma ko djavo od krsta jer ces em obnoviti godinu em sledece gosine morati da platish za gajbu jer ces izgubiti mesto u domu. Uostalom, uvek mozes da odes kod ortaka u dom da blejish ako ti ej dosadno :):)

Или можеш две недеље пред рок да одеш кући и учиш на миру. :)

Причао ми је лик с факса да је неки геј јеб'о свог цимера у Патрису. Наводно му је сипао неко срањце у чај, па кад заспи, фегет га кресне. :) Јел' неко чуо ту урбану легенду или штагод? :)

Домови су закон, једва сам чекао да побегнем из њих.

Причао ми је лик с факса да је неки геј јеб'о свог цимера у Патрису. Наводно му је сипао неко срањце у чај, па кад заспи, фегет га кресне. :) Јел' неко чуо ту урбану легенду или штагод? :)

Tu pricu pricaju u svakom domu :).

I ja sam cuo taj mit. Ali, zar nije mogao da se smisli neki bolji? Kad vec smisljas urbanu legendu nek ima krvi, vadjenja organa isl. a ne samo -peder ga jebo- pa se svi uplase. Zar smo toliki homofobi? A i verovatno je taj koji je smislio ovo imao podsvesnu zelju da mu se to desi :twisted: Da vidi kako je - a da ne bude peder hehe

E da, jel biras cimera il ti ga rasporede random?

Ja to čuo za Studenjak... dok sam živeo u njemu.

Никад чуо за то.

E da, jel biras cimera il ti ga rasporede random?

Mozes da biras, ako se sa nekim dogovoris.

Mada, meni je bilo zanimljivije da se kockam - prvi cimer slusao gusle 24/7, drugi bio lepotan/fucker, a treci svira u nekom death metal bendu ;). Lutrija ...

Мени је најбитније да није пушач, све остало је ок. А и ако нешто није ок, средићу да буде. :twisted:

До сада сам имао среће. У Патрису се један од цимера иселио после две недеље, али смо га Живко и ја замолили да то не учини и формално, па је он долазио једном месечно да плати станарину новцем који смо му ми давали. Нама било лепо, соба је таман за два човека, а исти ми курац да л' плаћам 720 или 1080 динара.

На премештају у Студењаку исто рај. Један имао девојку у другом блоку, други сваког четвртка ишао кући. Мени 'ладовина.

Сад у Пенезићу иста прича, човек из Руме, иде кући сваког петка.

Ja to čuo za Studenjak... dok sam živeo u njemu.

Тамо сам био 3 године и нисам чуо ништа слично. Тамо сам чуо од цимера (студент богословије и панкер) да је ваљда нека риба унајмила лика да је јебе, били су гласни (и она је ваљда лупила главом о ивицу кревета) па су дошли портири да праве ред, мислећи да неко дивља, а онда је она почела да виче "силовање" кад је сконтала да су дошли портири или тако некако...Много нека чудна прича.

Цимери су благо. Променио сам 12 цимера за 4 године, чини ми се.

Kao prvo: nije bilo u Patrisu i kao drugo: nije mi sipao u caj, nego u sok od ribizle :mhihi:

Epic.

Ko није прву годину провео у Патрису, није студирао. :rockdevil:

@НС екипа

Не бих да улазим у расправу, имам већ довољно људи који су тамо и који ме убеђују да сам погрешио што сам уписао у Београду.

Gresis,sinak. Prvo Studenjak pa onda moze u Patris...

Doduse, tako je bilo pre dvadesetak godina. Vidim,prozore vam nisu jos menjali :rockdevil:

Bio u drugom,cetvrtom i sestom bloku u Patrisu

I slazem se, kampus je sranje,bolje svaki fax na drugoj lokaciji :pivopije:

Sad videh onaj post sa bahanalijama, lukom i smradom. Znas kako izgleda hodnik u sestom bloku kad otvorimo vrata da izadje dim posle celodnevne partije preferansa a prozpr zakucan? Ne vidi se nista, misle komsije da je pozar, ha ha

Edited by still i'm sad

Како си могао да будеш у четвртом и шестом кад су то женски блокови? Други не ради јако дуго, није био у функцији ни почетком осамдесетих, кад је моја мама студирала.

Студењак је добар ако ти је екипа ту, ал' доћи тамо без икога је срање. Ја сам имао среће што сам тамо провео два месеца са другарима. Нема своје терене, у мензи увек милион људи, далеко од града. Имам вежбе поподне и неколико пута ми је требало по сат и по да дођем до Правног. Зајеби.

Добра ова прича за дим. :) Ја имам среће да нико од нас 20 у екипи не пуши..

Edited by Куруз

Bio sam tamo 1988,89 i 90. Drugi je radio punom parom, bio je zenski.

Cetvrti tek renoviran tada bio je muski a sesti je bio kao zona sumraka, azil, uvek slobodnih kreveta, mada u jezivom stanju. Bio je muski blok. Peti je bio zenski, prvi muski a jedino za treci ne mogu da se setim mada mislim da je bio zenski ali je u njemu u svakom momentu bilo bar 20 Perovica, sve rodjaci iz nekog sela u CG,bila posalica da u patrisu ima x procenata ovih,y procenata onih i 5 procenata Perovica.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...