Ω Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 ' date='7. 8. 2005, 10:34'] e da obucjar ovde haha, druze, ja cavama uvek naglasim ko je idejni tvorac gore pomenute mudrosti...sve sto ja pojebem i ti ces...samo malo kasnije Quote
Ivan_Creed Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Ej Obucar, ja sam ti hteo odgovoriti na pp, ali mi je reklo da nemas mogucnosti da primas pp-ove?????? Sta se desilo?? Quote
dr NIK@ Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 ti ces pony da jebes fizicki, a oni psihicki Quote
[4] Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 sjebao sam sam sebi nick a admina boli kurac da i popravi (za shta mu treba dva klika btw) inache predlazem da se svi iz knot tributea okupimo na jednom mestu radi upoznavanja i ispijanja pivchuge pony na tebi je da organizujesh Quote
Ω Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 @nik@nyt to bi se moglo nazvati mentalnom masturacijom...btw, kad se vracas? @obucar slazem se okupicemo se kad se nik@nyt vrati u beograd, mada mozemo i ranije mi koji se znamo... Quote
dr NIK@ Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 e to me je sad podsetilo na onu foru iz demolition man-a sa Sylvester Stallone-om i Wesley Snipes-om, kada stalone treba da ¨vodi ljubav¨ sa sandrom bullock i t.d..... ko je gledao znace o cemu pricam.... dolazim za 10-ak dana... i sta ima mene da cekate.... btw, cuo sam da admini (godovi) jedva da dolaze ili uopste ne dolaze na yum, tako da je mozda to razlog sto ti ne menjaju nick... Quote
Ω Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 jebo demolition mana... okupicemo se vec jebeno kad prodje ova kisha... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Kad SlipKnot planira nov album? Quote
Ivan_Creed Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Oni su Avantguardni, to se jos ne zna.... Ali je dobro da se raspitujes.. Quote
Bzuva Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 A i ako ga izdaju, bice il gooooovno ili masterpiece... Trece mogucnosti nema, ako se ne rachuna mogucnost da nece izdati album.. U jbt, al serem... Quote
Bzuva Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Ma da Nego, moram da kupim jebeni bravo da vidim sta ono seru sa onim raskrinkavanjem il kako vec Quote
Ω Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Cenim da ce imati jos jedan album gde ce pevati bez maski, sto ce biti kraj... Quote
dr NIK@ Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 pa mozda ce pre toga da izdaju neki album gde ce maske da iseku na pola... Quote
Ω Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 pa mozda ce pre toga da izdaju neki album gde ce maske da iseku na pola... haha, pa ce onda na cetvrtine itd Quote
Bzuva Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Heheheheheheh... pa kad iseku ove maske, onda uzmu sledece itd Quote
Ω Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Heheheheheheh... pa kad iseku ove maske, onda uzmu sledece itd ovo i nije smesno... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Ja cekam sledeci album da vidim da li su se ce se skroz iskomercijalizovati.Da li je Duality samo pocetak ili jedna greska u njihovoj karijeri.VOleo bih da sledeci album bude mnogo agresivniji od od ovog.I da manje lici na Stone Sour kao ovaj.POZZZZ Maggots Quote
Bzuva Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 (edited) Pa, sad, jes da su komercijalniji, al im je i ovaj album mnogo dobar... Mozda cak i treba da lice na stone sour... To pony: jebiga, nisam se navikao na ove smajlije, ovaj koji sam ja napisao gore izlgeda kao lol, a ne kao onaj smajli u fazonu "zajebavam se"... Edited August 11, 2005 by Bzuva Quote
dr NIK@ Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Heheheheheheh... pa kad iseku ove maske, onda uzmu sledece itd ma ne... onda ce poceti da seku lice/a Quote
Recommended Posts