Jump to content

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Хм, ово би ваљало оверити због понуде носача звука.

Posted

Haha, do jaja, najviše volim svirke kad ni za jedan bend nisam čuo :)

Inače, koja je razlika između kultnog grčkog black metala i tradicionalnog grčkog black metal kulta? Onako, žanrovski? :)

I nije trash nego thrash :)

Posted

Izgleda da je kultni grcki black metal veci nivo kulta od obicnog grckog black metal kulta. Awaken booking ionako dovodi samo kultove.

Posted
Hahahah, tek sad izvalih ovo "Awaken booking Morana society" :)

hahaha :) :)

:rockdevil:

Ah Zemial, nekad sam ime tog benda izgovarao sa postovanjem....

Posted (edited)

Ja prvi put cujem za ove bendove (ne racunajuci infest i vehementer), ali svirka ce biti dobra. :da:

Edited by Ash
Posted

Uuu bre, ovde sve sami legendarni kultovi! Secam se kad sam kao klinac snimao na kasete njihova demo izdanja.

Hoce li i kakav kultni srpski elitni blek metal bend da nastupa, pa necemo valjda bez toga?

Posted

:) :) :)

Taj Zemial mi je poznat sa onog grckog tribute-a za Bathory, nisam mnogo proucavao ostatak diskografije... Mozda naletim ako budem pri parama tih dana.

• 2 weeks later...
Posted

Ја их нисам слушао, али сам доста читао о њима у разноразним фанзинима.

Posted

pa zemial mi i nije bas interesantan.in monumentum mi je prosecan album.ali agatus je vec druga prica,the weaving fates je kult,a treba da izadje i novi album.

Posted
Haha, do jaja, najviše volim svirke kad ni za jedan bend nisam čuo :)

Inače, koja je razlika između kultnog grčkog black metala i tradicionalnog grčkog black metal kulta? Onako, žanrovski? :)

I nije trash nego thrash :)

Da pratis fudbal znao bi, ovaj tradicionalni sacinjavaju potomci izbeglica Grka iz Male Azije, sto znaci da sigurno imaju dosta tih muzickih upliva, pa tu potrazi i zanrovsku razliku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...