Dead Man Walking Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Prelađen sam ko peder, ne smem da pijem al ću zato sve tamo da vas zarazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Kloni se moshpita ako se bojis i sve je okej. Setlistu nisam gledao kakva je.I ne interesuje me,nema promasaja kod njih. Jel to neki ogradjeni deo ispred bine? Ok klonicu se hvala na savetu:meshuggah: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 (edited) @Peace: sve dok ne ides skroz napred sve je ok. Ja se samo nadam da ovog puta tu nece biti stoka iz Bosne koja je na proslom koncertu hvatala slajm i pljuvala uvis po principu "Uh, sto je zabavno kada nekoga pogodim". Ako se ne varam, neko ga je malo nabio pred kraj koncerta. Ako. Edited October 16, 2009 by Talvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Jel to neki ogradjeni deo ispred bine? Шутка, друже, клони се шутке. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Ko ide na metal koncert i plasi se sutke taj je gay i ne treba da dolazi. Uzeh kartu broj 270... Satan,po cetvrti put na kanibalima x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Jel to neki ogradjeni deo ispred bine? Ok klonicu se hvala na savetu:meshuggah: da.zato je najbolje da stanes na samu sredinu videces uostalom i sam kada dodjes na koncert gde ti je najbolje stojati.neko voli da je skroz napred i lomi vrat,neko da se u sredini lomi,a neko opet da stoji sa strane ili nazad.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Ja cu biti u sredini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Ti ces biti na podu haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 neko voli da je skroz napred i lomi vrat Први ред у недељу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Ti ces biti na podu haha. Sto bih bio na podu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 (edited) Poz ljudi uzeh danas kartu za koncert, idem sa ortacima naravno, samo me zanimaju neke stvari posto nikad nisam bio na metal certu(pa rekoh logicno je da pocnem sa death metalom:bigblue:).dakle kakva je atmosfera inace kada su ovave grupe u pitanju nadam se da nece biti nekih idiota kao na Partbrejkersima npr.Deathmetalcu su valjda fini ljudi:pivopije:. I ako neko zna koja im je obicna playlista(mislim na CC) bio bih zahvalan. Hva;a Ok je i napred,bar prva 3-4 reda-tu sutke mahom nema jer su ti prvi redovi uglavnom sabijeni uz ogradu i ljudi uglavnom slemuju tu Ali tik iza pa negde do sredine je haos tako da ako ne zelis u guzvu ili idi u prve redove(doduse tu ce ti se jedno 10-ak ljudi navaliti na grbacu sigurno usled komesanja pozadi,garantovano smrsavas par kila )ili idi iza sredine ili jos bolje sa strane posto u velikoj sali SKC-a imaju oni stepenici kod stubova,videces vec-tu bi ti mozda bilo idealno,imas i lep pregled i nema krkljanca Auh ala sam opisao Edited October 16, 2009 by Full_Metal_Yakuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Ма, нека стане дечко код стуба и све ће бити у реду. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Први ред у недељу. vidimo se u prvom redu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Ja budem u šutki dok ne dođe meda. A onda shvatim da sam suvišan Ovaj put idem napred ako bude bilo moguće, više bih da slušam i posmatram Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 <br />Sto bih bio na podu ?<br /><br /><br /><br /> Zato sto cu ja da te stavim tu haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 <br /><br /><br /> Zato sto cu ja da te stavim tu haha Tesko...hahahaha:pivopije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Jel to neki ogradjeni deo ispred bine? Ok klonicu se hvala na savetu:meshuggah: Mosh ukljucuje vise stvari.Najcesce to jeste neka sutka.Zavisi od koncerta do koncerta.Evo ti definicija(http://en.wikipedia.org/wiki/Moshing). U prvim redovima toga nema jer je previse gusto da bi mogao da se pomeras,najveca akcija bude 4-5 metara od ograde. Uglavnom retko se desava da neko strada nesto zesce,metalci su inace dobricine pa i ako roknes na zemlju,masa se potrudi da te vrati na noge nazad sto je pre moguce. Uostalom imas prostora koliko volis.Nije divljanje svuda.Osim kada svira Slayer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Uglavnom retko se desava da neko strada nesto zesce,metalci su inace dobricine pa i ako roknes na zemlju,masa se potrudi da te vrati na noge nazad sto je pre moguce. Управо тако. Чим неко рокне, одмах га дижу. То ми се увек допадало на концертима овог типа. С тим што ја не волим шутке, али сам се изувао на прошлом 'церту овог бенда и на Sabatonu.xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Tesko...hahahaha:pivopije: Jebote ja mislio Prcko (Danilo iz nadimaca),nisam ni procitao nick. Njega cu haha Sto se tice price o sutkama,alo bre medeni mamini momcici koji vam je? Ili idite u sutku ili ne sta pridite po netu. Ja sam se u srednjoj skoli uveliko ubacivao u sutke (tada sam imao oko 70 kg) i nista mi ne fali. Sta prdite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 i nista mi ne fali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokretni grob Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Cemu rasprava?! Lepo uletis u sutku i umres k'o covek (sto se isplati, jer dobijas savrsen zadnji dan zivota ). A ukoliko prezivis... Zivi do sledece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Sve vas gleda. Meda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Cemu rasprava?! Lepo uletis u sutku i umres k'o covek (sto se isplati, jer dobijas savrsen zadnji dan zivota ). A ukoliko prezivis... Zivi do sledece. Nije nikakva rasprava. Zezamo se malo pred koncert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokretni grob Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Pa dobro... Nisam mislila bas bukvalno rasprava. I ja sam se zezala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Pa dobro... Nisam mislila bas bukvalno rasprava. I ja sam se zezala. Znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts