Jump to content

2009.10.18. *SKC, Beograd* Cannibal Corpse, Dying Fetus, Evocation, Obscura

Recommended Posts

Posted (edited)

Da li bi mene neko mogao 18. da sačeka na železničkoj da ne idem k'o siroče do SKC-a?:)

Edited by Denny
Posted

Da li bi mene neko mogao 18. da sačeka na železničkoj da ne idem k'o siroče do SKC-a?:)

Pa idem ja, aj dogovoricemo se da izvisimo u gradu. ;)

Posted

Pa idem ja, aj dogovoricemo se da izvisimo u gradu. ;)

Odlično. Ovaj vikend sam u KI, a u Novom Sadu slabo imam pristup netu. Ako se ne dogovorimo ovih dana, pustiću ti neki SMS pred kraj nedelje. Deal?^^

Posted

l_206c0549bb0044f98b6c39968ca41fd5.jpg

fino izgledaju ove fan karte,samo su malo male.da nedodje do zabune sa leve strane pise 18. ali nisam dobro uslikao :haha: meni je zapao broj 16 :bigblue:

Posted

Na mojoj piše 50 a izgleda kao da piše 59. Tako da ako onaj na ulazu ne skonta dobro, ništa od moje "fan karte".

Moja je 45, ja sam bezbedan.

Zasto evocation nije velikim slovima na karti!!!

Zato što je support bend.

Posted

Na mojoj piše 50 a izgleda kao da piše 59. Tako da ako onaj na ulazu ne skonta dobro, ništa od moje "fan karte".

:)

Buduci da sam ja pisao brojeve, procitacu :)

Pratite temu da vam javim kako cete uci ranije, posto ja iskreno nemam pojma jos uvijek kako ce se to organizovati. Ko je narucio kartu mailom, dobice i tako obavjestenje.

Pozdrav!

Posted

Ima li organizovanog prevoza iz Novog Sada za ovo, nisam skoro isao na svirke

a pogubih brojeve (znam da su radili Borko i Minja).

Posted

Minja organizuje 100%. Inace, za sve koji planiraju doci, karata ce sigurno biti na dan koncerta, i toga se ne morate plasiti. Ako niste u mogucnosti da kupite ranije, ne brinite.

Pozdrav!

Posted

Остави нам информације што се тиче ранијег уласка и свих привилегија.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...