Jump to content

Recommended Posts

Posted
šta su ti pustili?

Pardon... lapsus calami.

mene su pustili.. na koncert.. na koji, kako sam čula zabranjeno unošenje voice recording i ostalih multimedijalnih stvarčica. Nadam se da seru. <_<

Posted (edited)
aman, dosta vise proseravanja :D

doduse, ajde pustam vas u duhu sutrasnjeg dogadjaja ;)

elem, ako nista drugo, barem necemo cuti da ne sme da se pusi, jer bandu smeta...ova redneck stoka cade ko zmajevi, kapiram da im nece smetati :D mislim na slipknot, KSE su blackneck.

u zagrebu prejebana svirka, a u hali NIJEDNA pljuga, pishe da je zabranjeno

radovao sam se, uspeo sam da VIDIM cert i da me ne peku ochi :P

i nikog u publici nisam video u espadrilama ;)

Edited by -Vuk
Posted

u zg-u bilo krcato, morali su da otvaraju josh 2 dela tribina, nakupilo se raje :D

hetera je bila dobra, koliko je bilo nervoze pred nastup zbog raznih tehnichkih problema i nesuglasica sa stage managerom, toliko je bilo adrenalina od start nastupa

kse je bio solidan, ne gotivim ih previshe, ali 6 pesama je sasvim dovoljno da mi da zelju da ih i danas vidim, umesto shto bih ih prezirao da su drljali 10 komada i smorili me :)

slipknot me ne lozi kao pre 9 godina kad sam slushao ait and bleed u busu na ekskurziji na Frushku goru, ali kad su pocheli cert, najezio sam se

zvuk nije toliko sjajan, ali - KAKAV SHOU

nisu stali ni sekunde, a debeli klovn me je gadjao flashom vode kad sam bash za wait and bleed kucao poruku na mobu (kao support band i njihovo osoblje, stajali smo na ogradjenom delu sa killswitchima i gledali svirku), promashio me za 10 cm :)

FEhn i Crahan su silazili u vishe navvrata u publiku da se shutiraju, pa ce mozda i vecheras to isto da urade, pogotovo ako se naloze na publiku kao shto je to bio sluchaj sinoc - ludnica

zagrebachka publika je sinoc pokazala i nadam se da ce nashi da to prejebu :rockdevil:

i da

dodjite pre 6-7, da ne propustite heteru i KSE, na jucherashnjim ulaznicma je pisalo da je shou od 21h, a to ej momenat kad slipknot izlazi na binu

Posted
i da

dodjite pre 6-7, da ne propustite heteru i KSE, na jucherashnjim ulaznicma je pisalo da je shou od 21h, a to ej momenat kad slipknot izlazi na binu

STA?! ZNACI KONCERT POCINJE MNOGO RANIJE NEGO 21 CAS?!?!?!?! AKO SAM DOBRO SKAPIRAO U 21cas POCINJE SLIPKNOT!? wtf ?!

Posted

Сатница:

18.30 - отварају се улази

20.00 - ХЕТЕРА / предгрупа

20.30 - KILLSWITCH ENGAGE / предгрупа

21.00 - SLIPKNOT

da,da...sad sam video....

Posted

hetera na bini od 19 30, poslednja informacija. ajd molba: da ispostujemo domaci band, jbg momci su stvarno dobri. ako ih je zagrebacka publika ispostovala itekako, bilo bi sramotno da se to ovde ne desi :da:

Posted

Sramotno je sto su najavljeni za 8, a sad se najavljuje da ce tada zavrsiti... kao i to sto je "pocetak" najavljen za 9, a u stvari je sat i po vremena ranije

Posted (edited)

sad mi rece sanjin, a on je tamo u produkciji dogadjaja...jbg, moje pare idu na to da ih jebe knotov management. u americi su stvari drugacijem fazonu, koncerti pocinju i u 7 sati uvece ponekad...

Edited by LeX69
Posted

znam ja to, to je sjajna ideja (sem za one u srednjoj skoli i popodnevnoj smeni :mhihi: ) jer se lepo zavrsi do 11 i ode se u zezanje... samo se to najavi na vreme, a ovako ja pizdim bezveze po internetima kao debil :D

Posted

aaaaaaa ljudi, koncert u Zagrebu presavršen bio!!!

nadam se da će i vama U BG biti jednako dobro!

Hetera vam je bila odlična, baš smo frendovi i ja komentirali (e i ako ima netko nekakav link za download njihovih stvari, neka ostavi, bio bih zahvalan)

KsE je odlično odradio, svirali su i Holy Diver :rockdevil:

ostale pjesme su sve bile one od najpopularnijih, a najviše smo se razbacali na My Last Serenade :da:

Slipknot smo čekali nekih pola sata ili više nakon Killswitcha i naravno odmah su (sic) svirali :rockdevil:

izbor pjesama mi se svidio ali šteta što nisu Purity i The Heretic Anthem svirali

a mislim da dok je Slipknot svirao, cijelo vrijeme je bio mosh pit bez prestanka. i ja naravno u njemu :D

sve u svemu savršeno :pivopije:

Posted

zagreb nije imao onakveefekte na bini, niti je video jednog jordisona kako se okrece na platformi, ali je publika bila malko bolja

shto se bendova tiche - profi uradjeno, sve na mestu, straight in the face, mada bih voleo da je slipknot imao lepshi zvuk

no, adrenalin puca, ko nije doshao, zajebao se :rockdevil:

Posted

Evo i vrhunca vecheri svakako :

Ja i Danilo i Matija ! Eto i dokaz i da oni slusaju Slipknot a ne samo deca od 16 godina ( ja nemam 16 godina )

Slika0191.jpg

P.S. Dabogda crko ovaj koji je slikao kada je ispalo tako mutno ! :)

Posted

heteru sam propio na livadama, kse bio 'nako, slipknot ojebao grande atmosferom, tehnikom, emocijama, rutinom...ma svime.

i da, nove maske uzivo izgledaju mnogo bolje nego na slikama, narocito sidova i corey-jeva. :wub: