lemmy sixx Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Hatebreed je odlican bend,sa odlicnom mjuzom. SLipknot bas i nije. Quote
ajsha69 Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Ej Hatebreed jebe kevu.... Al hc je dushu dao za live-ove..... Slipknot ima mnogo studijskih forica... That was my point, bro... Quote
fiction Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Sa novog sam slusao samo The Pulse Of The Maggots.Najbolja koju sam dosad cuo od Slipknota Standardna slipknot tenzija +solaza Izgleda da je vol 3 killer album.jel sve pjesme imaju solo? Quote
azal Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Hatebreed je snimio isti album 5 puta. Bili si kul kad su se pojavili...sad je ovaj rad... plus textovi su im katastrofalni. Quote
scissors Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 novi slipknot je još gori.. solaža na pulse of the maggots je katastrofa Quote
azal Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 meni je novi Knot keva. sve je mnogo zrelije.... i svirka, i produkcija, i aranzmani... totalno je zajeban. Quote
vudun Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Hatebreed je odlican bend,sa odlicnom mjuzom. SLipknot bas i nije. Hejtbrid je tata za ovaj maskirani pozeraj. Quote
ajsha69 Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Ja ladno jos nisam cula ceo novi Slipknot.... Sta ispitni rok napravi od coveka... Stidim se..... Quote
fiction Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 novi slipknot je još gori.. solaža na pulse of the maggots je katastrofa jes malo cudna ali se skroz uklapa u pjesmu Quote
Ivan_Creed Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Slipknot evoluira! A za Hatebreed ne znam kako moze biti 'keva'... Quote
lemmy sixx Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Glupo je porediti ova dva benda,ali ako se vec porede,Hatebreed jeste bolji.Ima mnogo vise energije,i bas iskren pristup muzici.Slipknot to nema.Barem ja tu nista ne vidim. Quote
DevouredSoul Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Barem ja tu nista ne vidim. Bicje da je to problem Quote
Vuk Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 oba benda zrache energijom...svako ih dozivljava na svoj nachin.. meni se strashno dopala solazica sa pulse-a , podseti me na slayere onako je bez reda, spid, a nista nisu njome rekli - ALI KIDA!!! da se vidi da i knotovi imaju prste Quote
Fadelow Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 ocete utiske?? e pa ovako...Hatebreed su nastupali u 17h...bila je opushtena atmosfera ne toliko guzve u prvi redovima...dakle fenomenalna atmosfera... Zvuk je bio fenomenalan...kao da slushate album...jebeno su precizni...i znaju da dizu publiku na noge... Ali onaj zvuk koji su imali nikada necu zaboraviti...u tom trenutku osecao sam se kao da sam na jebenom Woodstock-u... Slipknot su svirali oko 21h...pochelo je sa spushtanjem njihove zastave i dizanjem bubnjeva u vis...u tom trenutku kao da je Bog sishao sa neba...preko 50 000 ljudi se sjatilo napred...svi se deru vichu...bore se za pozicije tipa "wau dobro je makar vidim samo bubnjara"...znachi strashno...ko je ispeo da ih vidi sve vreme bio je jebeno srecan...onakav cert se pamti za ceo zivot... Intro je trajao nekih 10-tak minuta...ishla je stvar 9890839402394 ili kako vec beshe...posle toga neka baladica sa akustarama sa novog albuma... posle toga je nastala havarija...niko nije znao gde se nalazi... ja sam definitivno ocharan nastupom...mogao bih bez prekida o tome...ali drugi put...hehe... josh jednom da pohvalim Hatebreed...mmmmm....ono necu nikada da zaboravim...dakle cert je bio jebeno dobar... www.norkcrew.cjb.net www.fieldysdreams.net Quote
Ivan_Creed Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Postoji druga tema o Hatebreed, da ne spamujemo! Quote
deftonerrrr Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 meni je novi Knot keva. sve je mnogo zrelije.... i svirka, i produkcija, i aranzmani... totalno je zajeban. Quote
dr NIK@ Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Ja sam ih juce slucajno video uzivo na Headbangers Ball..... samo su Paul i Corey pricali... Ovi ostali cute, dok je moj fav, Joey, jedini bio ko KIP!!!!!!!!!! Ne mice se, prekrstio ruke, i zuri u ISTU tacku, svo vreme.... Pa covek mora da odrzava fizicku ravnotezu posle sviranja bubnjeva.... Quote
dr NIK@ Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Jebem im mater ukinuli su link a stigao sam do 84% sta sad da radim Imas na http://www.hdpvidz.com spot kao i jos jedan live sa novog albuma i ne brini, imaces sasvim dovoljno vremena da ih sve skines... Quote
dr NIK@ Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 e pa sad... nema se vremena... prijemni.. ima li neko novi album i moze li ga ikako proslediti, svi pricaju kako je do jaja, a culi samo puls crva... Pa sta mislis ko bi mogao da ga ima... Quote
dr NIK@ Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 imam nov albummm..... razocarenje...razocarenje...razocarenje ovo mi deluje kao neka mesavina avril lavigne+riblje corbe+ i ok naravno stone sour...i dosta je muizika editovana etc. dj i sampler ce imati vise posla...i onaj live nastup...cak su i vokal pustali na playback kada peva refren...blah blah...shit...cak i moj cale sad zna sta je to slipknot ...i na viivi su se pojavili...ali ipak linkin park je jos bolji na listama od njih lol...nesto se cudno dogadja u slipknotu, da ste samo gledali njjihove interviews posle pustanja njihovog albuma 'SlipKnoT' videli bi ste koliko su sada ispali pajseri :s i dalje sam fan slipknota,ali pravog slipknota a ne ovog ... E jebes ga... ti ga sad bas pretera... Quote
dr NIK@ Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Sa novog sam slusao samo The Pulse Of The Maggots.Najbolja koju sam dosad cuo od Slipknota Standardna slipknot tenzija +solaza Izgleda da je vol 3 killer album.jel sve pjesme imaju solo? Ne i hvala bogu... Quote
dr NIK@ Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Prvo izvinte ljudi sto sam zaredjao ovoliko postova za redom....ipak nisam bio odavno, a ovde se prica bas rasplamsala.... Sto se tice novog albuma...,,, pa mogu reci da mi je prilicni dobar, ima bas jebitacne nabodfast pesme koje su sve dojajne... E sad sto se tice ovih baladica...ruku na srce, sve su odlicne, samo ne znam bas koliko mi idu uz dosadasnji Slipknot... Mozda bi bilo bolje da su takve pesme ostavljene za buduci Stone Sour, ali ni ovako ne smeta... Moj favorit BLISTER EXIST Quote
Demoritus Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Preslusao sam novi album cim je izasao, dobar je, a najbolje pesme po meni su: 1. Duality 2. The Blister Exists 3. Before I Forget 4. Pulse Of Maggots 5. The Nameless 6. Three Nil i, ovaj.. to je to.. ne svidjaju mi se neke balade, prosto nisam navikao na to od njih.. Quote
Wes [KoRn] Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Najzad, famozni disk se nasao i kod mene, na 56 kbps, steta ali nema veze. I svaka im cast, najzad neko da uradi nesto kako valja!!! ...jos da je i njihov album ispao prosecan, pa gde bi bila buducnost nu metala i crossovera!!! U svakom slucaju sve nabod pesme su sjajne!!! (bez preterivanja) ...malo nenaviknut na njihove balade (posto ih i nisu imali) ali i to je ok ...malo drugaciji i raznovrsniji stil pevanja sto mi se dopada! ...i par !bolesnih! solaza tu i tamo, malo gay pevanja i tako to...sve pomesano = kick ass!!! Ako citate ovo momci iz Slipknota, svaka vam cast! poz Quote
Recommended Posts