zombie eater Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Ili sto bi jedna moja ortakinja rekla: "Lots of action, no plot, very cold and metalic, no character development, lots of flows. Popcorn movie." Quote
MissionVao Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 valjda 'flaws' a jbg ni novi betmeni ni novi terminatori ne mogu da zadovolje publiku. Quote
imaginos Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 (edited) ne znam kakav ce biti novi terminator, ali nisu mogli da nadju boljeg glumca za john connora. izgleda da je bilo i problema na snimanju terminatora. c.bale popizdeo jer mu je svetladzija nesto sjebao scenu dok je ovaj pokusavao da glumi: http://www.youtube.com/watch?v=ssoZzNmD0I8 Edited May 28, 2009 by imaginos Quote
VoivodBG Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 (edited) ^ Stara vest, zestoko su ga zajebavali zbog toga na internetima, Bale Out pesma, i gomila klipova u kojima ga prozivaju zbog te scene napusavanja... Od ovog 4 dela ocekujem samo cistokrvnu akciju, apokalipticnu borbu masina protiv ljudi, to mi je uvek nedostajalo u predjasnjim delovima, uvek se naziralo kakva je buducnost, i to me je kopkalo, pa sam oduvek mastao o tim spektakularnim bitkama... Nadam se da ce sa danasnjim efekata moci da odrade polu pristojnu akciju barem, prica u Terminatoru je prestala da bude bitna jos od drugog dela... Edited May 28, 2009 by VoivodBG Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 ma pusti family guy,evo ga pravi snimak,ocigledno ga pustise jer ne prolazi tako dobro film u bioskopima,urnebesno je! Quote
MissionVao Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Oduvek me je nerviralo sto su napravili toliku famu oko toga, ko zna u kakav se dobar trip ubacio kad mu je taj sve to skenjao... Bar 30% nas bi popizdelo. Quote
Ranis Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 da li je neko gledao Salvation? evo gledam na netu...kritika ga je sahranila... Quote
Ranis Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 mislio sam ako je neko sluchajno gledao CAM verziju... Quote
DBrave Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 znam, al nekako je greota ovakav film gledati u tako zamucenom izdanju, i sa odsecenim delom platna nije valjda niko lud Quote
imaginos Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 idem veceras na premijeru, pa cu napisati review sutra.. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Pa 3. deo je ionako bio tesko sranje,verovatno ce i ovaj 4. no videcemo Imam utisak da je pored T2 koji je po meni jedna od najboljih akcija svih vremena prvi deo nepravedno zapostavljen-zaboga pa ona scena kada Terminator ulazi u policijsku stanicu i kada krece puskaranje je cisti kult a tu je i ono kada popravlja sebi saku i oko Quote
Zagrivuk Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ja cu da sacekam da se guzva slegne, pa u toku sledece nedelje u pazan bioskop, negde predvece na miru da uzivam Quote
Ranis Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Na rotten tomatoes salvation je dobio 34, a rise of the machines 70%!!!!! A rise je uzas od filma! Quote
Ranis Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 tamo glasa publika... ne kritichari...mada nije loshe ukrstiti ta dva... Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Pa i Prison Break ima ocenu 9.5 ili vise pa ipak polovina serijala je tu negde oko proseka(citaj 3. koja je jos i djene djene i pogtovo 4. sezona) Quote
In The Flesh Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Mislim da se u okviru te 9.5 ocjene nasla i poneka trojka..mozda cak i tvoja Ne kazem da nema promasaja na toj listi,ali ako je srednja ocjena nekog filma/serije 8,a glasalo je 200 000 ljudi,to mi je dobra smjernica da odgledam film.Nijesam ni ja mimo naroda . UGLAVNOM se ne razocaram. Quote
niking Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ja cu da sacekam da se guzva slegne, pa u toku sledece nedelje u pazan bioskop, negde predvece na miru da uzivam Zivimo u Srbiji, svaki bioskop je prazan Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 samo kada je premijera je skoro puna sala ali ponekad i nije.Npr gledah pre neko vreme star treck u delta city-u uz onaj popust utorkom za studente za 150 din,bilo nas je 6oro.Cim prodje neko vreme tako cu i terminatora da odgledam. Quote
MissionVao Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 dobra ideja! nadam se da ne traze overen semestar, toga na mom faxu nema. Quote
Fake City Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 dobra ideja! nadam se da ne traze overen semestar, toga na mom faxu nema. Trazice ti onda nesto drugo... Quote
Ranis Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) samo kada je premijera je skoro puna sala ali ponekad i nije.Npr gledah pre neko vreme star treck u delta city-u uz onaj popust utorkom za studente za 150 din,bilo nas je 6oro.Cim prodje neko vreme tako cu i terminatora da odgledam. 6oro da li to uopshte i struju pokrije...? Edited June 3, 2009 by Ranis Quote
Recommended Posts