Slave To Moonlight Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 pa nisu iz istog tripa uopste, tako da ih ne bi trebalo uporedjivati, mada posle mesuganije bilo sta zvuci mlitavo... Quote
Ω Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 brate, oba benda su do jaja, ali su neuporedivi. to ti je kao kad metalci seru da korn nema solaze. Quote
Msungo Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 nemaju metalci pojma... eto im KoRn - Jinngle Balls... tu ima solaza... i to ona najgora... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 (edited) brate, oba benda su do jaja, ali su neuporedivi. to ti je kao kad metalci seru da korn nema solaze. seres ti.... a ti imas neko specijalno culo pa za tebe ih Ima.... nije korn fushast samo zbog nedostatka soliranja..... Edited April 5, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Ω Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 ok nebitno, znam ljude koji su nedostatak solaza naveli kao glavnu manu. nemam ja nikakvo specijalno culo i nemoj da mi izvlacis reci iz konteksta. Quote
Msungo Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 mislim da je kum pony teo da kaze da metalci seru po kornu JER nema solaze... lapsus jbga Quote
Rüzgar /değişik/ Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Ja ipak mislim da je kum hteo da kaze da je peder. Quote
deer hunter Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 KO TRAZHI U koRnu SOLAZHE GEJ JE! ZNAJ! Quote
Ivan_Creed Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 KO TRAZHI U koRnu SOLAZHE GEJ JE! ZNAJ! Neeeeee..... Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 koliko ja znam ovo nije KoЯn tema.. btw, suicide pony, dobar ti je novi avatar Quote
Rüzgar /değişik/ Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Teze nego tebi ne moze mi biti Quote
_Misanthropia_ Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 nisam milsila na tebe debile jedan Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 ok nebitno, znam ljude koji su nedostatak solaza naveli kao glavnu manu. nemam ja nikakvo specijalno culo i nemoj da mi izvlacis reci iz konteksta. De ti je nest'o Duh.... btw. ni tool nema solo deonice pa je mocan bend.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 a iance je na istom nivou k'o tool.... Quote
SlaughtererFaca Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 a iance je na istom nivou k'o tool.... Isto sranje. I jedno i drugo slusaju pederi i zene. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 sisaj ga malo sada.... nisam Fan toola, al' nit' je pederski nit' je zenski, nit' je 'himerski' senzibilitet.... neargumentovana fora.... i pink floyd je za homice koji gotivr alter electro rock.... Quote
SlaughtererFaca Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 sisaj ga malo sada.... nisam Fan toola, al' nit' je pederski nit' je zenski, nit' je 'himerski' senzibilitet.... neargumentovana fora.... i pink floyd je za homice koji gotivr alter electro rock.... Ne slusam ja to da bih argumentovao kako treba, ali recimo da je dovoljno to sto sam cuo po 5 sekundi od 3-4 pesme s Laterlaus-a, video jedan spot i video kako izgledaju oni sto slusaju Tool. Ovo poslednje mi je najvise pomoglo da dodjem do takvog zakljucka. A za linkin park je bilo jos lakse. Dovoljno je da se setim da mi se u sedmom razredu svidela jedna njihova pesma pa da zakljucim na kom je to nivou. Izvini SlaughtererFaca, nista licno. Quote
Recommended Posts