^Suicide_Pony^ Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 sta te je toliko odusevilo u pesmi? meni spada u losije na albumu. Quote
Tyler Durden Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 pa meni spada u jednu od najboljih na albumu.... sta me je odusevilo? pa kako to mislis? odusevila me je pesma, sto su malo zasreli, i sto je corey objasnio koliko je u stvari vazna linija pevanja pri pravljenju svake pesme, ako ne i najvaznija stvar Quote
[4] Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 pesma je totalni prosek i ima gay herojski solo Quote
Tyler Durden Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 pa dobro, to je tvoje misljenje, koje se razlikuje od mog, i to je to Quote
deki_slipknot Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Pesma mi je odlicna....a upravo sam odgledao prvi put spot i odusevio se... Fantastican je....to je moje misljenje.... Bas je nekako "slipknotovski"... sjajno,sjajno... Quote
Vuk Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Skinuo spot. Pogledao. Shift+delete. izgleda da nikada necu moci da svarim novi album Quote
Kratkovidi Magarac Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 one ribe su ceo spot zajebale do srzi Quote
[4] Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Pesma mi je odlicna....a upravo sam odgledao prvi put spot i odusevio se... Fantastican je....to je moje misljenje.... Bas je nekako "slipknotovski"... sjajno,sjajno... covek kad vidi tvoj nick, avatar i potpis jednostavno zna da si ogledalo objektivnosti kad je ovaj bend u pitanju Quote
Phil Schneider Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Neam pojma, meni je prvi spot golo govno bio, al ovaj drugi mi je nekako cool... jebiga, morbidan mi je, kao da govori o tome kako su svi pod tim maskama rekli vise kroz slipknot nego sto su rekli u zivotu... kao fora, sve mu je zakopano u tom bendu... i lose i dobro.. itd nisam neki analizator... mozda sam debelo zajebo, i izvinjavam se unapred.. meni je tako ispalo.. mozda jer sam bio nacirkan ko prase... mislim bas tolko da sam skoro tripovo... hahaha... al tako mi se pola prasta trezan ne bih krenuo da analiziram Quote
Phil Schneider Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 eh jbg... zavisi na sta si mislio, ali jesam... samo mi riba retko daje jer se svako popodne oleshim pa budem grub.... mada danas planiramo da se nalijemo u 5 popodne i gledamo Dillinger Escape Plan LIVE... tako da kontam da ce biti za! Quote
deki_slipknot Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 covek kad vidi tvoj nick, avatar i potpis jednostavno zna da si ogledalo objektivnosti kad je ovaj bend u pitanju Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Psychosocial has been nominated as one of the Best Videos of 2008 on Fuse. The band needs your help to win this. The voting is done as a tournament style bracket and for Week 1 Slipknot are up against Metallica so we really need everyone to get over there and vote this week. You can only vote once per round so get your friends to vote too! Head over to http://www.fuse.tv/music/best-of-2008/ to vote. When you get to the page scroll down until you can see the bracket and Slipknot are in the top right corner click there and you will be able to vote! Let's make sure we get Psychosocial to Number 1!!!! Quote
мать Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 upala sam na pola spota i nista mi nije bilo jasno previse roze/lila boje ako se dobro secam.. bolji mi je psajxososxal.. i pesma i spot.. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 eve ga torrentic za all hope is gone making of dvd http://www.demonoid.com/files/details/1596...?rel=1225881765 Quote
Chicken Little 420 Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 ja imam to. uzas koliko je dosadno/glupo iako sam fan benda. bljak! Quote
Vuk Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Zaista. Bash je loshe. Ljudi, ne cimajte se da skidate Quote
Jimmi Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 I ja isto mogu da potvrdim da je dvd sranje Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 (edited) i onako su emo... Edited November 5, 2008 by Zrakomlat Quote
[4] Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 jel cak vece sranje od prethodnog dvd-a? Quote
[4] Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 pa onaj zadnji dvd je makar imao poneki interesantan momenat - tipa kad ih snimaju dok komponuju pesme i sl. Quote
Phil Schneider Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 ovaj zadnji dvd ne da je sranje, nego sam se dva puta zaletao da pogledam tih bednih par minuta.... nedavno sam gledo In Flames dvd, Sonic Syndicate... boooooze kakva smaranja... Trivium-ov recording Shogun je zakon za ovo jer su momci ipak deca pa se zajebavaju... e to skinite to je ok... mada ih ne volem Quote
Recommended Posts