Маузер Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Samo mazanje nepoznatih riba zejtinom.
Antikristina Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Samo djuskanje pesa sa cimerima Može, al sa tuđim cimerima Ovako mi jeftinije, a šta znaš, možda zapadnu cimerke koje đuskaju pesa
Guest HEFEST Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Ja nisam imao cimerke jer nisam bio u domu, ali zato tudje cimerke bile zlato. Zaredjas po domovima pa mozes i da ustedis kiriju za neki mesec. Mesto toga uzmes pola kila vutre. U to vreme.
Antikristina Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Od cele moje grupe na faksu u domu je jedna devojka i jedan dečko. Ona je ok, ali ne nešto preterano zanimljiva, a on je očajan Tako da, nemam baš utisak da je neko ludilo u domu, ali ajde da verujem ljudima
Guest HEFEST Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Meni bilo ludilo ali samo zato sto sam upadao da spavam kod prelepih devojaka. Ne bih rekao da je inace neka lepota i uzivancija. Moj ortak na primer imao cimera koji je kada nema nikoga tu stalno onanisao i bacao maramice i ubruse iza kreveta. Jednom ja kod njega, on pomera krevet, a ono iza hrpa da napunis jedna kolica. Neki brdjani, Crnogorci, Bosanci. Stoka nezaglavljena sto ja videh. Da sam ziveo tamo verovatno bih poceo da eksperimentisem sa nekim otrovima ili slicno. 1
Grobodan Posted February 13, 2015 Author Report Posted February 13, 2015 ajde beži, samo ekskurzija 24/7 meni pre bilo štrebanje 24/7
kuruz Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 ja u prvoj zaključno sa junom dao jedan ozbiljan ispit i neke dve sprdačine poslednjeg dana oktobarskog roka uhvatio uslov za drugu slično je bilo i sledeće, uslov u oktobru 2 gotovo svakog dana sam sa ljudima koje sam tamo upoznao, tačno bih se sad vratio u dom
Recommended Posts