amy_mccoy Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 da,,,,,tako je bilo i za tool na exitu........... e oni bi poslednji dosli na Exit ....nikad Maynard ne bi pristao na tako nesto Quote
zak Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 znam ja jednog lika sto nikad ne citira kad odgovara i dao bi levo jaje (ali stvarno) da tool dodje kod nas e to je (sic) Quote
Ω Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 (edited) ja bi dao gajbu piva i kilo shvargle....dosta im je.....maideni i njima slicni govnari bi dosli i za manje.... Edited May 7, 2005 by ^Suicide Pony^ Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 siiiigurno... eh moj pony.... tako neiskusan.. Quote
Troglavi Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 znam ja jednog lika sto nikad ne citira kad odgovara i dao bi levo jaje (ali stvarno) da tool dodje kod nas e to je (sic) cisto da ti pokazem da mogu da citiram kad hocu. i ne bi ja dao samo mudo.isposlovao bih josh za bubreg ili tako nesto... i (sic) ne znachi bolesno. Quote
Troglavi Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 (edited) sick je bolesno a sic je fala bogu latinski i chesto se koristi u raspravama i recenzijama i kritikama najrazlicitijim i cita se sic kao sic a ne kao sik i znaci - tako. uglavnom u kontekstu PERA MIKA LAZA SU BRACA (SIC). ili u smislu TAKO JE GLE CUDA kada se pretpostavlja da je to vec poznato ili cesce TAKO JE GLE CUDA kada se pretpostavlja sve samo ne da su pera mika laza braca-dakle, DA, DA, CUDNO JE TO STO SU BRACA, ALI TAKO JE!!!!! UIIIIIIIII obozavam caps lock Edited May 8, 2005 by Troglavi Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Stefane priznaj da sam ti ulepsao dan ovim pitanjem btw thnx na objasnjenju. Quote
Troglavi Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Stefane priznaj da sam ti ulepsao dan ovim pitanjem btw thnx na objasnjenju. nemas pojma koliko... Quote
Ω Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 (edited) odvratan ti je avatar pony ni meni se ne svidja bash...odo da ga menjam.... Edited May 8, 2005 by ^Suicide Pony^ Quote
amy_mccoy Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 ni meni se ne svidja bash...odo da ga menjam.... ovaj ti je lepsi nego...jel Slipknot turneje imaju samo po SADu ove godine? Quote
People before Profits Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 cisto da ti pokazem da mogu da citiram kad hocu. i ne bi ja dao samo mudo.isposlovao bih josh za bubreg ili tako nesto... i (sic) ne znachi bolesno. ja dodajem pola svog mozga.........posto mi bubnjari i imamo samo toliko hehe, sutra je kolegi Dannyju rodjendan..... Quote
Troglavi Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 ja dodajem pola svog mozga.........posto mi bubnjari i imamo samo toliko hehe, sutra je kolegi Dannyju rodjendan..... nas dobar kolega minja subbotha mi jednom prilikom reche da je po njegovom misljenju pojam glupog bubnjara apsolutni pleonazam. nije me pogodilo. ima mu cestitam nekako...ako nista drugo jedno lepo ladno pivce njemu u zdravlje... Quote
amy_mccoy Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 ja dodajem pola svog mozga.........posto mi bubnjari i imamo samo toliko ko priznaje..... Quote
People before Profits Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 fuckin' gitaristi.................. no, nema veze..............zna se ko je glavni... ja cu mozda da odem sutra do njegovog zvanicnog sajta pa cu da mu pustim pp Quote
amy_mccoy Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 ja cu mozda da odem sutra do njegovog zvanicnog sajta pa cu da mu pustim pp od celog yuma Quote
People before Profits Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 e zakasnila si vec sam odradio... Quote
amy_mccoy Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 nema veze...k'o da on meni cestita rodjendan Quote
Recommended Posts