behemoth Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 i dalje ne verujem koji je Vorskaath jebeni kralj,,,,
Usud Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Po mom misljenju: Vehementer je bio jako dobar. Svidja mi se fazon pesama. 666! Zemial je bio ok, ali da se ne zaludjujemo, bez bubnjara bi bili go kurac. A i on se tripuje da je Proskriptor. Dosao sam ovde da kazem da me je Infest odusevio! Gledao sam vecinu njihovih nastupa u bg-u al sinoc si oduvali sve zivo i mrtvo! Nastup veceri, bez pogovora. I ne samo veceri!
Buddha Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Šteta stvarno što nije Agatus svirao al je zato Zemial razvalio! bilo je do jaja infest je zgazio i dalje ne verujem koji je Vorskaath jebeni kralj,,,, Po mom misljenju: Vehementer je bio jako dobar. Svidja mi se fazon pesama. 666! Zemial je bio ok, ali da se ne zaludjujemo, bez bubnjara bi bili go kurac. A i on se tripuje da je Proskriptor.
BodyRemover Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 jeben trip, mogao bi malo da se spusti dole taj bubnjar. no homo.
Recommended Posts