Ω Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 @matija brate, naucno je dokazano da se uz "liberate" i "sic" najjace usisava kuca Quote
Napoleon Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Koja si ti sirovina... Nek ti ga popuši riba a Alitu iskuliraj i ostavi na miru . Stvarno smaraš sa prosipanjem pmeti seljačino nisam ja sirovina,ja sam bas nezan...samo sto to niko ne vidi.ne poznajete me a ribu nemam a ni devojku,nece me nijedna,is that such a crime? Quote
Napoleon Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 hvala, mozes slobodno da ga izbacas malo...temporarely cures the pain... chobane ili se ponasaj lepo ili pali odavde ili si banovan...nema cetvrto.... uffff ....."your tongue is a dagger,and i am bleeding!!" yebote,moram da ti kazem nesto...predpostavljam da ta devojka sa slike ti mnogo znaci iz bilo kog razloga (cim si je stavio ovde da svi vide)..e pa vidis,ja sam samo rekao da mi se mnogo svidja podrazumevajuci pod tim da mi se svidja tvoj ukus sto se tice devojaka,get it? ono sto zaprvo hocu da kazem,jeste to da ti zavidim ako ti je ovo devojka or something.. no hard feelings ok? Quote
Nightwing Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 naucno je dokazano da se uz "liberate" i "sic" najjace usisava kuca ja teram kevu da mi usisava sobu Quote
Napoleon Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 sta ces, a ja se malo zajebavala ey,pa i ja se isto zayebavam....sve vreme Quote
Ivan_Creed Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Spamuje se mnogo... meni vise dosadilo da pricam o Slipknotu uopste, kamoli na forumu... Quote
Ω Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 ja teram kevu da mi usisava sobu takodje...poenta i jeste tome da su keve najefikasnije uz gore pomenute pesme @ivan nemoj da zatvoris temu Quote
Ivan_Creed Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Pa palo mi napamet samo onako, ali necu je zatvarati, naravno. Nego onako, sve je receno, sada se smaramo i cekamo nov CD Saka Polumente... Quote
Ω Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 pa, mozemo umereno da spamujemo u medjuvremenu. mislim da je to korektno Quote
Platina Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Dobro je da se ne zatvara tema, posto sam cak i ja branila slipknot na njoj Kad smo kod spama, moram da offtopicujem, ali kako je lepo raditi za kompom svaki dan, imati konstantan pristup internetu, licni komp koji ima extra konfiguraciju (ne ko onaj moj kuci) i pijuckati coca colu... Quote
Deflorator Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Pocela da radi i odma misli da je dodirnula nebo... ccc danasnja omladina Quote
dushmanin Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 bolje da radi nego kao ove danasnje klinke....sve se....ustvari....kad bolje razmislim ...xexexe... (pay no attention) Quote
Natasha! Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 (edited) bolje da radi nego kao ove danasnje klinke....sve se....ustvari.... R******** o* k**** Edited February 16, 2006 by Natasha! Quote
Natasha! Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Back to topic now... - Slipknot - Quote
People before Profits Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 (edited) @napoleon ok kul, ali kad si nov negde na netu ne moz' odma' taki stav da imash posto se veeeoma moze pogresno shvatiti...ovi ljudi odavde se uglavnom znaju licno i mogu da imaju (mozemo da imamo) na taj nacin prostacki odnos, a cak i da se ne znamo dovoljno dugo blejimo ovde....jbg, nepisana pravila internet communityja...inace sve sto kazes bude shvaceno kao reci jos jednog veoma iskrenog metalca koji je resio da malo zajebava ljude ciju muziku ne slusa...i drago mi je sto ti se svidja tea, nije da se hvalim, ali volim da je vidim gde god pogledam mislio sam da mislis na moju gay fotku iz personala @natasha hvala lepo je znati da iko to cita iako nema bas puno komentara tamo.... @pony nisam usisavao, samo sredjivanje krsha i razbacanih stvari kojekuda...mozda bas jer nisam imao liberate na listi sad kako smo se svi sjatili na ovoj temi mogli bi da izakcijamo jednu slipknot playlistu za sledece rokanje koju ce natasha dostaviti dj-u *trep-trep* edit: Edited February 17, 2006 by Primeval_JAH_Guardian Quote
Natasha! Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Jes vala, u pravu si. p.s. komentare dobijaš odmah Što se Slipknot playliste za Rokanje tiče ja predlažem: Surfacing Heretic Anthem Eyeless Liberate Neću bre više da slušam Duality i Wait and bleed Quote
People before Profits Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 mooooooooooooooooooooooooooooze!!! Quote
Natasha! Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Iskreno ne verujem da bi pustio Virus Of Life. Poznata je to pesma ljudima koji baš slušaju Slipknot ali plašim se da niko drugi ne bi znao tu pesmu. Tako da bolje da se traži Liberate ! Odlučeno je! Quote
Alita Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Ali, ali, ali, ali, ALI BRE to mi je omiljena pesma Quote
[4] Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 1.Eyeless 2.Heretic anthem 3.Liberate 4.Sic 5.The blister exists Quote
People before Profits Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 khm, liberate + ostatak sa gorenavedene liste jos uvek podlozne editu mozda da otvorimo thread? Quote
Recommended Posts