Ω Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 nadam se da ovaj put nece svirati panteru... Quote
Ω Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Nemoj tako za PanterU. druze, nisam nista reko za panteru kao bend, nego je minjin bend na poslednjoj svirci lose skinuo panteru... Quote
Rob Swire Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 U jebote...uletim na Slipknot temu, kad ono filozofska rasprava o visem znacenju odnosa brojki...znaci nisam jedini koji razmislja o(prividno) idiotskim stvarima...fino. Moja nova devojka se lozi na Slipknot, pa rek'o da svratim radi infoa... Quote
Guest Zli 0bucjar Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 muzika je delom i matematika dechache pozdravi ribu Quote
Troglavi Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 nije potrebno floodovati na forumu da bi se iskazale kvintesencijalne reminiscencije vezane za empirijska lateralna iskustva nastala usled refleksija o pitagorejskim filosofijama.tj. nije mudo sve sto sija. Quote
People before Profits Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 "lateralusna" se kaze...ccc Quote
Ω Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 (edited) U jebote...uletim na Slipknot temu, kad ono filozofska rasprava o visem znacenju odnosa brojki...znaci nisam jedini koji razmislja o(prividno) idiotskim stvarima...fino. Moja nova devojka se lozi na Slipknot, pa rek'o da svratim radi infoa... haha...bice od tebe maggot, vidim ja...vec si dobio onaj pocetnicki divljacki sjaj u oku... @troglavi ne seri, leba ti @obucjar druze, genijalan signature Edited June 30, 2005 by ^Suicide Pony^ Quote
Ivan_Creed Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Sudbina je tako htela... :volja_je_to_shabanova: Quote
Troglavi Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 "lateralusna" se kaze...ccc nnnnnnnnneeeeeeeeeeeeee ne ne ne ne... Quote
Ω Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 kupim juce ono smece metalhammer, kao prica o slipknotu...a ono samo sranje kako se corey skinuo sa viskija i kako se niko ne zajebava u studiju + samo jedna shawnova fora koja i nije nesto...da na slici nisu nosili stare maske, jebene novine bi letele kroz prozor, al ovako mi zao da ih bacim... Quote
Guest Zli 0bucjar Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 e i ja sam isto juche kupio hahahaha bash je debilan text ono kao visish na dve duple strane, a ne pishe nishta nego samo sranje Quote
Ω Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 i ne samo to...cele novine su onako klinacki napisane i jebeno se trude da mothafucking heavy stave u prvi plan, a kad sam vido onu picku dickinsona ispizdeo sam ko overklokovana svinja...pisham se na takve novine...ne znaju da kazu gitarista nego "gitarosh" Quote
Ω Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 ja kazem gitardzija onda bi mogo da pises recenzije za to smece od novina... Quote
Bzuva Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Hahaha, gitarosh... Pa, Hammer je vise kao neka vrezija Heavy Brava, sta ste ocekivali od chlanaka Sto je sad najgore, sad cje da dodje do najezde novopechenih metalaca... Offtopic opet... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Pa Stevo ne znam sta ti ocekujes od takvih casopisa s obzirom da je namenjen 'sirokim metalnim masama' koja je kao uopste sve zajednice jednostavno vecim delom glupa da bola... Quote
Ω Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 minja druze, kad sam vido micka na naslovnoj mislio sam da je to to...da su konacno izasle do jaja novine, ali p.s. otkud ti znas kako se ja zovem? Quote
Guest Zli 0bucjar Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 micko, kao onaj micko pacov iz onog crtanog filma o zivotinjama koje zive na pruzi, drogiraju se, pumpaju onos ranje shto ide po shinama i rade za krastavce kod generala to zato shto me pony nije shvatio Quote
Ω Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 sve je to lepo, druze, al koji kurac te zivotinje imaju sa slipknotom? Quote
Recommended Posts