[4] Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 ok ta "dvojica" o kojoj ti pricas su zapravo jedan isti lik koji je promenuo masku #5 Quote
ZmAjChE Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Ok, kako je sedeo sam pored sebe u kolima je njegov problem... Kloniranje je cudo! Quote
Draguljche Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Slazem se! Lik sa iglama na face je na mikseti,a onaj sto je pre imao gas masku (sad je nova) je za klavijaturama. Koliko ja znam. Quote
ZmAjChE Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Like, bodlje u smislu: ono malo, ne ostro, sto ima npr. u Felixu na narukvicama... Igle na glavi onog lika su mnooooogo vece i ubitacnije...Znaci, verovatno nije bio on. Quote
ZmAjChE Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Prvi DA,mada je maska bila malo lepsa i ne oko cele glave,ali to je to. Drugi ako je bio - nije s tom maskom. Neka maska bez previse dodataka, kozna, crna...Jedan od likova s kratkom kosom...Moguce da je nova maska, nije mi preterano poznata... Quote
Msungo Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 ' date='15. 5. 2006, 19:22'] ok ta "dvojica" o kojoj ti pricas su zapravo jedan isti lik koji je promenuo masku #5 glup si medjede... gas maska = sid aka DJ, bodlje = 133 MHz aka sempler... Quote
[4] Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 jes s tim sto je sid nosio gas masku poslednji put pre jedno 7 godina Quote
Msungo Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 da ali rekla je "jedan lik sa GAS MASKOM i jedan lik sa KOZNOM MASKOM SA BODLJAMA" tako da je definitivno mislila na Sida i 133MHZ... a ne na jednu osobu... to shto Sid vishe nenosi gas masku nije revelantno u ovom sluchaju Quote
[4] Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 relevantno je picka ti materina glupa jer nije mogla da ga vidi sa tom maskom a ja jesam pogresio u koracima Quote
ZmAjChE Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Kako ste slatki... Samo opet da naglasim da je MASKA VEROVATNO NOVA i da lik sa bodljama NIJE ONAJ KOME STRCI HLADNO ORUZJE IZ GLAVE koje vise lici na igle...Pre je neka sado-mazo maska... Nemojte samo da se pobijete... Quote
Msungo Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 haha sado-mazo maska a nije sa bodljama... tehnichki moze da eliminishemo 133Mhz, clowna, joeya i mozda corey-a... verovatno i micka... sida vetj jesmo... tako da je il prasac, il jim the jester... verujem da je u pitanju #4... medo raduj se... Quote
[4] Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 kolko ja poznajem njega (a ne znam ga uopste), sve se nesto mislim da mu zesce puca kurac da se vozi u konvoju MTV/holivud debila - zapravo niko od njih mi ne deluje u tom fazonu a Dzimica ponajmanje ako mene pitash, najverovatnije je nashe drago zmajche neshto u3povalo i najbolje da ne komentarishemo dok ne vidimo te slike Quote
ZmAjChE Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 ' date='16. 5. 2006, 02:11'] kolko ja poznajem njega (a ne znam ga uopste), sve se nesto mislim da mu zesce puca kurac da se vozi u konvoju MTV/holivud debila - zapravo niko od njih mi ne deluje u tom fazonu a Dzimica ponajmanje ako mene pitash, najverovatnije je nashe drago zmajche neshto u3povalo i najbolje da ne komentarishemo dok ne vidimo te slike Volim i ja tebe, ali toliko luda nisam... Quote
ZmAjChE Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 E,ovako,dal su bili oni iza maski je pitanje...Na snimku glupog Pinka se videlo da su unutra neka 2 tipa sa maskama..Maske su bile one koje sam rekla.Znam samo da su neki (nisam ukapirala ko) hteli da ne znaju ni sami kako jedu govna i kao fazon ubace '3 evil looking cars' u Gumball.Nisu napisali NORMALNA imena vozaca.Ima slika kola, ali su ogromne i ruzne kad se umanje (a i kola su lepsa uzivo)...Prema tome - ZAJEBI! Nije ni bitno. Ajd uzdravlje Quote
niking Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 ja sam precesljao net i nista nisam nasao sa slipknot i gumball da ima smisla i veze sa ovim... a i u line-up-u nisam nasao imena nikog iz slipknota... 100% su neki fanovi Quote
dr NIK@ Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 ajde neka mi neko ukratko objasni op cemu se ovde radi posto me mrzi da vracam 20 strana unazad da bi mozda nasao pocetak price.....pleeeeaaaase.... Quote
Recommended Posts