^Suicide_Pony^ Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 da, flamesi su predosadni. :/ Quote
Tyler Durden Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Da li neko zna kako izgleda spisak pesama, koje sviraju na ovoj trenutnoj evropskoj turneji....? Bas me zanima...... Quote
[4] Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 kapiram da ce ovaj debeli naslediti Corey-ja kad se ovaj povuce Quote
Fake City Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 To je to. Hhaahahahah, najjaci deo na 00:59 Quote
:matija Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 (edited) Stavio sam diskografiju slipknota da se skida preko utorrenta i situacija. Moj brat: "Sta skidas?" Ja: "Slipknot diskografiju." Brat: "Sta ce ti?!?!" Ja: " Pa da slusam." Brat: "Ti znaci otvoreno priznajes da si gay?" :) Edited November 16, 2008 by Angrist. Quote
vudun Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Stavio sam diskografiju slipknota da se skida preko utorrenta i situacija. Moj brat: "Sta skidas?" Ja: "Slipknot diskografiju." Brat: "Sta ce ti?!?!" Ja: " Pa da slusam." Brat: "Ti znaci otvoreno priznajes da si gay?" :) Quote
Rob Swire Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 (edited) ipak je taj slucaj da su nekima ovde mozgovi na tim talasni duzinama da trpaju slipknot i emo u isti kos. moj mozak malo drugacije radi: ko se bude izdrkavao sledeci, dobija ban proizvoljne velicine. prosto, gadjacu decembarski kalendar sestarom, pa sta pogodim... Edited November 17, 2008 by PeterPetrelli Quote
:matija Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 (edited) Dakle, skinuo sam diskografiju zato sto sam pre 4 godine slusao vol. 3 album i bio odusevljen njim. Sad sam ga pustio i razocarao se, previse je ovo prazna muzika, bar mi se tako cini. Ocekivao sam da cu bar neke pesme pustiti po drugi put, ali definitivno ne, sada mi je zao sto sam bacio vreme na slusanje ovoga, delete. Molim ljude da odjebu od hate-a i ostalih gluposti, zato sto sam im uvredio dragoceni bend (najvise mislim na deki_slipknot zato sto mi decko salje pm-ove). Meni se ne svidja i imam pravo na to. Edited November 17, 2008 by Angrist. Quote
[4] Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 "meni se ne svidja i imam pravo na to" Quote
:matija Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 To sam morao da napisem, zato sto mi je stvarno muka od kojekakvih fan boy-eva koji cim vide da se nekome ne svidja njihov bend, dodju i smaraju. Mada jeste smesna recenica. Quote
Rob Swire Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 nemam ja nista protiv da ti se band ne dopada, ali cak i normalni postovi tog tipa, dakle bez nekih prozivki, lako kasnije eskaliraju u opstu pljuvacinu. a meni je prijatelju muka od toga da te stvari gledam sabajle, kad se ukljucim ovde... Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Slipknot scored an instant No. 1 on European Top 100 Albums chart with its latest album, "All Hope Is Gone" (Roadrunner), according to Billboard.com. Slipknot's chart-topping European debut followed consecutive No. 2 entries on the aggregate chart for its last two albums, 2004's "Vol. 3 (The Subliminal Verses)" and "Iowa" in 2001. The new set arrived at No. 1 in Finland and Switzerland, and enjoyed three further No. 2 debuts, in Germany, Austria and the United Kingdom. nisam ocekivao da ce proci ovako dobro. btw, naslovna pesma mi je trenutno najbolja na albumu. Quote
Alexandra_ Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 ipak je taj slucaj da su nekima ovde mozgovi na tim talasni duzinama da trpaju slipknot i emo u isti kos. moj mozak malo drugacije radi: ko se bude izdrkavao sledeci, dobija ban proizvoljne velicine. prosto, gadjacu decembarski kalendar sestarom, pa sta pogodim... The Force is strong with You... PP...sestarom..... A. Quote
Grobodan Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Jbt, ala je meni ocajan ovaj novi album, mozda 3 dobre pesme... razocarenje. Quote
suicide Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 (edited) ma dobar je bre album, treba mu dati malo vremena .. :/ Edited November 20, 2008 by funnyk!d Quote
Dekadent Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 ja sam jedared,ne svidza mi se Quote
[4] Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 ona je, bogamu, a ne mozemo da savijamo Quote
suicide Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 eo jean' Metal / Drum & Bass ... remix ... Slipknot - Wait And Bleed (Suicide Bootleg Fuck) Quote
suicide Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 ee, samo nemojte da bacate hejt na ovu pesmu ...... Quote
Recommended Posts