Vuk Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 kao shto rekoh : otkad znam za metallicu svi kazhu se prodala... A shto se SlipKnoTa tiche: da li ce se raspadati posle treceg albuma??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 znaci kako serete protiv metalike to nema veze sa veze...metalika je jedno 1000000000000000000000000x bolji bend od slipknota...bio je li... do izlaska angera... slipknot je slipknot... i svaki dan ga slusam...za dorucak rucak veceru uzinu budjenje uspavanku i staf... cak cu jebeno da se i tetoviram na ledjima (SIIIC) ali recimo samo je npr. "One" pesma bolja od celog slipknota bez uvrede... oni koji se nadju uvredjeni izgleda da nisu shvatili sta sam napisao te su debili i ne treba obracati paznju na njih Procitah negde da je neko nesto napisao lose o hammet ?!?! o majko mila ... hamet jeste najgori.....ali najgori SATRIANIJEV ucenik...a uostalom znamo da su najbolje solaze na celom svetu metalikine... tako da Psssssssssst ! gleda se i kreativnost decice... znaci za slipknot ima vremena da se vidi... ici cu u jebenu ameriku samo da bih ga gledao...ali ovo je jedan od retkih a mozda i poslednjih prilika da se vidi metalika...tako da ljudi ne serite ...vadite pare iz kasice... i ne propustite ovu jedinstvenu priliku ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 iskreno... meni je bilo dovoljno da cujem ocajnu obradu klasike i da mi se metalika zauvek ogadi (pored toga sto su me u osnovnoja maltretirali da je slusam, a ti isti likovi sad slusaju narodnjake) - zbog represije iz detinjstva i licne averzije prema njima nema sanse da idem da ih gledam. Zasluzuju postovanje, ali samo zato sto postoje toliko dugo na sceni... SlipKnoT me niko nije terao da slusam , dopade mi se na prvo slusanje, mada i mnogim drugim stanovnicima ove planete... Inace, cuo sam da SlipKnoT ne dolazi sa Metallicom??????????!!!! Da li je to istina ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Odlično je ako ne dođe Shitknot! A najviše me nerviraju osobe koje kažu da će 15. Juna doći samo zbog Slipknota! Koga lažete, nas iili sami sebe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 ja to kazem... zasto je to toliko neverovatno? poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Odlično je ako ne dođe Shitknot! A najviše me nerviraju osobe koje kažu da će 15. Juna doći samo zbog Slipknota! Koga lažete, nas iili sami sebe? Ti faqat ne kontaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 (edited) Odlično je ako ne dođe Shitknot! A najviše me nerviraju osobe koje kažu da će 15. Juna doći samo zbog Slipknota! Koga lažete, nas iili sami sebe? Ej klinac, ja da sam u Bgd-u dosao bih samo zbog Slipknota na taj kocert..... Ako ti se ne svidja Slipknot, ne znaci da je to los bend.. Metallica je Metallica, ali mene trenutno jako smara... Edited April 24, 2004 by Ivan_Creed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted April 25, 2004 Report Share Posted April 25, 2004 Za sve koji samo dolaze da pljuju Slipknot ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXplorer Posted April 25, 2004 Report Share Posted April 25, 2004 tako je + evo refren iz surfacing dedicated to all haters Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 25, 2004 Report Share Posted April 25, 2004 Ti faqat ne kontaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 Aaaaaaaaa...... na 'Pulse Of The Maggots' i 'Welcome' ima solo!!!!!!!!!!! (od ovih nekoliko pesama sto sam cuo) Mislim....... cudno, neobicno...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted May 3, 2004 Report Share Posted May 3, 2004 Prekjuce sam video spot za 'Duality'... necu da kvarim iznenaDZenje, sami vidite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXplorer Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 hehe evo ja ga trenutno downloadujem... sa moj 56k btw. evo je ripovan spot,mozete ga downloadovati sa www.urbanchaosvideos.com idite na download ili lakse evo vam direktan link za download http://homepage.highspeed.ch/train/files/s...ty-sic-ucv.mpeg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 znaci imam duality vec jedno 2 nedelje... gledam ga svaki dan 100x jedan od najbolijh spotova snimljenih u poslednje vreme... utroseno je btw 300.000$ za snimanje... inace imam 5-6 pesama sa novog albuma.. .i jebu keve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Odlično je ako ne dođe Shitknot! A najviše me nerviraju osobe koje kažu da će 15. Juna doći samo zbog Slipknota! Koga lažete, nas iili sami sebe? ni jedno ni drugo.... metallica je eventualno zasluzila da bude ispostovana na staru slavu za tih dosli-smo-da-i-vas-odradimo 2500din, or whatever.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboBoy Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Ej klinac, ja da sam u Bgd-u dosao bih samo zbog Slipknota na taj kocert..... Ako ti se ne svidja Slipknot, ne znaci da je to los bend.. Metallica je Metallica, ali mene trenutno jako smara... U potpunosti se slazem sa tobom, a to sto ne bih slusao Metallica - u je iz prostog razloga jer su oni dosad jedini bend za koji sam ja javno cuo da gaze sve ono sto su radili pre i govore o tome kao nekom prolaznom sranju koje im je donelo mnogo fanova i mnogo para.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXplorer Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 znaci imam duality vec jedno 2 nedelje... gledam ga svaki dan 100x jedan od najbolijh spotova snimljenih u poslednje vreme... utroseno je btw 300.000$ za snimanje... inace imam 5-6 pesama sa novog albuma.. .i jebu keve... da brate....ali jako sam razocaran....ma kakvo je ovo sranje,...skinuo sam taj spot..uh ovo neki zesci shit..na trenutak sam pomislio da slusam Avril Lavigne... ovo je gore od linkin parka 100x i kakav je ovo neki nov stil..sta je ovo neke maske do mojega...gde je SiD btw. ??? ma jebes stil...kakva je ovo muzika..????????? sta je ovo>.??? crap? yeah crap... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 U potpunosti se slazem sa tobom, a to sto ne bih slusao Metallica - u je iz prostog razloga jer su oni dosad jedini bend za koji sam ja javno cuo da gaze sve ono sto su radili pre i govore o tome kao nekom prolaznom sranju koje im je donelo mnogo fanova i mnogo para.... E, ako je tako, brate, onda su stvarno majkani... Hell with them!... Btw. novi spot slipknota je nimalo revolucionaran.... A i Corey se smorio od znojenja glave i pakovanja svoje bujne kose pod masku, pa ju je opushteno zamastio i izbacio napolje,... ... ok, not a true thing... .. a i vokalno vishe vuche na Stone Sour... Now, that's bad!!... Ali videcemo,.. tek treba da cujem ceo materijal.... I hope for the best!!!... A i verujem da ce ipak sve biti na svom mestu,.. jbga,.. zaduzili su me ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 Nove maske su krs... Neprijatno iznenaDZenje za vecinu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 Gomila buke...Imaju cini mi se 3 bubnjara...Cemu to?Nigde to ne pokazuju..Sve je neuskladjeno...Jedino im je scenski nstup na nivou...ali bend se ne slusa zbog scenskog nastupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 14, 2004 Report Share Posted May 14, 2004 Ma jebes maske...bole me kurac za maske...a boli me kurac i za spotove.... i ne interesuje me koliko su ulozili para na isti... Bitno mi je kako zvuce, i iz ove tri pesme koje imam zvuce mi sasvim OK... Mekse je nego na IOWA-i...pogotovo vokal... Muzika je isto bas dobra.... jedino sto sam primetio, a da mi se ne svidja je to sto im je vokal prejako snimljen u odnosu na muziku, bar po mom misljenju i ukusu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted May 16, 2004 Report Share Posted May 16, 2004 Samo retardirana osoba može doći na koncert Metallice zbog Shitknota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 Samo retardirana osoba može doći na koncert Metallice zbog Shitknota! A zasto ti lupas gluposti?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorelei Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 E ljudi, jel zna neko nesto o ovom koncertu koji ce da bude u Budimpesti 12. juna? Kako da se nabave karte, cena, prevoz itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 (edited) i napokon sam nabavio novi slipknot... koji moram reci je : NAJJACI DO SADA ! ZNACI KO NEMA OVAJ ALBUM NEKA SE ODMA' UBIJE NE MORA CAK NI DA PROCITA POST DO KRAJA ODMA NEKA SKACE KROZ PROZOR JEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Edited May 17, 2004 by deftonerrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts