azal Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 zasto je glup spot? najobicniji performance stil, kakvi su metal spotovi uglavnom, ovo rula. Quote
^Suicide_Pony^ Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 ma ne dopada mi se zbog previse dosadne vatre i slowmo momenata sa sve livada flashbackovima van nekog posebnog smisla. to nije slipknot koji volim, a i verujem da mi je kvalitet pesme uticao na stav u solidnoj meri. Quote
azal Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 ne znam, meni je jedini kriterijum za metal spot da nije prejadan. Quote
neondragon Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 ni pesma ni spot mi se ne sviđaju... samo da ostatak bude bolji... izgleda da se svi dobri bendovi kvare Quote
deki_slipknot Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Izgleda da sam ja jedini kome se svidjaju i pesma i spot i corey-jeva maska.... Dosta sa tim hejtovima, Spot je odlican i profi odradjen... Odusevljen sam.... Quote
Sinstrel Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 ma ne dopada mi se zbog previse dosadne vatre "Stabbing the Drama" spot. Quote
ukyo Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Pjesma zvuchi ok, treba malo vremena da se svari. U svakom sluchaju bolja na prvo slushanje od All hope is gone. Spot kao spot je ok, nishta novo, nishta specijalno ali na nivou. Barem nije let down Quote
^Suicide_Pony^ Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 "Stabbing the Drama" spot. koji je takodje... Quote
[4] Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 ali najjaci momenat u Psychosocial je kad zasviraju herojski solo (terce) na gitarama hahah tuga jebote... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 do jaja ti slika na faceu! Quote
ZheX Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 spot nije losh, bar mogu da se lepo vide nove uber kul maske. a pesma u kombinaciji sa spotom nije ni losha toliko. Quote
Rob Swire Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 "Stabbing the Drama" spot. koja hiljadarka dolara gore-dole, doduse... u sustini, kao sto rekoh, kada sve gori u spotu, meni lepo, ali stabbing the drama, sa samo speedom sve vreme, izgleda kao neki prenadrkani aca lukas. ovaj spot je dobar. Quote
Lunar Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Okej mi je spot, a pesma mi je super. To je sve.... Ceka se album. Quote
Totamealand Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Tek sada stigoh da poslušam nove pesme... Nisu ono što sam očekivao. Psychosocial je prosek i jako slaba pesma s obzirom na to da je singl. U poređenju sa Duality, Vermilion i Before I forget sa prethodnog albuma nema nikakve šanse. Takođe, obožavam melodične refrene, ali ovaj je previše cheesy. Ne sviđa mi se ni onaj deo u sredini. All hope is gone je nešto bolja ali, evo, slušam je deseti put, i prosto ne ulazi u glavu. Nije loša stvar, veoma je mračna, ali mnogo sam više očekivao od naslovne numere. Čućemo ostatak albuma. A maske su za svaku pohvalu, pogotovo Syd i Shawn. Da, i Korijeva nova maska je strava, jednostavna ali ipak jeziva. Quote
VoivodBG Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Odslusao sam pre neki dan Psychosocial, ne dopada mi se kada predje na clean. Cekam i dalje da album procuri malo ranije pa da se detaljno preslusa. Quote
[4] Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 (edited) Tek sada stigoh da poslušam nove pesme... Nisu ono što sam očekivao. Psychosocial je prosek i jako slaba pesma s obzirom na to da je singl. U poređenju sa Duality, Vermilion i Before I forget sa prethodnog albuma nema nikakve šanse. Takođe, obožavam melodične refrene, ali ovaj je previše cheesy. Ne sviđa mi se ni onaj deo u sredini. All hope is gone je nešto bolja ali, evo, slušam je deseti put, i prosto ne ulazi u glavu. Nije loša stvar, veoma je mračna, ali mnogo sam više očekivao od naslovne numere. Čućemo ostatak albuma. A maske su za svaku pohvalu, pogotovo Syd i Shawn. Da, i Korijeva nova maska je strava, jednostavna ali ipak jeziva. word. Edited July 20, 2008 by [4] Quote
suicide Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 e, pa ljudi, to znachi da ne volite Dark ! (uzet izraz iz Drum & Bass elektronskog zhanra) .. shto se tiche Slipknota i u zagradi navedenog zhanra, Slipknot self-titled objashnjava sve .. toliko .. chekamo novi album ! i Deftones naravno ! samo, ko ce pre .. :muzicar: Quote
suicide Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Slipknot-Psychosocial-XViD-2008-PMSVCD ---------- ---------- Enjoy !! Quote
suicide Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 shto nema edit posle duzheg perioda ? moderatori ? aj ok .. htedoh da izbrishem sve ispod slike .. toliko .. sorry za tri uzastopna posta ! Quote
ljusa Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 (edited) Slipknot Live Mayhem Festival 2008 Place: White River Amphitheatre - Seattle Date: 09.07.2008 Time: 62:34 min Size: 715 mb Quality: A/A (handcam) Source: DVD > MP4 Pass: www.fuckingmetaldownloads.blogspot.com Set: 01. Danger - keep away + Surfacing 02. The blister exists 03. Get this 04. Spit it out 05. Before I forget 06. Disasterpieces 07. Psychosocial 08. The heretic anthem 09. Prosthetics 10. Duality 11. All hope is gone 12. People=shit (cut) 13. (Sic) Links 4partes(sendspace) http://www.sendspace.com/file/lvorkz http://www.sendspace.com/file/rdiybh http://www.sendspace.com/file/8tc0fy http://www.sendspace.com/file/h2zb7l Edited July 21, 2008 by ljusa Quote
Recommended Posts