Grobodan Posted October 9, 2020 Report Posted October 9, 2020 Težak užas ovaj Korijev solo album, nije ni da sam nešto očekivao posle ovih singlova ali svejedno... midlife crisis rock. Quote
Chicken Little 420 Posted October 9, 2020 Report Posted October 9, 2020 meni je okej, ono, rokic da slusas dok nesto radis.. Quote
Koroviev Posted November 22, 2020 Report Posted November 22, 2020 Vrati nam se, generale Pinoče, da odjaviš neke što koncerte telefonom gledaju: Quote
Talvi Posted May 30, 2021 Report Posted May 30, 2021 ne znam otkud izranjaju ove stvari u poslednje vreme, ali neka Quote
dAdAiSt Posted June 7, 2021 Report Posted June 7, 2021 Kaže bend da će novi uradak ličiti na Iowa-u. Nama ostaje da čekamo, i da se nadamo-naročito posle Corey-ovog blago rečeno prosečnog a u stvari užasnog solo albuma. Quote
Flash Gordon Posted June 11, 2021 Report Posted June 11, 2021 Ne znam čemu to potenciranje da bude kao 'Iowa', to već govore i za dva prethodna albuma, nikada to neće biti a i ne treba. To su samo prazne priče, još kad Shawn krene sa pričama da prave 'God music' i sl., mislim, ono... Quote
Demon Seed Posted June 12, 2021 Report Posted June 12, 2021 (edited) Morao sam da pogledam to "God music". https://www.google.com/amp/s/www.loudersound.com/amp/news/slipknots-new-god-music-album-will-be-finished-next-month-says-clown Says clown "It’s the centre of the beast for me" Ovo me podseća na to kako čovek kome engleski nije maternji često tripuje da li neku frazu upotrebljava kako treba, i onda vidiš npr. da ni gosn Clown kome je maternji jebeno nema pojma šta priča Slipknot’s leader and founding member has previously likened the group’s forthcoming album to “a cobra in a basket.” “You’re gonna open the basket,” he said. “You’re going to play, you’re going to charm and be charmed.” Sve u svemu "NEMOJ ME SLUŠAT MOLIM TE" Edited June 12, 2021 by Demon Seed Quote
Talvi Posted June 12, 2021 Report Posted June 12, 2021 poslednji album je bio vrh doduše, a ni na prethodne nemam zamerki, samo neka gaze Quote
Night Prowler Posted July 27, 2021 Report Posted July 27, 2021 ode Joey https://themusicuniverse.com/former-slipknot-drummer-joey-jordinson-dies/ Quote
Haos sam ja Posted July 27, 2021 Report Posted July 27, 2021 Ode premlad jbga. Svakako neizostavan deo Slipknot identiteta koji je pokrenuo lavinu popularnosti. R.I.P. Quote
Totamealand Posted July 28, 2021 Report Posted July 28, 2021 Kad smo bili klinci, mislili smo kako je Joey najbolji bubnjar ikad, bukvalno. Petnaestak godina i stotinak bubnjara kasnije, i dalje mislim da je Joey bio zver. Kakva vest... Quote
azal Posted July 28, 2021 Report Posted July 28, 2021 uzas. valjda imao neku sjebanu bolest. nisam neki fan slipknota ali bilo je kul cuti blastove na radiju kad je Iowa izasao. Joey je definitivno bio kljucan deo njihove energije na tim ranijim, divljijim albumima Quote
Recommended Posts