Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

^

Stara vest, zestoko su ga zajebavali zbog toga na internetima, Bale Out pesma, i gomila klipova u kojima ga prozivaju zbog te scene napusavanja...

Od ovog 4 dela ocekujem samo cistokrvnu akciju, apokalipticnu borbu masina protiv ljudi, to mi je uvek nedostajalo u predjasnjim delovima, uvek se naziralo kakva je buducnost, i to me je kopkalo, pa sam oduvek mastao o tim spektakularnim bitkama...

Nadam se da ce sa danasnjim efekata moci da odrade polu pristojnu akciju barem, prica u Terminatoru je prestala da bude bitna jos od drugog dela...

Edited by VoivodBG
Posted

Pa 3. deo je ionako bio tesko sranje,verovatno ce i ovaj 4. no videcemo :da:

Imam utisak da je pored T2 koji je po meni jedna od najboljih akcija svih vremena prvi deo nepravedno zapostavljen-zaboga pa ona scena kada Terminator ulazi u policijsku stanicu i kada krece puskaranje je cisti kult :rockdevil: a tu je i ono kada popravlja sebi saku i oko :rockdevil:

Posted

Mislim da se u okviru te 9.5 ocjene nasla i poneka trojka..mozda cak i tvoja ;)

Ne kazem da nema promasaja na toj listi,ali ako je srednja ocjena nekog filma/serije 8,a glasalo je 200 000 ljudi,to mi je dobra smjernica da odgledam film.Nijesam ni ja mimo naroda :). UGLAVNOM se ne razocaram.

Posted
Ja cu da sacekam da se guzva slegne, pa u toku sledece nedelje u pazan bioskop, negde predvece na miru da uzivam

Zivimo u Srbiji, svaki bioskop je prazan

Posted (edited)
samo kada je premijera je skoro puna sala ali ponekad i nije.Npr gledah pre neko vreme star treck u delta city-u uz onaj popust utorkom za studente za 150 din,bilo nas je 6oro.Cim prodje neko vreme tako cu i terminatora da odgledam.

6oro :ph34r:

da li to uopshte i struju pokrije...?

Edited by Ranis