Fapril ethereal Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 (edited) jesi li siguran da si u studentskom domu? proveri jos jednom da nisi u Banji Koviljaci Edited December 6, 2011 by Fapril ethereal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 6, 2011 Author Report Share Posted December 6, 2011 Jes' da mi čir praviš ali dobar zajeb, što jes' jes'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Пре неколико дана се завршила моја четворогодишња екскурзија, тј. живот у дому. Кад погледам уназад, право је чудо што сам стигао скоро до краја факултета. И данас се сви чудимо и крстимо кад схватимо да смо успели да стигнемо до краја, иако смо заједно живели у Патрису у првој години. Да ми је да се вратим тамо са оном екипом на бар месец дана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 И данас се сви чудимо и крстимо кад схватимо да нисмо успели ништа да појебемо FIKSD 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Ali šta bi Frojd rekao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 IMAM DIPLOMU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Aj da oživim temu Pitanje za sve ljude koji su bili u nekom domu, da li je i koliko bitan prosek? Do sada sam čula da je bitno da se čisti godina što ranije, a za prosek nemam pojma Da znam da li lepo da ostavim ovako ili da poništavam i ganjam bolje ocene Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 На ФПН-у се са око 8.0 упада, али то зависи од факултета, код нас ко нема 8.0 или је јако глуп или га јако боли курац. Погледај за прошлу годину колико је бодова требало, имаш на сајту студентског центра све податке. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 12, 2015 Author Report Share Posted February 12, 2015 Aj da oživim temu Pitanje za sve ljude koji su bili u nekom domu, da li je i koliko bitan prosek? Do sada sam čula da je bitno da se čisti godina što ranije, a za prosek nemam pojma Da znam da li lepo da ostavim ovako ili da poništavam i ganjam bolje ocene Što bolji prosek - viša pozicija na rang listi - bolja soba. Ko nije živeo u domu kao da nije studirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 A je l' ima svaki faks neki određen broj mesta? To bi mi recimo pomoglo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 12, 2015 Author Report Share Posted February 12, 2015 Ima svaki faks svoj broj ali ne znam koliki je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 (edited) To je kul, imam tipa 80 devojaka, od 600-700 ljudi u generaciji Oduzmem ove što su odustale i ove što su iz Beograda i imam šanse koliki god da je taj broj Edited February 12, 2015 by Yvette Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 ali imate i mali broj mesta sigurno Ko nije živeo u domu kao da nije studirao tako je 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Pa da, ali kažem da dosta tu otpadne, odustane/neće/gori student od mene Našla rang listu, nešto malo jače od 7 treba, kul Fala Karnisero Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 (edited) Nie da zelim da se guram dje me niko nece - ali sta ce tebi dom, kad ti iz Panceva stignes pre do Masinca, nego ja od Miljakovca 5 do moe ex skole kod Hale Pionir? Edited February 12, 2015 by KazimKazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Nisam iz Pančeva A i bolje da se svađam sa nekim rendomkama nego sa majkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 (edited) Asam bio u zabludi per multa Pa, sveiedno - i ovi iz Dolova (sto rece Bakara - ko od noza nie bolov'o, nek dodze uuu) i tako tih zaseoka su brze stizali od mene do Hale Kakavie ebeni geto droga-novac-MI-LJA-KO-VAC Edited February 12, 2015 by KazimKazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Ali mi selje iz Dolova i tako tih sela bacamo previše para na prevoz A i nije istina, to kad ti se poklopi da ti bus za Pančester i bus za selo poklope i idu jedan za drugim Dešava se da stignem do Pančeva za pola sata i sledeći za selo mi za sat vremena jer mi utekao ispred nosa, tako da je to cela 2 sata, i to u jednom smeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Cuti, da vi's muke - kad ja dodzem na okretnicu 48ice, a njega nema, a njega nema, zora svanula...i takoe edno 20 minuta (a sibau vetrovi sa Avale planine i iz miljakovacke prasume iskacu medjedi i mad dog lutalice, bale na usta kao Homer, jer nisu gricnuli human flesh nedelju dana) Pa skoro da bude na isto sa zivljem sa druge strane Pancevca...ista namie tuga, ista sudbinaaaa Prastai za nepotrebne upadice - KONKURISI! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Jes vala, samo što ja lepo izblejim po Pančevu pa zakasnim i na sledeći mada, često me ispali narod po Pančevu pa blejim sa pijanim Cigom u stanici Kako bre nema 48, to ide često Opušteno, samo ti upadaj a konkurišem sledeće godine sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Idu 48ice cesto...kad cekam kod Toplane na Miljakovcu - 50 i 59 za Vidikovac...samo zue...al zato nema ove dve druge prokletinje, kasnim za Lazarevac/Arapovac, igram pipirevku...Marfiev zakon na delu vazda kad meni hitno treba prevoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 A na Marfija uvek računam, pravilo je da što je veća košava ili ladnoća, to duže venem na mostu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Jebo dom, samo krek denovi. Ko nije ziveo romper stomper stajl ko da nije studirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Samo djuskanje pesa sa cimerima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts