Helle Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 ok jebite se... FUCK U ... JJ is the bast and most fastest drummer in metal history! So HELL with you clown man! I'm so DAMN serious...JJ kicks a**! Quote
deftonerrrr Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 FUCK U ... JJ is the bast and most fastest drummer in metal history! So HELL with you clown man! I'm so DAMN serious...JJ kicks a**! slazem se da dzoji jebe keve i stuff... ali daleko je on jedan od najboljih u svetu... a fastest !?!? nemoj da si smesna... obozavam ja slipknot i sledece nedelje idem da tetoviram TRIBAL "S" ali opet budimo realni ...dzoji je samo jedan od profi bubnjara... nista vise... P.S. i da... ima najjacu masku naravno... Quote
DevouredSoul Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Eeeeeeeee da se vratimo na temu..... Da modovi vide kako smo mi dobri... Chisto da se pohvalim: Dobila sam juche OGROMAN poster Slipknota (reklamni za novi album)... dimenzije su 1mx2m i Joey se tako divno vidiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! Quote
deftonerrrr Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Eeeeeeeee da se vratimo na temu..... Da modovi vide kako smo mi dobri... Chisto da se pohvalim: Dobila sam juche OGROMAN poster Slipknota (reklamni za novi album)... dimenzije su 1mx2m i Joey se tako divno vidiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! sto opet nema veze sa temom...ali SPAM SPAM SPAM ! Quote
Helle Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 (edited) Imala sam priliku jednom da ga cujem kako mlati! Nisam uopce smijesna...to je tvoj problme sto te pale SAMO klovnovi! Slipknot! Edited September 27, 2004 by Hellenoranotos Quote
deftonerrrr Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Imala sam priliku jednom da ga cujem kako mlati! Nisam uopce smijesna...to je tvoj problme sto te pale SAMO klovnovi! Slipknot! Uh...riba premaskirana kao klown...poza otpozadi... i drzim je za crveni nosic... i vicem ZONGLIRAJ SADA KUCKO !!!! Quote
Helle Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Auuuuuuh! Pa to nema nigdje! ps: Gdje planiras da postavis(tj.istetoviras) cuveno slovce:"S''! Quote
deftonerrrr Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Auuuuuuh! Pa to nema nigdje! ps: Gdje planiras da postavis(tj.istetoviras) cuveno slovce:"S''! na levu nogu dole ispod kolena pa skrroz do clanka sa spoljasnje strane noge...mada mi je ipak draza moja druga tetovaza ... Quote
ajsha69 Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Ispravno. Nego, umal se ne shlogirah od Vermillion spota.... bash se potresoh ... a necu da komentarishem, jer osecam subjektivnost kako mi curi iz nosa.... love, beyond all reasons... Quote
Ginger Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 23.09.2004 MAZDA PALACE (Mi-Italy) Slipknot pix (concert+backstage) are on line now take a visit to www.hypersphere.it Quote
Freak Kitchen Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 kako je djj spot za Vermilion...njihov, daleko najbolji spot... skoz sam drugacije poceo da gledam (slusam) ovaj zadnji album posle ovog spota... Quote
Freak Kitchen Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 23.09.2004 MAZDA PALACE (Mi-Italy) Slipknot pix (concert+backstage) are on line now take a visit to www.hypersphere.it hahah...Corey u Prince - Purple Rain majci... Quote
Freak Kitchen Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 hahaha...sto vise gledam ove slike sve su mi smesnije... Corey je iskoristio priliku da na SVAKOJ slici izgleda kao kreten Mogu da zamislim nekoga ko nikad nije video njega bez maske, i da me pita kako izgleda, i ja mu onda pokazem ove slike.... .....no way dude...thats not him... Quote
Nightwing Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 >>> Download: Slipknot - Vermilion <<< Hvala,hvala...nocas cu da se bacim na skidanje Quote
Ginger Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 hahaha...sto vise gledam ove slike sve su mi smesnije... Corey je iskoristio priliku da na SVAKOJ slici izgleda kao kreten Mogu da zamislim nekoga ko nikad nije video njega bez maske, i da me pita kako izgleda, i ja mu onda pokazem ove slike.... .....no way dude...thats not him... yes thats him, thats for sure because I know well those people in the backstage and I can tell you Slipknot were there without any mask! Thats not the first time they take them off... I know, lots of people thinks when someone's famous than he's unreachable but isn't like that. We are lucky coz' in Milano there're lots of parties after the shows and you can meet bands without problemes Quote
Ginger Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 have you ever heard about EVILSONIC? This's Slipknot italian tribute band. Take a visit to their web-site www.slipknot.it THEY ROCKS! Also, on ww.hypersphere.it there're lots of pix from their concerts! Quote
Ginger Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 oh god, I'm so sleepy today...so sorry ...the link to the italian band is http://www.evilsonic666.tk Quote
[retardus] Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Moramo svi priznati da na skali od 1 do 10 Vol 3: The Subliminal Verses je 5!!! Jeb**a, to je surova istina ! takodje kazem da je prvi album, 'SlipKnoT' , jedan od najboljih.. E, DA,... KO IMA CEO M.F.K.R. demo neka mi se javi!! U obzir dolazi menjaza... imam neke retke KnoT intervjue !! uostalom pogledajte Index Foruma/Berza/Retardus_Underground_Distribution [email protected] Quote
deftonerrrr Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 ' date='28. 9. 2004, 16:54'] Moramo svi priznati da na skali od 1 do 10 Vol 3: The Subliminal Verses je 5!!! Jeb**a, to je surova istina ! takodje kazem da je prvi album, 'SlipKnoT' , jedan od najboljih.. E, DA,... KO IMA CEO M.F.K.R. demo neka mi se javi!! U obzir dolazi menjaza... imam neke retke KnoT intervjue !! uostalom pogledajte Index Foruma/Berza/Retardus_Underground_Distribution [email protected] imam ja...ali sta cemi knot intervjui...kada imam sve od njih... cak i slipknot unmasked... bwahahaha...vide naravno + DVD + sve spotove.. + tonu lajvova... i stuff... plus slike sa koncerta na kome sam bio + tetovazu+ aaaaaaaaaaaaaa Quote
Freak Kitchen Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 gde si to bio na koncertu ? Quote
Fiery Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 ' date='28. 9. 2004, 17:54'] Moramo svi priznati da na skali od 1 do 10 Vol 3: The Subliminal Verses je 5!!! Naprotiv, ne moramo. Quote
deftonerrrr Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 gde si to bio na koncertu ? Quote
Freak Kitchen Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 nije lose na koncertu slipknota...ali da bi ga doziveo na pravi nacin moras pre toga da prespavas Hatebreed...veruj mi....ja to iz iskustva... Quote
deftonerrrr Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 nije lose na koncertu slipknota...ali da bi ga doziveo na pravi nacin moras pre toga da prespavas Hatebreed...veruj mi....ja to iz iskustva... treba biti bogalj slazem se... Quote
Recommended Posts