Jump to content

2009.10.18. *SKC, Beograd* Cannibal Corpse, Dying Fetus, Evocation, Obscura

Recommended Posts

Posted
Nisi slusao Dying Fetus ? Daj ne zezaj... nabavljaj odmaH !

Pazi, garantujem ti da je on preslušao bar 200 bendova za koje ti nikad nisi čuo, tako da pazi šta pričaš :)

Posted

Dying Fetus su pizdurine nevidjene. CC bih volio odgledat, Obscuru opet isto (bas sad kad budu promovirali Cosmogenesis, meni jedan od najboljih dm izdanja so far u 2009.) i Cannibali Evisceration Plague... To bi bilo drama pogledat..

Ako ne bude u ZG, poprilicno sam siguran da bih dosao tu gledat..

Posted

Zbog onog predivnog koncerta u Sarajevu prosle godine...

Gledao sam ih u Ljubljani, mogao sam i u Splitu da sam htio ici, no ono... ispali su bas idioti prema ekipi u SA, kuzis.. wikipedijski primjeri..

Posted (edited)

Aha. Rockstar attitude k'o da sviras u Niklbeku il Himu bogtimaterjebo...

Ono kao "kog boli kurac za Sarajevo veceras?! Napili smo se sinoc u Solunu ko stoke i mamurni smo i jos nismo krenuli odatle ka Bosni (racunaj, to je nekih 15tak i vise sati)...ma ko ga jebe stari, ajmo mi nastavit pit ovdje..."

A u Splitu trazili od mojih frendica da podju s njima u backstage, cure ih otpilile, naravno :)

Edited by *Nameless*
Posted
Pff...that was so yesterday... :P

:)

:) dada

inace svi bendovi su keva sve bolji od boljeg, ali prvenstveno zbog fetusa :rockdevil: mada greh bi bio nereci da idem i zbog obskure i evokejsna, a i kanibale da vidim jednom, zarad starih dana. ce bidne pakao :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Posted

Kanibale ne gotivim preterano,ali su ok.

Fetusi su dosta kul.

Ovo ostalo će se overiti do certa pa ako se bude imalo para i cena bude pristupačna(i ako mi skoči interesovanje) na ovo se dolazi.

Posted

Ono kao "kog boli kurac za Sarajevo veceras?! Napili smo se sinoc u Solunu ko stoke i mamurni smo i jos nismo krenuli odatle ka Bosni (racunaj, to je nekih 15tak i vise sati)...ma ko ga jebe stari, ajmo mi nastavit pit ovdje..."

A u Splitu trazili od mojih frendica da podju s njima u backstage, cure ih otpilile, naravno icon_smile.gif

Ma trebali ste jos da ih namlatite :) kao volove onako ljudski.

Posted

A u Splitu trazili od mojih frendica da podju s njima u backstage, cure ih otpilile, naravno :)

Djuuu :\ Pa bas su ispali pizde. Sad sam se rezocarala,gotivim im muziku...

Posted

Dok ne otvorim zvanicno temu:

Koncert radi Terra Nostra promotions.

Karte uskoro u prodaji, kao i za Sonatu Arcticu, prvi kontigent od 50 karata ce kostati 1800 dinara, karte ce biti fanovske, sa sto ljepsim (ako se to moze tako reci u slucaju CC :) ) dizajnom, kupci tih karata ce na koncert uci pola sata ranije, i, ako budu imali srece, mozda i procaskati sa clanovima benda, zavisno od njihovog raspolozenja.

Nakon rasprodaje ovih 50 karata, u opticaju ce biti eventimove, bele karte, po cijeni od 2000 dinara.

Vidimo se.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...