behemoth Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 i dalje ne verujem koji je Vorskaath jebeni kralj,,,,
Usud Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Po mom misljenju: Vehementer je bio jako dobar. Svidja mi se fazon pesama. 666! Zemial je bio ok, ali da se ne zaludjujemo, bez bubnjara bi bili go kurac. A i on se tripuje da je Proskriptor. Dosao sam ovde da kazem da me je Infest odusevio! Gledao sam vecinu njihovih nastupa u bg-u al sinoc si oduvali sve zivo i mrtvo! Nastup veceri, bez pogovora. I ne samo veceri!
Buddha Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Quote Šteta stvarno što nije Agatus svirao al je zato Zemial razvalio! bilo je do jaja infest je zgazio i dalje ne verujem koji je Vorskaath jebeni kralj,,,, Po mom misljenju: Vehementer je bio jako dobar. Svidja mi se fazon pesama. 666! Zemial je bio ok, ali da se ne zaludjujemo, bez bubnjara bi bili go kurac. A i on se tripuje da je Proskriptor.
BodyRemover Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 jeben trip, mogao bi malo da se spusti dole taj bubnjar. no homo.
Recommended Posts