Totamealand Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 S tri se prsta krsti moja desna ruka.. Jeste da nije prog, ali nemoj tako.... Quote
HATE Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 ajmo jedan klistir za ovu temu, otisli ste u kur.., mislim u off Quote
Rob Swire Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 ajde ne serite vise, jel ok? Quote
Totamealand Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Biti na slipknot temi je emo. Ti si emo! Quote
VoivodBG Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Ovaj ceo forum je emo. Da ne bude toliki off, izbrisao sam ovaj novi album, slusao ga nedelju dana repetitivno i bas me je umorio... Quote
vudun Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Briši briši ... objektivno veće face. Quote
Lunar Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Medju njima je jedan Srbin. XD Quote
Phil Schneider Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Briši briši ... objektivno veće face. i vece je govno od benda... al baaaaaaas govno Medju njima je jedan Srbin. XD verovatno zato imaju onaj "brate" feeling na tim vokalnim delovima Quote
^Suicide_Pony^ Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 i vece je govno od benda... al baaaaaaas govno :no: Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 bah...elem vukchevich je otiso pre neku god i jebe ti se ko je ko po nacionalnosti... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 japanski cover heretic anthema Quote
^Suicide_Pony^ Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 (edited) aj bezi. Edited September 27, 2008 by ^Suicide_Pony^ Quote
[4] Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 najvece skrnavljenje u celoj toj prici je sto sviraju sve riffove sa alternate pickingom Quote
Phil Schneider Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 (edited) najvece skrnavljenje u celoj toj prici je sto sviraju sve riffove sa alternate pickingom Uuuu.... jebote stvarno! Edited September 28, 2008 by Usagi Yojimbo Quote
Metalpirat Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 nisam ljubitelj ovog benda, ali posto idem da gledam Children of Bodom i MH videcu i ovaj bend. Video sam da prave dobru atmosferu i da je bas brutalno. Ocekujem da ce bas razvalit, ova dva benda sto sviraju sa njima veoma su kvalitetni, ali malo su mlaki sto se tice atmosfere, tako da ce ovaj bend napraviti pravi pogodak. Quote
HATE Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 nisam ljubitelj ovog benda, ali posto idem da gledam Children of Bodom i MH videcu i ovaj bend. Video sam da prave dobru atmosferu i da je bas brutalno. Ocekujem da ce bas razvalit, ova dva benda sto sviraju sa njima veoma su kvalitetni, ali malo su mlaki sto se tice atmosfere, tako da ce ovaj bend napraviti pravi pogodak. Nema tu ničeg brutalnog... Imam njihov dvd, live je sranje. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Jeste.Gledo ja iz mog zrakomlata Quote
deki_slipknot Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Hatred! kako mozes da kazes da je njihov live sranje??? Jesi ti normalan?! pazi, da li gotivis slipknot ili ne... to je ok, ali da kazes da je njihov live sranje to je stvano previse...??? Ako hoces donecu ti licno "Disasterpiece" DVD , pa da mi onda kazes da im je los live nastup! Koj car... c,c,c.... Ovo je najveca glupost koju sam cuo.... Quote
Recommended Posts