FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Strasno... cuo sam i ja neke tri debilke kako su se drale bile ovamo kod mixete kod stubova sa desne strane . Debilke. Elem, koncert sasvim dobar. Ona Obscura ono je sramota ko ih povede da sviraju, sto rece Nesa tetris metal , dokazali da uzivo nema sanse da odsviraju ono sto sviraju kuci , tj. u studiju. Po meni i ona muzika i onaj bend je totalni promasaj ... al aj sad ... lozi se narod na ono sta cu ja .... totalno besmislena muzika . Najvece iznenadjenje mi je Evocation ! Kako dobar death metal jebote bog ! Mozda zato sto ja volim taj kec / zaprljani zvuk , ali oni su pokidali, podsecali su me malo na Grave/Unleashed/God Dethroned varijantu ... odlican bend uzivo ! Ali komentar da su na bini kao emosi ... jok treba da izvade baklju pa da pale. Ko jos gleda scenski nastup... doso sam da slusam dobar koncert . D.F jebeno dobro, moja pretpostavka da su najbolji brutal death metal bend uzivo posle suffocationa se ispostavila tacnom ... kratka set lista , trebali bar 1h da pice... al spomenu nesto bubnjar da ce u martu/aprilu biti headline turneja ... pa ono ako budu ponovo obavezno se ide. kanibalistishe heheheh... matorci znaju znanje nema zajebancije po treci put iskidali, bio sam malo ispred mixete , malo je muljav zvuk bio, ali to je to .... hehehe... set lista mi je onako bila, ali to je to manje vise isto. nikad mi nisu bili top bend , ali stoji da su jedan od najboljih live bendova na svetu ! do sledeceg d.m koncerta .
Talvi Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 stvarno ima retardiranih ljudi kod nas...ja se zaista stidim zbog njih. Mogu i da ti kazem poimence ko je retardirana dama koja ju je polila ali 'ajde, bicu kulturan pa necu da pljujem po forumu. Sramota.
cotoha Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Mogu i da ti kazem poimence ko je retardirana dama koja ju je polila ali 'ajde, bicu kulturan pa necu da pljujem po forumu. Sramota. sad ce te sigurno na pm pitati da mu kazes ko je to bio hahahahah
Defunctus Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 (edited) sad ce te sigurno na pm pitati da mu kazes ko je to bio hahahahah vec sam poslao. Edited October 19, 2009 by Defunctus
Wolfshade Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Videla sam te hrvatice u wcu, i skroz su bile cool. Pitale za garderobu i sl! A te retardirane tri glupace...brate, nek se vrate u selo iz kojeg su dosle!!! 2 1
Guest Svarun1168 Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 vec sam poslao. ajde čik fajt zamalo to je pozitivna strana toga samo pozitiva nažalost propustih koncert ali pretprošle godine je bilo dojajcano dobro...je da sam ostao bez glasa ali sve u svemu kanibali nemogu bit losi... a vidim opet je onaj umjetnik bio na korpsima...kraljina
*Nameless* Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 (edited) E pa stvarno, al fakat, nemam rijeci... Svaka cast ekipi tu na dobrom prijemuekipe iz Hrvatske i Bosne (a bilo ih je), a ovakvim idiotima treba zabraniti upade na bilo koji vid drustvenih dogadjanja. U svakom zitu kukolja, jebiga.. Edited October 19, 2009 by *Nameless*
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Pa opste je poznato da Rackovic naa svom performansu dok busi mikrofon pusta corpse:) Najjace je ono kad u crnom bombarderu kaze da bi svirala gitaru treba ti muda ,carina haha
Guest Svarun1168 Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 sjecam se prije gledam wtf neki lik se penje po stupovima dan kasnije neko reče da je lik neki umjetnik... prva pomisao je ono koji je qurac ovom liku
SATAN-iz Batajnice Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Bole me kurac ko je kome sta radio. Jebe mi se. Sto se tice certa stigao sam na prvu pesmu fetusa (i nije mi zao sto sam propustio predgrupe). I fetusi i kanibali su bili dobri,jedinu zamerku imam na zvuk koji je bio muljav (kao da je bilo previse basa) i na bubnjara kanibala koji je omasio Unleashing (nekako je usporio kucanje) i na hemer smest fejs. Provod super,ekupa super i sve sto ide uz to. Pozdrav prijateljima koji su dosli iz bosne i hrvatske. Dead by dawn. 2 2
Sisus Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Па, да, стајао са Маретом. Било ми глупо да прилазим. Šta ima da ti bude glupo? Kako sam ja došao do Yakuze i pitao ga: "Jes' ti Yakuza?" A nisam ni bio na koncertu. Još bilip ored Denny i Dead Man Walking, kojeg nisam prepoznao jerbo se ošišao.
Dead Man Walking Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Jebes sve ostalo, video sam Vozda na koncertu. Brate nije to Vožd ako misliš na istog kao i Grišnak. To je moj drug iz Šida, znam ga dugo. Mlađi je od Vožda jedno 10 godina Šta ima da ti bude glupo? Kako sam ja došao do Yakuze i pitao ga: "Jes' ti Yakuza?" A nisam ni bio na koncertu. Još bilip ored Denny i Dead Man Walking, kojeg nisam prepoznao jerbo se ošišao. Nije bio niko da nije prokomentarisao kako sam se ja ošišao. Video sam i ja Narsila pre koncerta al' nisam mu se javio jebiga...
Uruk Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 (edited) P.S. Ne znam dal' ste videli onog avangardnog pederastog frika sa izbusenim usima i naocarima za sunce koji je stajao pored desnog stuba-ahahahaha dakle pao sam na patos od smeha kada sam video kako gestikulira na Sentenced To Burn vidjam ja ovog lika cesto po koncertima, i mislio sam da je slikar neki(jer je bio u nekoj emisiji vezanoj za exit pricao nesto, sas sve mayhem majicom), al nisam bio siguran. smesan je lik, i stalno je u tom tripu da se penje po stubovima, i stoji iznad izvodjaca ako je ikako moguce Dying fetus ono sto sam cuo je bash bzv em greshe ko svinje em se nista nije culo, ???? neso sta si pio dok si kucao ovaj post??? Jebes sve ostalo, video sam Vozda na koncertu. haha, i ja sam pomislio od tog lika da je vozd ------------------ e ovako Obsura-meni su super bili, sjebalo ih je ozvucenje samo, tj sto su prvi svirali. i sto nije bio basista koji je na cosmogenesis svirao. i niste mi jasni vi koji kazete da vam je ovo tetris metal, a volite death,cynic, atheist posto je uticaj pomenuta tri benda vise nego ocigledan(zaparvo to mi je najveca mana kod obscure, isuvise vuku na pomenute bendove) evocation- ovi momci su odvalili!!! na albumima su mi super zvucali, a tek uzivo. neverovatna energija. i ne znam sta fali imidzu njihovom, doduse lice na korovce dosta dying fetus- objasnjavanje. bunjar je lud skroz, najjaca je fora sto je on najvise "palio" masu. zvuk odlican, izbor pesama isto(i ja bih voleo da je bilo vise stvari sa killing on adrenaline, ali jbg...). i kad je krenuo onaj masovni headbang na opium for masses . bend veceeri po mom misljenju, izuvanje, stvarno ne verujem da je neki bend ovoliko izuo, od ovih ekstremnijih(morbidi se podrazumevaju, a na suffo nijsam bio jbg mada sudeci po snimcima koje sam video, i oni su izuli onda). i mislim da su imali veliku prednost(sto se zvuka tice) sto su samo jednu gitaru imali u svakom slucaju predobar koncert, gledao bih ih ponovo vrlo rado cc- jbg ja ih bas slabo slusam, meni su oni smor malo jbg, ali odlican nastup, a i drago mi je da sam cuo stare stvari uzivo, nove stvari(sa eviseceration plague) zvuce odlicno, webster zivotinja pozdrav svima sa yuma koje sam video to vece da ne nabrajam Edited October 19, 2009 by Uruk Hai
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Najaci je mali grishnak u sutci svi crni i zli a on ovako fin:)A josh jache je kad je pokusao da me gurne haha 1
dimmu1 Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Kult. kult #2 njihov bubnjar je lud do zla boga.umesto da se ljudi slikaju sa njim on je uzeo aparat pa slikao ljude i prilazio im kao jel moze jedna slika? jel neko primetio dzordzeve tikove dok najavljuje pesmu? koji mu je to kurac? mi smo skontali da je verovatno smrkno nesto na brzaka cim trza glavom i cacka nos..
Маузер Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Realno da sam ja u nekom malo poznatijem bendu otkidao bi se od kokaina.
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Nisu to tikovi nego disanje posle odpevane jedne corpse pesme..
El Karnisero Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Kult. Brate imas pivo od mene zbog ove kosulje. Meni je mnogo zao sto nisam dosao samo zbog Evocation-a,ali jebiga,satnica me zajebala nisam mogao da stignem sa ZZ-a.
Dushman Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Fisher je ceo cert imao tikove sa facom i rukama... nasmrkao se neceg 100% xD Stojimo mi napred i lik iz obezbedjenja nas pita: "Ko je onaj lik sto ima spojenu glavu i vrat?" mi umrli od smeha... Fetusi su bili najjaci... ovako nesto od njih nisam ocekivao, onakav zvuk a samo troje ljudi... posle njih, cannibali su me na nekim delovim smarali, ali su i oni bili super. Evocation je najgori bend koji sam u zivotu gledao uzivo,smorio sam se kao nikad u zivotu, mada nekad su bili komicni,pa sam se i nasmejao... Obscura mi nije bila nista posebno, ocekivao sam vise od njih. Steffen je gresio u skoro svakoj pesmi, pogotovo onaj taping na kraju...
Narsil Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Човек има жену и троје деце, а притом је највећа царина и зајебант. Од целе екипе, једино ми Пет смрди на наркоманчину.
Talvi Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Pat je najveca carina u celom bendu, samo sam njega gledao sve vreme, covek je monstrum. Jbg, ipak mi je on u top 5 gitarista uopste. Jeste li provalili koju je majicu lik nosio?
Thrasher Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Pat je najveca carina u celom bendu, samo sam njega gledao sve vreme, covek je monstrum. Jbg, ipak mi je on u top 5 gitarista uopste. Jeste li provalili koju je majicu lik nosio? Koju je majicu nosio ? Nisam video od kose.
Recommended Posts