Ω Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Stari, trudim se ja, ali one i dalje kukaju i nece pa nece... mislio sam na bzuvu Quote
Froiibaad Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 One of my favorties,.. "Roll your ass Force you to pass Least I am not fucked Whatcha you going to do When god sees through you (You are fake) You want it even louder Eyes and ears Listen to what we say so there is no way to eliminate (I want it all!) I am going to show u how to be deceiving" Ohhhhh,... moje omiljeno Fuck this all Fuck this world Fuck everything that you stand for Dont belong Dont exist Dont give a shit Dont ever judge me Quote
Ω Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 moje omiljeno Fuck this all Fuck this world Fuck everything that you stand for Dont belong Dont exist Dont give a shit Dont ever judge me prvi stih refrena je "fuck IT all", a ne "fuck this all"... Quote
Missy Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ja sam cula da Slipknot nema neke velike veze sa NU metalom, da je to neki zaseban pravac... jesam li u pravu ili ipak nisam dobila tacnu informaciju? ujedno, pozdrav za [4]... Quote
Ω Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Postoji gomila aspekata...neki ih svrstavaju u nu, iako slip odudaraju od vecine nu bendova...ja se slazem sa tvrdnjom da su metal-core... Quote
zak Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 imaju i deatha... ne mogu se svrstati ni u jedan konkretan pravac Quote
[4] Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 ja bih reko da su riffovi dobrim delom poprilichno thrashy Quote
Natasha! Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 (edited) imaju i deatha... Prosvetli me.... Sem možda bubnjeva ja ne vidim da imaju baš neke veze sa pravim death metalom... Inače, što se tiče čuvenog dvda/dvxa Slipknota o kome svi toliko pričate i tražite ga, a vi lepo ustanite malo ranije za vikend, idite kod skca na berzu, dajte 150din i kupite jebeni koncert. Može lako da se nadje, ortak mi radi tamo i ima Slipknot koncerta koliko oćeš... Rekao mi je ortak da imaju i Godsmack koncert kao i još neke nu bendove... Edited September 8, 2005 by Natasha! Quote
Bzuva Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Bzuva, brate, da li je to ozbiljno pitanje??? Dupliram jedan DVD=dobijem drugi DVD... Cekaj, imash li DVD rezach, ako imash onda kopirash DVD i to je to... Quote
Ω Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 @natasha tu vole da uvaljuju snimke sa losom rezolucijom ili zvukom ili cime vec...nabavljam samo od proverenih likova i to za manje pare... @bzuva Quote
Natasha! Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 @natasha tu vole da uvaljuju snimke sa losom rezolucijom ili zvukom ili cime vec...nabavljam samo od proverenih likova i to za manje pare... Pony, pa Pavle (NorthWind) od koga ti tražiš taj koncert je isti nabavio baš na berzi kod skca... Quote
Ω Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 imam ja taj koncert vec odavno...mislio sam da on ima nesto drugo... anyway, hvala na informacijama, verovatno ce koristiti nekome... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Prosvetli me.... Sem možda bubnjeva ja ne vidim da imaju baš neke veze sa pravim death metalom... riffovi kao npr. uvodni u ppl=shit, i riffovi sa trillovima, povremeni duboki growl i tako... skoro nikakve slicnosti Quote
Rob Swire Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Cekaj, imash li DVD rezach, ako imash onda kopirash DVD i to je to... Stari, nemoj ti nista da se brines...dostavicu ti ja DVD! Jel' moze tako? "smajli-sa-izrazom-beskrajnog-strpljenja" Quote
Rob Swire Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Prosvetli me.... Sem možda bubnjeva ja ne vidim da imaju baš neke veze sa pravim death metalom... Apsolutno nikakve! Doduse, cula si oko 4 njihove pesme,pa ti se misljenje uvazava... Inace, Joey je domaci zadatak za tu death/black pricu... Quote
Msungo Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 @bzuva svaka ti dala.... SlipKnot na prvom albumu ima i elemente jazz-a... prosto ljudi rade svoje neke tripove i shit, tako da ih je teshko klasifikovati jer koriste svashta, chime i dokazuju svoju muzichku "versatilnost" na kojoj dobar deo metal bendova moze da im zavidi... Quote
Msungo Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 @kum sad prefection teshko, al ok su Quote
Pufnica Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 slipknot = perfection I luv ya!!! Zna covek sta valja!!! Quote
zak Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 u vezi death elemenata: disasterpiece je protkan death elementima, heretic anthem isto Quote
Froiibaad Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 prvi stih refrena je "fuck IT all", a ne "fuck this all"... jbg-a brate bez lyrics-a u 6 ujutru kad pišeš post pogreši čovek Quote
Msungo Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Primetio sam da je Natasha! na rokanju presedela svaku SlipKnotovu pesmu, ali se zato izbacala na svaku od Limp Bizkita... zanimljivo Quote
[4] Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 chekala je da je neko pozove na ples Quote
Ω Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 ne zna zensko sta je prava muzika... Quote
Recommended Posts