deftonerrrr Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 Slazem se sa majmuncetom da da da... samo sto je talenat...sposobnost ljudi da neke stvari obavljaju mnogo lakse/bolje/preciznije... + nije 90 posto u radu... ja znam tonu ljudi koje neke stvari rade ceo zivot skoro... a znam isto toliko ljudi koji rade te stvari par dana i rade bolje od doticnih osoba... TALENAT je kamen temeljac na kome se grade neke stvari... recimo umetnost... btw nemoguce je da neki jos nisu preslusali novi SLipknot... ljudi srednji veck je prosao odavno...piraterija vllada vec duze vreme... kome god treba neka se javi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 kazem ti ja da ga preslusah samo jednom ali nikako da dobijem album jer svi koje ja znam da ga imaju su van Bg-a tako da cekam da se neko vrati.....eh,sta ces... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 da da da... samo sto je talenat...sposobnost ljudi da neke stvari obavljaju mnogo lakse/bolje/preciznije... + nije 90 posto u radu... ja znam tonu ljudi koje neke stvari rade ceo zivot skoro... a znam isto toliko ljudi koji rade te stvari par dana i rade bolje od doticnih osoba... TALENAT je kamen temeljac na kome se grade neke stvari... recimo umetnost... btw nemoguce je da neki jos nisu preslusali novi SLipknot... ljudi srednji veck je prosao odavno...piraterija vllada vec duze vreme... kome god treba neka se javi... Ok talenat se podrazumeva... ali i rad je extra vazan! Sve u svemu novi Slipknot kick ass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 kazem ti ja da ga preslusah samo jednom ali nikako da dobijem album jer svi koje ja znam da ga imaju su van Bg-a tako da cekam da se neko vrati.....eh,sta ces... ja sam u bg ?!? ali da...ti mene ne znas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 ' date='24. 6. 2004, 20:14'] Pa i Corey zeli da pokaze sta zna... Sve u svemu pokazali su nam svi!!! ...bre zivi bili Pazi ti njega...pa pokazao je to u Stone Sour-u...nije morao da siri u Slipknot... ali kad je vec to uradio...jebes ga...upravo slusam "Circle" i umirem koliko je dobra pesma.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 ...Vermillion ubi .... prepuna je.... satire me... ...Officialy,.. I'm The Subliminal Verses Addict and one happy, fulfilled bastard.. poz UUUuuuuuuu... .....pa ti si bas nevaljala.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 ...as usual, my friend!!.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 eto konacno cd stize i kod mene....a sad malo muzike za moju dusu da se zavrti u winampu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 eto konacno cd stize i kod mene....a sad malo muzike za moju dusu da se zavrti u winampu.... Ona pesma sto ti fali..imaces je kad se vratis sa Szigeta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Novi album je po mom mishljenju tehnichki najbolji album.... skoro je svaka pesma dobra...ne slusham numetal.... ali slipknot je izuzetak ako je on uopshte numetal.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_sveviSHnji_ Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 Shta da wam Kazhem, SlipKnoT je grupa koju ja iskreno poshtujem i koju mogu da slusham kad ochu, u swako doba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deflorator Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 U potpunosti se slazem sa likom iznad. Inace novi SlipKnot album je jedno od najboljih izdanja na muzickoj sceni ove godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demoritus Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 U redu je slusati i voleti SlipKnoT , ali cime su zasluzili da se POSHTUJU? Poshtuj neku grupu samo ako dobro uradi za taj pravac. Inace novi album je po meni uzas i ne vidim ga kao album koji ce uticati na scenu, mnogo je bolji MFKR i SLIPKNOT. Jeste da i nisam fan slipknota kao i drugih nu metal grupa, ali ipak mogu da odslusam ponesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 Meni je bas drago za tebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelRipper Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 (edited) e slazem se u potpunosti sa dragonom zadnji album sux iako nisam njihov veliki fan (vise) poslusam po nesto mada neke pesme sa zadnjeg albuma tipa red hot chilli peppers-a ili recimo konqrenta pobednickoj pesmi evrovizije(the blister exist - poslusajte pocetak bas je za onu ritmiq) pa mislim prevrsavaju svaq meru inace moj omiljeni album je slipknot i sve pesme rulaju iowa je neki prosek i u zadnje vreme slusam malo vise one pesme sa iowe koje nisu toliko "primecene" da se tako izrazim jer mi je muka onih komercijalnih x) imam i 1. album koji je ono malo vise experimentalan ali je ok samo sho ih je onaj bisi frontmen upropastio(kako se zvase andre tako nekako) sve u svemu poslusajte nesto drugo ne zamajavajte se sa nu metalom Edited August 15, 2004 by AngelRipper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talichni Tom Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 I ja ne gotivim Slipknot, ali to je valjda zato sto slusam Cecu :devil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted August 18, 2004 Report Share Posted August 18, 2004 Inace novi SlipKnot album je jedno od najboljih izdanja na muzickoj sceni ove godine. ah da!!!!my thoughts exactly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 U zadnje vreme je izgleda u modi da ljudi pisu po temama grupa da bas tu grupu ne vole, ne slusaju..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ministarkaKULTURE Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 ej talicni tome, PAZI S KIME SPAVAS !!!! a ti Dragon, pretpostavljam da se zoves Dragan z\asto odma ne zapocnes tu svoju "besmrtnost" ???? ja VOLIM slipknot ali ih i ne postujem nesto...lose uticu na omladinu Joey Jordinson je MACAN ipo !!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Joey Jordinson je ruzan ko pas, al ga volim i cenim ko brata rodjenog.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Joey Jordinson je MACAN ipo !!!!!!!!! ma da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Joey Jordinson je ruzan ko pas, al ga volim i cenim ko brata rodjenog.... Popijmo ja i ti u to ime! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Imam DivX Live in London..Oce neko da menja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Imam DivX Live in London..Oce neko da menja? za? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 sta nudis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts