kuruz Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Дроље, само би се карале са портирима. Бакић је био са неком Марином из четвртог блока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Дроље, само би се карале са портирима. Бакић је био са неком Марином из четвртог блока. E a nikad mi nije bilo jasno ono kafenisanje u portirnici...Jbte svaki put kad sidjem dole neka druga riba ispija kafu sa portirom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Да сам управник(макар принудни), све бих ја такве шушумиге избацио и депортовао у неку хамбуршку јавну кућицу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 (edited) U zrenjaninskom domu moja koleginica zatekla portira i neku matoru u nezgodnoj situaciji (iza pulta). Vracala se iz grada. Portir se bas odomacio. :) Edited June 11, 2009 by Night's Blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Сетих се једне бруталне анегдоте. Прошле године је на трећем спрату Патриса III становао неки кретен који је све нас гњавио причама типа: "Научим 800 страна за три дана" и томе слично, па смо га стално зајебавали. Негде у априлу му је позлило, па је отишао у хитну, а сутра и на ВМА и тамо су му рекли да има камен у бубрегу. Наравно, све то нам је он причао, нико од нас није ишао са њим тамо и нико му није веровао, мислили смо да кења. Исте вечери кад се вратио са ВМА двојица мојих другара су му убацивали каменчиће у кабину док се купао. После смо сазнали да је ипак имао камен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Zivim pored 2 studentska doma i skontah da ti ljudi tamo samo uce,jebu i jedu,jel sam dobro razumeo ili postoje jos neke stvari kojima se bave a prevideo sam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Не. На Звездари си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Yep...Do pre godinu dana,mislih da zivim u CG(sto je bas davalo egzotican utisak zivotu) ali sada ne primecujem crnogorski-il ih nema vise il su mene asimilovali Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Za sve ljubitelje filma 'Vidimo se u citulji', lepa vest...postoji nastavak...Pod imenom 'Vidimo se u citaonici' u produkciji dzabalebarosa iz Studentskog grada, blok prvi G. Film govori o mafiji ilegalaca iz prvog g bloka koja dolazi u konflikte i oruzane sukobe (fajt skriptama i drugim skolskim inventarom) sa ilegalcima iz drugih blokova. Ostale teme koje film obradjuje su kvalitet skripti kao i uslova za ucenje a i studentskim nacinom zivota. Da ne otkrivam previse potrudite se i nabavite film...verovatno ga ima na jutjubu... P.S. Ukoliko si i ti iz studentskog grada mozda prepoznas sebe u nekoj od scena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Ja sam bio u Peneziću (Penzioneriću ) četiri godine i bilo mi je super. Jedino što sam malo pre iseljenja dobio ukor zbog nekih žurki i preglasne muzike, a redar je konstatovao da "u poslednjih mesec dana koje god sranje se desi, ja tu zateknem i tebe" Dom je bio ok, osim ludog mladog upravnika koji je završio FON i sitripovao se da je neki veliki menažer, a pritom je i bolesno ambiciozan, pa je počeo previše da smara nekim pravilima, kurcima, palcima...zvali smo ga Borko Smorko. Nemam pojma da li je još tamo, ali je težak smarač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Јесте, али је сад добар, пошто је добио сина, па је према свима срце душа. Za sve ljubitelje filma 'Vidimo se u citulji', lepa vest...postoji nastavak...Pod imenom 'Vidimo se u citaonici' u produkciji dzabalebarosa iz Studentskog grada, blok prvi G. Film govori o mafiji ilegalaca iz prvog g bloka koja dolazi u konflikte i oruzane sukobe (fajt skriptama i drugim skolskim inventarom) sa ilegalcima iz drugih blokova. Ostale teme koje film obradjuje su kvalitet skripti kao i uslova za ucenje a i studentskim nacinom zivota. Da ne otkrivam previse potrudite se i nabavite film...verovatno ga ima na jutjubu... P.S. Ukoliko si i ti iz studentskog grada mozda prepoznas sebe u nekoj od scena... Хахаха, гледао сам, одлично је урађеТо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Dobro je uradjeno,svaka cast,mada mala trola puna kontrola je Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 (edited) Који је променио назив теме? Edited August 14, 2009 by Куруз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 blek metal pro-penzionerski lobi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Који је променио назив теме? mod večiti student? Link to comment Share on other sites More sharing options...
КЈО Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 blek metal pro-penzionerski lobi.. Пре ће бити Death Metal Инвалиди с Вождовца Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 'Ајде да се мало оживи тема,а и могло би да се врати нормалан назив теме. Занима ме какво је стање са илегалцима,је л' има шансе да се живи на нечије име у дому? Ја би требао да добијем дом али пар ортака хоће да купе место па ме занима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Mene zanima zna li neko neki pristojan, a povoljan starački dom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Ја би требао Budući novinar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Koliko je dobar Grobov prvi post u kombinaciji sa ovim imenom teme: Dakle - jeste li ziveli u nekom, kako je bilo, sa akcentom na zanimljive anegdote o cimerima svinjama, koleginicama lakog morala, streberima, pacovima u hlebu u menzi... Ajmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Budući novinar. Цео пост ми је ужасан,не знам који ми је курац. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 (edited) Илегалаца има у сваком дому, не треба да брину. Нека нађу некога ко ће да прода место, остало ће лако. Само, мораће да плаћају преноћишта и станарину, па ће, ако узмемо да ће сваког дана спавати у дому, месечно плаћати око 5000 - 5500 уместо око 1000 - 1500. Edited October 24, 2011 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Преноћиште се беше плаћа 100-150 динара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Упао у Студењак,први блок. Све неке чамуге око мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts