deftonerrrr Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 sta nudis? sta ti treba jebote ?! nemam ja kataloge ...samo kazi sta ti treba... k? Quote
deftonerrrr Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 (edited) jel imas DivX azra..? nemam bas domace muzike na divx ne drzim to....eniting els ? eventualno imam bjesove divx... Edited August 29, 2004 by deftonerrrr Quote
Мајор Гашпар Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 nemam bas domace muzike na divx ne drzim to....eniting els ? eventualno imam bjesove divx... moze jel iz REX-a? Quote
vudun Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Čak je i Lar$ Ulrich pravi Ricky Martin za ovog Džordisona, što se barem izgleda tiče. Quote
vudun Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Nije moja greška otvorio mi prethodnu - šesnaestu stranicu, mesto ove poslednje, sveca li mu... Quote
deftonerrrr Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 moze jel iz REX-a? ma bre live iz KST-a ? Quote
Мајор Гашпар Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Dobro, dogovorili smo se..Sto se mene tice,ja sam za razmenu..Jel si ti na metalheadsu?Ako jesi,lako ces me naci..Ja sam Varg Quote
deftonerrrr Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Dobro, dogovorili smo se..Sto se mene tice,ja sam za razmenu..Jel si ti na metalheadsu?Ako jesi,lako ces me naci..Ja sam Varg na #metalheads-u sam deftoner .... pa me "startuj"... Quote
BodyRemover Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 (edited) ne bih se bas veselip da me "startuje" lik s takvim sig-om.\ sigurno nosi walter u pelenama. }echo{ poz Edited August 31, 2004 by BodyRemover Quote
Мајор Гашпар Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Startovacu te..Nema frke..ako zaboravim..ili ne budem u toku..ja sam Varg...znas me sigurno..banujes me redovno..zato cu da ti pokumim diskove za onaj od slipknota.... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Sta lupate da je SlipKnot death metal band. SLIPKNOT POWER BLEEDING METAL,ili kako ga jos nazivaju HATE CORE. Poz PRAVIM MAGGOT-ima Quote
Ivan_Creed Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Joey Jordinson je ruzan ko pas, al ga volim i cenim ko brata rodjenog.... JJ je definicija lepote koju sam ja silovao nemilosrdno... I uzeo je samo za sebe... Love, love, love... Quote
Ivan_Creed Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 What ever you say bro.... Mislim, samo moje misljenje... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 JJ je definicija lepote koju sam ja silovao nemilosrdno... I uzeo je samo za sebe... Love, love, love... Nije love,love,love nego HATE,HATE,HATE H A T E razumes H A T E Quote
Giga Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Jesam li ja jedini kome se Subliminal Verses svidja mnogo, mnogo vise od Iowa-e i neimenovanog albuma? Quote
Grobodan Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 I meni je novi album najbolji.Na proslim albumima je bilo dve-tri dobre pesme koje bih slusao,a ostale bih zaboravio cim ih cujem,dok novi album slusam u celini.I odlican je!!!!!!! Quote
Giga Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 I meni je novi album najbolji.Na proslim albumima je bilo dve-tri dobre pesme koje bih slusao,a ostale bih zaboravio cim ih cujem,dok novi album slusam u celini.I odlican je!!!!!!! Isti fazon. A i mnogo mi se svidjaju boy bend izleti (The Nameless, Circle, Vermilion, Vermilion pt2) i evil-rap delovi u Dualityu. Naravno, nisam ostao uskracen ni za klasicnu rokacinu (Pulse of the Maggots, Three Nil, Opium of the People itd.). Ako ista volim to je kada neki bend izbaci album koji je fantasticna celina, to jest, ima velikih prelaza i svaka pesma je trip za sebe, e TO je nesto. Na IOWA-i i Slipknotu su sjajne pesme, ali skoro sve su dranje i teska gruvacina, sto je do jaja ali dosadi brzo jer je sve u jednom fazonu. Na Subliminal Versesu se pesma jako razlikuju i prilicno su unikatne. Quote
Tatyannahhh Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Na IOWA-i i Slipknotu su sjajne pesme, ali skoro sve su dranje i teska gruvacina, sto je do jaja ali dosadi brzo jer je sve u jednom fazonu. Na Subliminal Versesu se pesma jako razlikuju i prilicno su unikatne. sve je to ok samo sto meni stare pesme nikad ne dosade ali slazem se da je novi album najbolji....Uz Slipknot se najvise izdivljam Quote
Ivan_Creed Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Nije love,love,love nego HATE,HATE,HATE H A T E razumes H A T E Razumeces jednog dana.... da nije bas hate... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Najbolji albumi su IOWA i SLIPKNOT nije bolji uopste Suliminal Verses!!!!! Quote
Recommended Posts