Jump to content

Recommended Posts

Posted

dolazim u grad pred kafanom stoje sve dobre kolege mojeeee...

e slipknotovci, kad cjemo u kafanu?

Posted
' date='11. 8. 2005, 22:16'] dolazim u grad pred kafanom stoje sve dobre kolege mojeeee...

e slipknotovci, kad cjemo u kafanu?

Jel ti nameravas da napravis Agro Mjetal od Slipknota??? ph34r.gif

Posted
jel neko cuo pesmu hate,ja sam je malopre skinuo i kazu da je iz 2005 ali mi mnogo lici na ono izdanje slipknot-a iz 2002 - clan

ma pitaj boga sta su ti uvalili....

Posted

koje vise volis.... 7-o inchne ili 9-o inchne biggrin.gificon_mrgreen.gif

inace slucajno sam i naleteo na hate, posto sam bas posle yuma otisao na mediaportal....skinuo, poslusao i sad se vise i ne secam kako je zvucalo, mada se secam da me je neki deo podsetio na stone sour.... mislim da je to bio ustvari nacin dranja i mozda pevanja uopste... mada koliko se secam nije mi lose zvucilo...

Posted

cek bre ja sam tek sad izvalio da si u potpis stavio lyrics jedne machine head pesme?!?!?!

od kad ti njih kao slusas, toliko da bi stavio njihov lyrics u potpis icon_confused.gif

Posted
cek bre ja sam tek sad izvalio da si u potpis stavio lyrics jedne machine head pesme?!?!?!

od kad ti njih kao slusas, toliko da bi stavio njihov lyrics u potpis icon_confused.gif

pa jebi ga, druze, nismo dugo pricali na tu temu icon_smile.gif

ne slusam ih nesto preterano dugo, ali sam izgotivio njihove poznatije stvari...

a jel mora da postoji neki vremenski limit da bi mi se tekst toliko svideo? icon_confused.gif

@tassadar avatar,signature... icon_cry.gif